Dobro jutro,dobar dan,dobro vece i laku noc, by Gile..vol.3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...video... i video sam malom pucvalu oči... to se retko kada vidi...:lol:
...el sam ti ja pričao da su me skoro napala 2 pucvala...?
Vezem im ja kikice da mogu da vide gde idu, ali ih oni medjusobno izvade, kao - ona ce nama kikice. :lol:

Nisi mi pricao. Ali ako su kao moji, dobro su te isprasili. :lol:
Juce dolazi onaj sto cita struju, sva tri pucvala hoce da ga pojedu, nesme da udje od njih, a ovaj veliki ga sazaljeva i nosi mu loptu da ga utesi - ja sam fin, nisam kao oni, necu da te diram, samo cemo da se igramo. :lol:

Vezem im ja kikice da mogu da vide gde idu, ali ih oni medjusobno izvade, kao - ona ce nama kikice. :lol:

Nisi mi pricao. Ali ako su kao moji, dobro su te isprasili. :lol:
Juce dolazi onaj sto cita struju, sva tri pucvala hoce da ga pojedu, nesme da udje od njih, a ovaj veliki ga sazaljeva i nosi mu loptu da ga utesi - ja sam fin, nisam kao oni, necu da te diram, samo cemo da se igramo. :lol:

daklem,
idem ti ja na posao, spopala me neka glad i svratim u pekaru, uzmem nešto što liči na žu-žu samo je od heljde.
baš me kopkalo šta je, morao sam da probam... i mmm, divnog i prijatnog iznenadjenja, bili su vrući i odlični ti štapići od heljde.
bilo mi je užasno neprijatno da jedem ulicom, to nikada, ama baš nikada ne radim... ali glad i vrući štapići su pobedili. :)
i naravno krenem prečicom jer tuda idem, mala i kratka ulica.
nit manje ulice nit više kučića :lol:
i sve ih redom poznajem, četri lutalice tj. polu lutalice, uvek su tu u nekom dvorištu gde ih hrane, oni su obično miroljubivi,
a i kada nisu dovoljno je da se napravi nagli pokret i oni zbrišu.
jedan ubica, nemam pojma koja je rasa, ja bih rekao tanzaniski gonič lavova, liči na onog milevinog,
na svu sreću on je uvek vezan u dvorištu sa viiiisokom ogradom.
pored njega je neka auto radionica a iznad je velika terasa, e ta dva pucvala su obično na terasi... i laju kao sumanuti.
malo dalje je isto neki servis, malo veći, tu su dva ogromna šarplaninca, njih obožavam,
vrlo često i zastanem kada me ne vide i sačekam da zalaju :lol:
ali u poslednje vreme ih nema, izgleda da su bolesni :(
posle njih idem uskim i strmim stepenicama koje prolaze pored kaveza u kome je ogroman rot,
on uspe uvek da me prepadne jer mi zalaje bukvalno na uvo... džabe mi i slušalice i muzika :lol:

e tog dana grickam ti ja štapiće kad umesto sa terase ona dva pucvala izleću iz auto radionice,
jedan crni i jedan beli :lol:
beli je zastao i lajao sa bezbedne udaljenosti... a crni, crni samo što mi pertle nije raspertlao,
dobio sam napad smeha :rotf:
umalo se ne zadavih sa onom heljdom :rotf:
bacim ti ja parče svog doručka koje mi je bilo u rukama ne bi li podmitio crnog :lol:
beli je odustao i vratio se ali crni NE!:rotf:
znači lajao je na mene čitavu večnost... tek je prestao kada sam nekako uspeo da progutam zalogaj i viknem mu 'beži bre pucval' :lol:
kliberio sam se do posla...:lol:

Pa da, svi mali cupavi pucvali imaju komleks vise vrednosti i misle da su u najmanju ruku sarplaninci. Ali ne samo sto misle, nego cvrsto su ubedjeni! :hahaha:

Pored mene deda ima isto pucvala, jos je manja od mojihj i sada ima dva malisana. jedno je celo u loknicama, obozavam ga, danas sam trcala da ga otmem jednoj budali, izasli sa majkom van dvorista i ovaj cap jedno. Ali posto moji alarmi ne dozvoljavaju da nepoznati diraju ni komsijske pse, odmah su me dozvali da ga spasavamo. :lol:

Pa da, svi mali cupavi pucvali imaju komleks vise vrednosti i misle da su u najmanju ruku sarplaninci. Ali ne samo sto misle, nego cvrsto su ubedjeni! :hahaha:

Pored mene deda ima isto pucvala, jos je manja od mojihj i sada ima dva malisana. jedno je celo u loknicama, obozavam ga, danas sam trcala da ga otmem jednoj budali, izasli sa majkom van dvorista i ovaj cap jedno. Ali posto moji alarmi ne dozvoljavaju da nepoznati diraju ni komsijske pse, odmah su me dozvali da ga spasavamo. :lol:

...ma sve znam, imao sam jednu takvu koja je kidisala na sve živo...:lol:

...namćor sačuvaj me bože...

trazio je osvetu...da osveti tatu anakina :deda:

brate,koji sam nerd za zvezdane ratove :rumenko:

Greška! Džedaji nisu osvetnici. Osveta je osećanje koje sadrži gnev, a gnev je put ka tamnoj strani. A tamna strana je uvek na gubitku.:cmok:

...:zskace: :lol: :cmok:...

pod d... tražio je leba preko pogače :lol:

Greška. I lebac i pogača su prevaziđene kategorije u beskonačnom svemiru gde ljudi prelaze na alternativne metode prehranjivanja. A ni tatka nije tražio jer je mislio da mu je tatko murtav.:cmok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back