- Poruka
- 63.764
Како иде са новом справом, лак је за коришћење, јел да?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па од понедељка је без иједне, то је био пети дан...немој ме збуњујеш.kako 4ti, jel si ti to dimila pčele iza kuće ko moj jedan pokojni deda kad mu zabranili da puši, a kad ga uhvatili gurnuo cigaru u džep pa se zapalio mukica![]()
bombonica, najbolji su zvučnici, kako trešti kad odvalim ank maro i kamera je vrh vrhovaКако иде са новом справом, лак је за коришћење, јел да?

od kog ponedeljka,stvarno pitam, nemoj me terati da vrcam strane imaj duše, kad si počela da piješ tabeks?Па од понедељка је без иједне, то је био пети дан...немој ме збуњујеш.
Bravo Mina, dan za danom, svaka čast.Ух, па скроз без цигара четврти, а од 29. укупно, нисам бројала баш...мање од 10 дана свакако, ситно је то.

О, луда жено, 29., али сам до петог дана пушила, мало мање, али сам пушила...тек од петог дана без...где ми је календар...od kog ponedeljka,stvarno pitam, nemoj me terati da vrcam strane imaj duše, kad si počela da piješ tabeks?
a shvatila, ne zameri al jedva gledam,kad će se ovo završiti da otputujem na kraju sam, stalni pritisak svaki dan, upljeskaće meО, луда жено, 29., али сам до петог дана пушила, мало мање, али сам пушила...тек од петог дана без...где ми је календар...
Да знаш да си успела да ме збуниш, мени се одужило, рекох можда си и у правуa shvatila, ne zameri al jedva gledam,kad će se ovo završiti da otputujem na kraju sam, stalni pritisak svaki dan, upljeskaće me

hoću ja tako, sve zbunim pa svi ćute i ne veruju šta videДа знаш да си успела да ме збуниш, мени се одужило, рекох можда си и у праву![]()

kod brata u selo na vrh čuke, žive duše nema, akodođe i snajka 3 čoveka na celo prazno selo 30tak kuća,pa ti vidiА где ти то путујеш, а?

veče bogata ženoVeče društvo
Sloki pa gde si ti
Oćeš jednog ljutka

Јој, мозак да одмориш...kod brata u selo na vrh čuke, žive duše nema, akodođe i snajka 3 čoveka na celo prazno selo 30tak kuća,pa ti vidi![]()

ne hvala....ne pijem dok paja voziVeče društvo
Sloki pa gde si ti
Oćeš jednog ljutka

neće, nema neta, dušu da odmorite od gnjavežaЈој, мозак да одмориш...
Чек, чек, јел то значи да те неће бити овде![]()

naselitje tu nove srbendijance iz sirijekod brata u selo na vrh čuke, žive duše nema, akodođe i snajka 3 čoveka na celo prazno selo 30tak kuća,pa ti vidi![]()
((

Дај љутка, штав се ту фемкаш...Medeni nas ostavlja![]()