- Poruka
- 73.935
Hvala, Bambi.
Super su ti mafini, izgledaju baš ukusno...
Super su ti mafini, izgledaju baš ukusno...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Halloween kolacici, mmm, divni su.
Evo vam i moji mafini, ovaj put bez glazure i ukrasavanja.Sa chocolate drops (stao mi je mozak i ne mogu da se setim kako se to kaze na srpskom), malo kokosa i puno kakaa.
Pogledajte prilog 460149
Btw, Little Redhead - dobro je otvoreno razgovarati, nema tu nista pateticno. Mislim da te Minon nije ni doziveo tako.![]()

Osim Cane.![]()
Hvala, Bambi.
Super su ti mafini, izgledaju baš ukusno...![]()

...udaj se za mene...![]()

Ide gowno ulicom i naidje na čep od Coca Cole. Stavi čep na sebe i počne da viče : Ja sam Coca Cola, ja sam Coca Cola...naidje tako na drugo gowno koje ga pita : Jel mogu i ja da budem Coca Cola ? - Mrš, gowno jedno !
- - - - - - - - - -
Popunjava Fata ukrštenicu.
Mali konj, četiri slova?
- Konjo
- - - - - - - - - -
Došla pčela do košnice i vidi sve pčele napušene pa upita
- Gdje je trut?
- a jedna od pčela povuče dim i odgovori
- The truth is out there -

Za sve ove godine nisam jos uspela da (za) mrzim nekoga...ali ako ti tako osecas, so be it...

pao avion na groblje i policajci izvukli 2000 tela ....

Mislim da te Minon nije ni doziveo tako.![]()
heheeee canojka zmija
- - - - - - - - - -
ja bih rekao konju da prestane sa glupim vicevima,ali šta vredi kad to niko neće pročitati...

Bacam konju potkovicu da napiše gluplji od ovog....ovo što sam napisao napisao sam baš iz razloga što mi je ok lik... da je ignorišem stvarno samo bih to i nastavio...
...i bio sam ubedjen da je obrnuto, ne upušta se u naše glupiranje jer je smaramo...
.....
Eto ti sad...Ja idem da perem kosu, pa napiši dok nisam tu i obriši....napisao bih vam vic,ali neću da pročitaju litl redhed i bambika
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
![]()

Ne mislim da me mrzis. Ali si bila otrovna.![]()

napisao bih vam vic,ali neću da pročitaju litl redhed i bambika
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
![]()

Oćete da čujete stvarno glup vic? Išao konj niz ulicu, izgubio maramicu hahahahahaBacam konju potkovicu da napiše gluplji od ovog.
klagija:Posmatraš ti sliku sa mafinima rekao bih ja.Posmatram celokupnu sliku kad su ljudi, njihovi karakter i reakcije u pitanju (da, cak i na ovaj nacin) i oblikujem odredjeno misljenje, pa u skladu s njim (od)reagujem...i na to imam pravo...
Posmatraš ti sliku sa mafinima rekao bih ja.