gost 360768
Buduća legenda
- Poruka
- 27.369
Preusmeri ih meni..da im nesto kazem...
- - - - - - - - - -
Ili se prejeo kod bokice sto prodaje kokice...

- - - - - - - - - -
Ili se prejeo kod bokice sto prodaje kokice...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Preusmeri ih meni..da im nesto kazem...
- - - - - - - - - -
Ili se prejeo kod bokice sto prodaje kokice...![]()

Konj se razbacuje, pa to nije pristojno.
Odande sam htela da ti pohvalim nestio, ali sam zaboravila sta bese.Imam novi lak...![]()

Pokvari kukuruz sa kecapom.
Prvu koju je muz kupio, ja sam poklonila sestri. Onda jos jednu dala studentima...a onda pre par godina mi isla na poklon uz frizider koji sam kupila. I nju sam neotpakovanu drzala u kutiji do skora, jer ne zelim nista da mi smeta po kuhinji sto ne koristim. Izvadila sam je i gurnula na nevidljivo mesto da sin odmrzava kiflice i samo se ponekad za kokice nadje.Pajz kad je i ja koristim samo za kokice....![]()

Dobro vece
Zoro je Dilajt jel da
- - - - - - - - - -
Dobra vest
Srcka ok.
Bas sam uspanicila![]()
Dobro vece
Zoro je Dilajt jel da
- - - - - - - - - -
Dobra vest
Srcka ok.
Bas sam uspanicila![]()
Dobro vece
Zoro je Dilajt jel da
- - - - - - - - - -

...ne ne ne ne ...neke greske priroda ne ponavlja.....ja stavljam sto dindži na je njegov brat blizanac...
...a ti sevaj...![]()

...ne ne ne ne ...neke greske priroda ne ponavlja.![]()

Da ti napisem adresu pa da je prosledisPokvari kukuruz sa kecapom.![]()
Prvu koju je muz kupio, ja sam poklonila sestri. Onda jos jednu dala studentima...a onda pre par godina mi isla na poklon uz frizider koji sam kupila. I nju sam neotpakovanu drzala u kutiji do skora, jer ne zelim nista da mi smeta po kuhinji sto ne koristim. Izvadila sam je i gurnula na nevidljivo mesto da sin odmrzava kiflice i samo se ponekad za kokice nadje.
mnogo bi iskoriscenija bila. 
...onda si mozda i ti moja zena, omg......znaš šta... podudara se mnogo toga... a slučajnosti na krsti su nemoguće...
...il mu je brat blizanac il mu je žena...
...a ti si slepa kod očiju...![]()

Dogovoreno, ako je zafrljacim, letece do tebe.Da ti napisem adresu pa da je prosledismnogo bi iskoriscenija bila.
Kad god dodjem kod dece gundjam sto je nemaju, bas tesko funkcuonisem bez nje.
Dogovoreno, al nezno je zafrljaci da stigne u komadu...onda si mozda i ti moja zena, omg...![]()
Dogovoreno, ako je zafrljacim, letece do tebe.[emoji38]
Kako ti je na moru? Sta rade devojke?