Dobro jutro, dobar dan - 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
giphy.gif

Pokvari kukuruz sa kecapom. :evil:
Pajz kad je i ja koristim samo za kokice....:lol:
Prvu koju je muz kupio, ja sam poklonila sestri. Onda jos jednu dala studentima...a onda pre par godina mi isla na poklon uz frizider koji sam kupila. I nju sam neotpakovanu drzala u kutiji do skora, jer ne zelim nista da mi smeta po kuhinji sto ne koristim. Izvadila sam je i gurnula na nevidljivo mesto da sin odmrzava kiflice i samo se ponekad za kokice nadje.

Pokvari kukuruz sa kecapom. :evil:

Prvu koju je muz kupio, ja sam poklonila sestri. Onda jos jednu dala studentima...a onda pre par godina mi isla na poklon uz frizider koji sam kupila. I nju sam neotpakovanu drzala u kutiji do skora, jer ne zelim nista da mi smeta po kuhinji sto ne koristim. Izvadila sam je i gurnula na nevidljivo mesto da sin odmrzava kiflice i samo se ponekad za kokice nadje.
Da ti napisem adresu pa da je prosledis :manikir: mnogo bi iskoriscenija bila.
Kad god dodjem kod dece gundjam sto je nemaju, bas tesko funkcuonisem bez nje.

...znaš šta... podudara se mnogo toga... a slučajnosti na krsti su nemoguće...:lol:
...il mu je brat blizanac il mu je žena...:rotf:
...a ti si slepa kod očiju...:rotf:
...onda si mozda i ti moja zena, omg... :zeek: :vnaocare:
Da ti napisem adresu pa da je prosledis :manikir: mnogo bi iskoriscenija bila.
Kad god dodjem kod dece gundjam sto je nemaju, bas tesko funkcuonisem bez nje.
Dogovoreno, ako je zafrljacim, letece do tebe. :lol:

Kako ti je na moru? Sta rade devojke?

...onda si mozda i ti moja zena, omg... :zeek: :vnaocare:

Dogovoreno, ako je zafrljacim, letece do tebe.[emoji38]

Kako ti je na moru? Sta rade devojke?
Dogovoreno, al nezno je zafrljaci da stigne u komadu :)

Lepo. Mazimo se sa bebom, malo se mucimo sa grcevima, izmenjasmo nekoliko vrsta kapi u nadi da ce joj olaksati muke. Trenutno koristimo neke dobijene iz Beca, i izgleda da ce jos biti najbolje. Evo prodje ponoc a ona ne vristi [emoji173]
Preslatka je, malo halapljiva na tetku[emoji38]ako bude i tempetamentna kao ona bice veselo :)

One dve rastu. Cupavica je odjednom postala nekako velika, nece vise ni da se mazi kao pre..brzo mi to sve prodje. Onaj mali dzambas ide po kuci i sve ih "prepada", to je sad glavna fora da im se prisunja i vikne BAAA sto glasnije..pa crce od smeha...ljubav mala, kao setajuca krofna je, al bukvalno[emoji38]

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back