Dobro jutro, dobar dan - 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

- - - - - - - - - -

pa šta sad ni minon ne prica sa mnom...još ja hteo da promenim ime u Pušika a ne daju mi pa sam pitao da budem Svaštojed a da vas pitam jel bi vam problem bio da me zovete pušika a vi mene kanda necete ni da nazovete:lol:

baš ti lepa brte ta lubenica ja nisam ove godine ni probao sve sam na drogu pare potrošio a i kasno mi sada da idem da kupim a i kupio bih ja nju ali nema niko da mi vadi koštice a mene to mrzi ja volim da jedem za minut

- - - - - - - - - -

ja nagovorim kevu da mi ljusti suncokret i onda strpam puna usta i zgutam sve odjednom
a kokice kada jedem prvo krenem kulturno jednu po jednu pa po dve pa po tri pa onda punu šaku i na kraju uzmem činiju i nabijem je na glavu i sve prospem

- - - - - - - - - -

hoćeš i za tebe jednu pesmu da ti pustim setio sam se sada?

...slinči bre... pa kupi oljušteni suncokret, pa lepo jedeš kašikom ko čovek...:lol:

...a i lubenice sad možeš da kupiš ove bez semenki...:lol:

...puštaj muziku...:)

...šubidubi...:zjede:

20170717_180550.jpg

Subidubi, pa cekaj malo, tek sam pojela svoju. :lol: :zag:

- - - - - - - - - -

baš ti lepa brte ta lubenica ja nisam ove godine ni probao sve sam na drogu pare potrošio a i kasno mi sada da idem da kupim a i kupio bih ja nju ali nema niko da mi vadi koštice a mene to mrzi ja volim da jedem za minut

- - - - - - - - - -

ja nagovorim kevu da mi ljusti suncokret i onda strpam puna usta i zgutam sve odjednom
a kokice kada jedem prvo krenem kulturno jednu po jednu pa po dve pa po tri pa onda punu šaku i na kraju uzmem činiju i nabijem je na glavu i sve prospem

- - - - - - - - - -

hoćeš i za tebe jednu pesmu da ti pustim setio sam se sada?
:lol:

- - - - - - - - - -

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

- - - - - - - - - -

pa šta sad ni minon ne prica sa mnom...još ja hteo da promenim ime u Pušika a ne daju mi pa sam pitao da budem Svaštojed a da vas pitam jel bi vam problem bio da me zovete pušika a vi mene kanda necete ni da nazovete:lol:

Slincika, budalo jedna. :rotf:

- - - - - - - - - -

Konj je pro Lupao..

Super se zabavlja devojka, ko shisha publiku. :lol:

nisam ja slinčika:rtfm:
budala sam još danas i sutra
idem negde ne mogu vise da sedim
minone promenio sam ti pesmu ja sam ovo sad slušao pa reko mozda nisi cuo a ono si cuo sigurno pa eto a i ovo je dobro ako mene pitaš a znam da me ne petiš ali eto tako samo da nesto napisem

nisam ja slinčika:rtfm:
budala sam još danas i sutra
idem negde ne mogu vise da sedim
minone promenio sam ti pesmu ja sam ovo sad slušao pa reko mozda nisi cuo a ono si cuo sigurno pa eto a i ovo je dobro ako mene pitaš a znam da me ne petiš ali eto tako samo da nesto napisem

Aha, ne moramo da cekamo zvanicno preimenovanje, Pusika. :lol:

(joj, s mi nema kvrzicu, ali racunaj na s kao skoljka :lol:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back