Modesti B.
gospođa Vineti
- Poruka
- 48.121
Joj...pa morao si da krecis posle....moguće je... moguće... ja sam video tako jednom kad je ta ruka dohvatila pastu za zube, do plafona je štrcnula...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj...pa morao si da krecis posle....moguće je... moguće... ja sam video tako jednom kad je ta ruka dohvatila pastu za zube, do plafona je štrcnula...![]()

Pa jao...Hajde sad, daj spomenar da se upišemo...
![]()

...
... morala sam da stanem, plakala sam od smeha...jos se on vrati i kao sta ti je - pa u duetu
....zakocili smo stazu koliko smo se smejali. I taman sam malo zaboravila, prolazimo pored bilborda, a bilbord njemu u visini ociju...pa opet kociiii...
Joj...pa morao si da krecis posle.![]()

...ma ne... ona se raskrečila posle...
- - - - - - - - - -
...prosuh pivo... u pm...![]()

Danas zamalo da tresnem sa bicikle od smeha...moj muz je nesto uhebo svoj bicikl i mrzelo ga da ga odnese na popravku i iz podruma izvuko neki praistorijski bicikl, ali ono bas pra - sa nekim ogromnim tockovima, sav nesto van standardnih mera...i on inace onoliki, jos na takvom "uzvisenom" biciklu, a polozaj tela monti-pajton...vozimo i kad je presao ispred mene, vrhunac kad sam mu videla neke amortizere ispod sedista......
... morala sam da stanem, plakala sam od smeha...jos se on vrati i kao sta ti je - pa u duetu
....zakocili smo stazu koliko smo se smejali. I taman sam malo zaboravila, prolazimo pored bilborda, a bilbord njemu u visini ociju...pa opet kociiii...
![]()

...pa dobro je što je bajs toliko visok... zamisli da mu brada, ili nešto drugo, zapadne u lanac...![]()

Wiiiiiiiii....
![]()

Zajahace ga cana jednog dana, nista ti ne brini...![]()

http://fs5.****************/images/170610/ayxiyo6m.gif
Jao bree, minone...upristoji se..

...modesti je kriva... skinula mi je leptir mašnu...![]()

Zajahace ga cana jednog dana, nista ti ne brini...![]()
))))u sali se čuje škripa stolica i tek poneki kašalj..