Dobro jutro, dobar dan - 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas zamalo da tresnem sa bicikle od smeha...moj muz je nesto uhebo svoj bicikl i mrzelo ga da ga odnese na popravku i iz podruma izvuko neki praistorijski bicikl, ali ono bas pra - sa nekim ogromnim tockovima, sav nesto van standardnih mera...i on inace onoliki, jos na takvom "uzvisenom" biciklu, a polozaj tela monti-pajton...vozimo i kad je presao ispred mene, vrhunac kad sam mu videla neke amortizere ispod sedista...:rotf: ...:rotf: ... morala sam da stanem, plakala sam od smeha...jos se on vrati i kao sta ti je - pa u duetu :rotf: ....zakocili smo stazu koliko smo se smejali. I taman sam malo zaboravila, prolazimo pored bilborda, a bilbord njemu u visini ociju...pa opet kociiii...:rotf:

Danas zamalo da tresnem sa bicikle od smeha...moj muz je nesto uhebo svoj bicikl i mrzelo ga da ga odnese na popravku i iz podruma izvuko neki praistorijski bicikl, ali ono bas pra - sa nekim ogromnim tockovima, sav nesto van standardnih mera...i on inace onoliki, jos na takvom "uzvisenom" biciklu, a polozaj tela monti-pajton...vozimo i kad je presao ispred mene, vrhunac kad sam mu videla neke amortizere ispod sedista...:rotf: ...:rotf: ... morala sam da stanem, plakala sam od smeha...jos se on vrati i kao sta ti je - pa u duetu :rotf: ....zakocili smo stazu koliko smo se smejali. I taman sam malo zaboravila, prolazimo pored bilborda, a bilbord njemu u visini ociju...pa opet kociiii...:rotf:

...pa dobro je što je bajs toliko visok... zamisli da mu brada, ili nešto drugo, zapadne u lanac...:lol:

Wiiiiiiiii....

bike-animated-gif-3.gif

E,ljudi,bio sam se sada mazio onako kurvanjski sa nekom klinkom....a ona glupavaaaaaa....srce ti jepem,pa moj Bobika je majka JK za nju,Ceca,Evrovizija
A onomad videh ovu Canojku,pa računam mrš klinke kad ima i bolje,a ona lepa zgadija...ko san,najbolja pičokara ovde,ali malo luda,malo više
Nije ona meni lično zasmetala u ovom slučaju,ali vidiš ti molim ja tebe lepo kako ja pamtim sve što ne bih trebalo

- - - - - - - - - -

heeeee,bih

- - - - - - - - - -

canojka,nemoj više da mi upropašćavaš polušeme sa klinkama koje već imaju veliku decu,sram te bilo

- - - - - - - - - -

brate,okači se na instagram ko sav normalan svet

- - - - - - - - - -

u kafanici

- - - - - - - - - -

canojka u mojoj ladji

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back