Dobro jutro, dobar dan - 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:hahaha:
giphy.gif

Divan povod, Modesti, pa uživaj....
Ja imam samo tri vrste torte, ali sam u svađi sa frižiderom, i za sad se uspešno odupirem, mada me sve vreme slatkorečivo zove da se pomirimo.... :aha:
Ah, da... Ćao svima... :uja:

Cao! :D

Ma ne jedem ja bas nesto puno slatkise, ustvari imam neke koje volim i mnoge na koje sam ravnodusna. Ali ih pravim, ne mrzi me, pa ukucanima posle gundjam - ne preterujte!
Zato u zamrzivac, da ne poblesave od secera. :lol:

...mozda ima spomenar, pa cu i to. :lol:
Pa što da mu kradete spomenar, to bi vam sigurno dao, da napišete omiljenu boju, film, simpatiju, šta mislite o vlasniku spomenara i tako te sitnice, pa vratite... :lol:

~~~~~~~~~~~
Moj je pun forumašica.. moraću da izbacim fitnes od prošle godine..

Pa Konju, ne valja da čuvaš toliko staro meso... Napravi mesta za novo.... :zkez:

E pa Konju, lak je bio ljubičast, inače... Ali sto filtera i jbg..... :roll:
A što se prstiju tiče, imam ruku kovačku... :rotf:

Modesti, zamrzivač je dobra ideja... :lol:

Kako bre kovacku, pa to je nemoguce za zensku ruku. :lol:

- - - - - - - - - -

...e sad mi je spala kamenčuga sa srca... pravo konju na glavu...:lol:

Joj...:sad2: :lol:

- - - - - - - - - -

Pa što da mu kradete spomenar, to bi vam sigurno dao, da napišete omiljenu boju, film, simpatiju, šta mislite o vlasniku spomenara i tako te sitnice, pa vratite... :lol:

...a neeee, do sad ga nije ponudio, sto znaci zakljucan je i cuva ga ispod jastuka. :lol:

Kako bre kovacku, pa to je nemoguce za zensku ruku. :lol:

- - - - - - - - - -

...a neeee, do sad ga nije ponudio, sto znaci zakljucan je i cuva ga ispod jastuka. :lol:
Lepo kovačku, evo, vidi sliku, pa kad me neko nervira, ja ga kovnem rukom kovačkom, pa me više ne nervira.... :manikir:
To zaključano je dnevnik, tu pišeš kad te neko lepo pogledao, pa ti se nasmejao, i tako te tinejdž sitnice.... :heart:

...ako si im rekla...:zag:
Pa jao... :pljus: Hajde sad, daj spomenar da se upišemo... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back