Atomic™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 270.887
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neki sajt sa garderobom itd pa neke torbe https://www.newchic.com/lunch-bag-5...uc-view-rh-p1&utm_content=nicole&utm_ho=35-65
Probaj da budes bolji, to je fora.))))))

...dok su svi spavali napakovala sam pola u zamrzivac, pa nisam ja bas toliko darezljiva. 

Biraj!![]()
Red jel si ovo ti na avataru?

Divan povod, Modesti, pa uživaj....
Ja imam samo tri vrste torte, ali sam u svađi sa frižiderom, i za sad se uspešno odupirem, mada me sve vreme slatkorečivo zove da se pomirimo....
Ah, da... Ćao svima...![]()

Možda i jesam, što pitaš?![]()

Modesti, zamrzivač je dobra ideja...![]()
pa nisam ja bas toliko darezljiva.![]()

To vazi samo za ove moje kucne izelice....ovo sam zapisao u tefter...![]()
...mozda ima spomenar, pa cu i to.Mod.. probaj da mu drpis tefter da citamo sta sve u njemu pise![]()

Pa što da mu kradete spomenar, to bi vam sigurno dao, da napišete omiljenu boju, film, simpatiju, šta mislite o vlasniku spomenara i tako te sitnice, pa vratite......mozda ima spomenar, pa cu i to.![]()

Moj je pun forumašica.. moraću da izbacim fitnes od prošle godine..

To vazi samo za ove moje kucne izelice.![]()
![]()

E pa Konju, lak je bio ljubičast, inače... Ali sto filtera i jbg.....
A što se prstiju tiče, imam ruku kovačku...
Modesti, zamrzivač je dobra ideja...![]()

...e sad mi je spala kamenčuga sa srca... pravo konju na glavu...![]()

Pa što da mu kradete spomenar, to bi vam sigurno dao, da napišete omiljenu boju, film, simpatiju, šta mislite o vlasniku spomenara i tako te sitnice, pa vratite...![]()

Pa što da mu kradete spomenar, to bi vam sigurno dao, da napišete omiljenu boju, film, simpatiju, šta mislite o vlasniku spomenara i tako te sitnice, pa vratite...
:

Kako bre kovacku, pa to je nemoguce za zensku ruku.![]()

Lepo kovačku, evo, vidi sliku, pa kad me neko nervira, ja ga kovnem rukom kovačkom, pa me više ne nervira....Kako bre kovacku, pa to je nemoguce za zensku ruku.
- - - - - - - - - -
...a neeee, do sad ga nije ponudio, sto znaci zakljucan je i cuva ga ispod jastuka.![]()

Pa jao......ako si im rekla...![]()
Hajde sad, daj spomenar da se upišemo...