Modesti B.
gospođa Vineti
- Poruka
- 48.121
Ti nisi ni tol`ko.![]()
...ko, ja?! Nikad se ne zezaj sa ozbiljnim domacicama, koje znaju kako sa oklagijom!
Pogledajte prilog 424243
Sta si mislio, odakle inspiracija?!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti nisi ni tol`ko.![]()

Dobro, ne mora me podsecas svaka 4 meseca na oklagiju...ko, ja?! Nikad se ne zezaj sa ozbiljnim domacicama, koje znaju kako sa oklagijom!![]()
Sta si mislio, odakle inspiracija?!![]()

Aha...Dobro, ne mora me podsecas svaka 4 meseca na oklagiju
I kad ostanes bez argumenata.![]()

...ko, ja?! Nikad se ne zezaj sa ozbiljnim domacicama, koje znaju kako sa oklagijom!![]()
Pogledajte prilog 424243

a ja mislila nabija se u....usta![]()

ponesi te vanilice kod mene pa ćemo da slušamo ploče![]()
...ali moram i metlu da povedem, zbog kolaca. 

sta je ovo nije ni za jedan umnjak
- - - - - - - - - -
Dogovoreno....ali moram i metlu da povedem, zbog kolaca.
![]()
...ko, ja?! Nikad se ne zezaj sa ozbiljnim domacicama, koje znaju kako sa oklagijom!![]()
Pogledajte prilog 424243

Lepe su...huh, ko sarmice....![]()

Nisam pravila sto godina i onda sam se igrala sa korneticima, napravila kalupe od folije i eto, ispalo kako treba. Samo sto ja nisam ljubitelj sama, vise volim vanila kremu, sledeci put tako.![]()
Ono klasika...kao za krempitu, samo regulises gustinu kako volis.Kako pravis van krem?

I gde je tu seks?

Jao Proko...lepo sam vaspitana, pa cu da ocutim, ovaj put, tvoje "akcente" po temema.![]()
Jao Proko...lepo sam vaspitana, pa cu da ocutim, ovaj put, tvoje "akcente" po temema.
- - - - - - - - - -
...pa pazi kako drzis noge, lepo pise.![]()
Jao Proko...lepo sam vaspitana, pa cu da ocutim, ovaj put, tvoje "akcente" po temema.
- - - - - - - - - -
...pa pazi kako drzis noge, lepo pise.![]()

"66. je jedna divna godina...ja znam i zasto.Jel zato sto su iz 1966?
- - - - - - - - - -
Osobe koje noge drze na ramenima imaju malo sansi da su usamljene u tim trenucima..