Dobro jutro, dobar dan - 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ide gowno ulicom i naidje na čep od Coca Cole. Stavi čep na sebe i počne da viče : Ja sam Coca Cola, ja sam Coca Cola...naidje tako na drugo gowno koje ga pita : Jel mogu i ja da budem Coca Cola ? - Mrš, gowno jedno !

- - - - - - - - - -

Popunjava Fata ukrštenicu.
Mali konj, četiri slova?
- Konjo

- - - - - - - - - -

Došla pčela do košnice i vidi sve pčele napušene pa upita
- Gdje je trut?
- a jedna od pčela povuče dim i odgovori
- The truth is out there -

Ide gowno ulicom i naidje na čep od Coca Cole. Stavi čep na sebe i počne da viče : Ja sam Coca Cola, ja sam Coca Cola...naidje tako na drugo gowno koje ga pita : Jel mogu i ja da budem Coca Cola ? - Mrš, gowno jedno !

- - - - - - - - - -

Popunjava Fata ukrštenicu.
Mali konj, četiri slova?
- Konjo

- - - - - - - - - -

Došla pčela do košnice i vidi sve pčele napušene pa upita
- Gdje je trut?
- a jedna od pčela povuče dim i odgovori
- The truth is out there -

:-))) Odlicni. Bleso, blesava. :-)))

Mislim da te Minon nije ni doziveo tako. :)

...ovo što sam napisao napisao sam baš iz razloga što mi je ok lik... da je ignorišem stvarno samo bih to i nastavio...

...i bio sam ubedjen da je obrnuto, ne upušta se u naše glupiranje jer je smaramo...:confused:

- - - - - - - - - -

heheeee canojka zmija:hahaha:

- - - - - - - - - -

ja bih rekao konju da prestane sa glupim vicevima,ali šta vredi kad to niko neće pročitati...

...ako na kraju posta napišeš hiljadu mu kopita obavezno pročita...:rotf:

...ovo što sam napisao napisao sam baš iz razloga što mi je ok lik... da je ignorišem stvarno samo bih to i nastavio...

...i bio sam ubedjen da je obrnuto, ne upušta se u naše glupiranje jer je smaramo...:confused:
.....
:eek: Eto ti sad...
~~~~~~~
napisao bih vam vic,ali neću da pročitaju litl redhed i bambika:ne:

- - - - - - - - - -

:cross::cross::cross::cross:

- - - - - - - - - -

:plez:
Ja idem da perem kosu, pa napiši dok nisam tu i obriši.... :tease:

Ne mislim da me mrzis. Ali si bila otrovna. :)

Ali eto, ne secas se koliko sam bila fina prema tebi pre i prihvatila te kad te drugi nisu...
Cenim da si dovoljno dugo na forumu (a jesi) da napravis razliku izmedju otrovnosti i zayebancije...da bas svuda i uvek stavljam lolove, ne ide...a i to smeta odredjenim forumasicama (odma me teraju u kuhinju da pecem kolace)...:lol:
Posmatram celokupnu sliku kad su ljudi, njihovi karakter i reakcije u pitanju (da, cak i na ovaj nacin) i oblikujem odredjeno misljenje, pa u skladu s njim (od)reagujem...i na to imam pravo...

Oćete da čujete stvarno glup vic? Išao konj niz ulicu, izgubio maramicu hahahahaha :hahaha: Bacam konju potkovicu da napiše gluplji od ovog.

:-)))
Dobri su Konjovi vicevi. Ne diraj te Konja! :oklagija:

A sta je sa ovim vicem iz kategorije glupo-simpaticnih?
Sedi krava na jabuci i jede tresnje. U tom iznad nje proleti konj i pita je zgranuto:“Od kud tebi tresnje, a sedis na jabuci??“
-„Pa ja ponela.“

:-)))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back