dobro došlica

neeeeee sta bi s slatkom malom kucom :(
crknula :rida: :cepanje:
RIP LEGENDO!

Само ако си пресечена!
naravno,i obrezana i sve kako treba :zaljubljena:

Mnogi se pitaju šta je ispravno?
"Dobrodošlica" ili "dobro došlica"?
Ispravno je i jedno i drugo sa napomenom da je prvo popularnije a da drugi oblik koristi svega par idiota iz balkanskih zabiti.
ispravno je vako kako sam ja Napiso jel ja sam merilo i krite rijum za sve pa tako i pravo pis i gramantiku :aha:

crknula :rida: :cepanje:
RIP LEGENDO!

ispravno je vako kako sam ja Napiso jel ja sam merilo i krite rijum za sve pa tako i pravo pis i gramantiku :aha:
Jedina autentična osoba koja je prohujala ovim forumom a koja je svakim svojim iebenim komentarom izazivao salve grohotnog smeha, grĉeve u stomaku od valjanja kako je majstorski slagao reči da bi do kraja jedne te iste rečenice ista izgubila prvobitnu smisao a ceo tekst ostao autistično lukavo dvosmislen je bio - RomaniaFan.

Sem pomenute urnebesne duhovitosti ipak ga pamtim kao virtuoza pisane reči - a svaka u pravilnoj književnoj formi, gramatički perfektna.

Nažalost kako se pojavio tako je i nestao.
Bilo je to drugo vreme a publika je glumila rezervisanost (od ljubomore) iako su sve njegove teme bile žurka dana.

Danas jeftin internet pa ko ne ume da piše ko se zavitlava a i kome veliki prdti na maslom ekradu.

Poslednja izmena:
Ваљда подвезана а не обрезана!
isti djavo :prstic:

Jedina autentična osoba koja je prohujala ovim forumom a koja je svakim svojim iebenim komentarom izazivao salve grohotnog smeha, grĉeve u stomaku od valjanja kako je majstorski slagao reči da bi do kraja jedne te iste rečenice ista izgubila prvobitnu smisao a ceo tekst ostao autistično lukavo dvosmislen je bio - RomaniaFan.

Sem pomenute urnebesne duhovitosti ipak ga pamtim kao virtuoza pisane reči - a svaka u pravilnoj književnoj formi, gramatički perfektna.

Nažalost kako se pojavio tako je i nestao.
Bilo je to drugo vreme a publika je glumila rezervisanost (od ljubomore) iako su sve njegove teme bile žurka dana.

Danas jeftin internet pa ko ne ume da piše ko se zavitlava a i kome veliki prdti na maslom ekradu.
slažem se,on je bijo legenda,takvi se višlje neradjaju,RIP LEGENDO!

Neśto sam razmišljao...
Kako bi to bilo kad bi se svakom Srbinu samo sinovi radjali?
Pazi to je veće i skuplje veselje nego kad se Srbinu rodi žensko.

Pred porodjaj se muva oko porodiliśta, piše objave po fejsu, vajberuje, x-uje...
Izadje babica: "muško!"
Ijaooo samo da ga slika tata pa da ide po svinjsko pečenje i brlju...

Ili scenario 2:
Fejsbuči, vajberuje, x-uje...
Izadje babica: "žensko"
Odmah na svim platformama pošalje poruku: "evo žena mi se porodila a i ja sam umoran"

pa mislio sam u smislu jer nije više aktivan na forumu a ne bukvalno da je mrtav nego samo forumski pobogu..a mozda i jeste stvarno umro,neznam
Baš nam nezgodan ovaj pisani srpski.
Napišeš jedno odmah se tumači na sve ostale načine.
Ubaciš li ulučni sleng ili bosansku njakavicu pa to dobiješ neupotrebljiv tekst.
Potrebna je podhitna reformacija.

1730109087710.png

kriza identiteta

Back