- Poruka
- 1.124
pozdrav svima, ja sam pupčana vrpca. poželite mi dobro došlicu i poklonite mi se

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Само ако си пресечена!pozdrav svima, ja sam pupčana vrpca. poželite mi dobro došlicu i poklonite mi se![]()
![]()
Mnogi se pitaju šta je ispravno?pozdrav svima, ja sam pupčana vrpca. poželite mi dobro došlicu i poklonite mi se![]()
![]()
crknulaneeeeee sta bi s slatkom malom kucom![]()
naravno,i obrezana i sve kako trebaСамо ако си пресечена!
ispravno je vako kako sam ja Napiso jel ja sam merilo i krite rijum za sve pa tako i pravo pis i gramantikuMnogi se pitaju šta je ispravno?
"Dobrodošlica" ili "dobro došlica"?
Ispravno je i jedno i drugo sa napomenom da je prvo popularnije a da drugi oblik koristi svega par idiota iz balkanskih zabiti.
Ваљда подвезана а не обрезана!naravno,i obrezana i sve kako treba![]()
Jedina autentična osoba koja je prohujala ovim forumom a koja je svakim svojim iebenim komentarom izazivao salve grohotnog smeha, grĉeve u stomaku od valjanja kako je majstorski slagao reči da bi do kraja jedne te iste rečenice ista izgubila prvobitnu smisao a ceo tekst ostao autistično lukavo dvosmislen je bio - RomaniaFan.crknula![]()
RIP LEGENDO!
ispravno je vako kako sam ja Napiso jel ja sam merilo i krite rijum za sve pa tako i pravo pis i gramantiku![]()
isti djavoВаљда подвезана а не обрезана!
slažem se,on je bijo legenda,takvi se višlje neradjaju,RIP LEGENDO!Jedina autentična osoba koja je prohujala ovim forumom a koja je svakim svojim iebenim komentarom izazivao salve grohotnog smeha, grĉeve u stomaku od valjanja kako je majstorski slagao reči da bi do kraja jedne te iste rečenice ista izgubila prvobitnu smisao a ceo tekst ostao autistično lukavo dvosmislen je bio - RomaniaFan.
Sem pomenute urnebesne duhovitosti ipak ga pamtim kao virtuoza pisane reči - a svaka u pravilnoj književnoj formi, gramatički perfektna.
Nažalost kako se pojavio tako je i nestao.
Bilo je to drugo vreme a publika je glumila rezervisanost (od ljubomore) iako su sve njegove teme bile žurka dana.
Danas jeftin internet pa ko ne ume da piše ko se zavitlava a i kome veliki prdti na maslom ekradu.
Ĉekaj... Hoćeš da kažeš da je preminuo?slažem se,on je bijo legenda,takvi se višlje neradjaju,RIP LEGENDO!
cek pa koja je tvoja svrha ako si sad odvojen od bebe?crknula![]()
RIP LEGENDO!
naravno,i obrezana i sve kako treba
ispravno je vako kako sam ja Napiso jel ja sam merilo i krite rijum za sve pa tako i pravo pis i gramantiku![]()
Jel' tebi dobro?pozdrav svima, ja sam pupčana vrpca. poželite mi dobro došlicu i poklonite mi se![]()
![]()
Ako nije - biće za tili časJel' tebi dobro?
neću,odakle ti to?Ĉekaj... Hoćeš da kažeš da je preminuo?
![]()
sazna ćeš vremenomcek pa koja je tvoja svrha ako si sad odvojen od bebe?
uglavnom,što,tebi?Jel' tebi dobro?
Neśto sam razmišljao...A musko nista
Pa šta RIP-uješ ljude?neću,odakle ti to?
pa mislio sam u smislu jer nije više aktivan na forumu a ne bukvalno da je mrtav nego samo forumski pobogu..a mozda i jeste stvarno umro,neznamPa šta RIP-uješ ljude?
Znaš i sam koliko je ljudi preminulo.
Baš nam nezgodan ovaj pisani srpski.pa mislio sam u smislu jer nije više aktivan na forumu a ne bukvalno da je mrtav nego samo forumski pobogu..a mozda i jeste stvarno umro,neznam
slažem seBaš nam nezgodan ovaj pisani srpski.
Napišeš jedno odmah se tumači na sve ostale načine.
Ubaciš li ulučni sleng ili bosansku njakavicu pa to dobiješ neupotrebljiv tekst.
Potrebna je podhitna reformacija.
Ne, ne, ne otvara takve teme. J.B. za tili čas otvori samo temu dobrodošlice, av, av,avavavPogledajte prilog 1633373
kriza identiteta
nije nikakva kriza nego se vidi da si montirala to i lažirala,klasičan photoshop i nameštaljka,uaaaPogledajte prilog 1633373
kriza identiteta