saznali ste da vasa devojka rado koristi svoj vibrator,nista strasno,ali dala mu je ime po svom bivsem decku,koji joj ga je i poklonio. . .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da sam musko, zapitala bih se sa kakvom sam ja to budalom koja vestackom ***** daje ime...cije...nevazno je
saznali ste da vasa devojka rado koristi svoj vibrator,nista strasno,ali dala mu je ime po svom bivsem decku,koji joj ga je i poklonio. . .
idiotski je da uopste ima neko ime, tako da koje je nije ni bitno, vec mi to ukazuje da je u pitanju neki debil od zene.
Andjeo slusa Eminema... nije ni cudo sto je prso
El pise Angel na njemu ?![]()
ja bi kupio Fake Vaginu i dao joj ime neke Slut mackice![]()
Dok se ona roka sa svojim deckom u obliku Vibratora ja bi tucao ovu FV = svi Happy![]()