Гамбино
Elita
- Poruka
- 18.468
Објасни како су западњаци успели да отрове баце чак и на Русију и друге државе широм света ?kako to da virus napada i ubija samo sirotinju, a ne bogataše?
Takav virus ne postoji, to je moguće samo otrovima.
A ti sad mene pitaš da ti navedem koji virus to može?
Mislim ... svašta, ako je i od tebe, mnogo je.
Има твојих истомишљеника који су тврдили да су БИА агенти носили отрове по болницама и неки другим иституцијама и пуштали те отрове да се шире, како би по налогу запада затровали што више свог народа.
Одлично, значи Ротшилд мада они су пета лига када говоримо о моћницима, значи пошто Ротшилди су прешли у Кину и сада ће то бити јача сила од С.А.Д.Ne znam gde živiš i kojim informacijama raspolažeš:
https://www.slobodnaevropa.org/a/si-đinping-kisindžer-peking/32511582.html
https://biznis.rs/novac/kontroverze-istine-i-legende-o-rotsildima-popularnost-u-kini/
https://www.politika.rs/sr/clanak/305412/Alibaba-osvaja-svet
"То се није догодило јуче. Постоји и историја анксиозности барона Ротшилда. Дуго је тражио сигурно уточиште у Кини од геополитичких ризика. Овде сам од времена Денг Сјаопинга. Последњих година његове компаније су се чак уклопиле у привредни циклус ове земље, помажући јој да испуни 12. петогодишњи план (2011-2015). Јацоб Ротхсцхилд не крије чињеницу да су његови РИТ [Ротхсцхилд Инвестмент Труст] и Цапитал Партнерс ПЛЦ помогли Кини да прошири своје активности у иностранству, привуче стране компаније са напредним технологијама и „преоријентише вектор економског кретања са извоза на домаћу потрошњу, развијајући обећавајуће индустрије које ће деценијама које долазе постати окосница кинеске привреде“, како каже сам барон.
Ко зна, можда је идеју о међународној инвестиционој банци, ослобођеној утицаја Американаца, па чак и БРИКС-а, кинеским лидерима шапутао на уво британски банкар. У најмању руку, баш када је постало очигледно да је АИИБ до краја претплате почела да добија чисто регионалне карактеристике, водеће земље Европе кренуле су у редове да ојачају нову међународну финансијску организацију. То се догодило врло брзо након што им је барон Јацоб Ротхсцхилд наговестио у марту. "
Значи Ротшилди који су под окриљем С.А.Д. створили исламску тзв. државу Косово, сада ће преко ноћи ти исти Ротшилди да униште исламску тзв. државу Косово, јер Кина није признала ту квази државу ?
Али ништа се не дешава, ваљда је било логично да до сада шипци остану на цедилу, а не да чак јачају своје позиције.
Видиш да твоја теорија завере не пије воду.
Да, али ја имам хиљаду доказа да грађанин западне Европе је заштићен и презаштићен у поређењу са нама да кажем Балканцима.Naravno, obezbedili su im da se vakcinišu Fajzerovim otrovom od 90 do 100%.
Jbg, ti ili si glup, ili samo namerno eskiviraš odgovore.
Da nacrtam:
Tu rečenicu o Car Bombi sam upotrebio u obrazloženju zašto mislim da je Putin zapadnjački potrčko.
Da nije, a pošto nije budala, shvatio bi gde je centar Rusomržnje i zbrisao ga jednim potezom.
A ne bi se prepucavao sa Ukrajincima dve godine, u ratu koji se vodi na način ratova od pre 100 godina.
Nadam se da je sada jasno, ili ćeš me opet pitati da nabrojim viruse koji ubijaju samo sirotinju i da obrazložim .... šta već, što tebi padne na pamet da izvrneš u potpunosti.
Није то више оно ''ма католици (протестанте свако заборавља јер просечан Србин мисли да они не постоје) нас лажу'', јер наша српска дијаспора је све бројнија и онда и од њих можеш чути како држава брине тамо о грађанима, ако већ никада ниси прешао границу Србије или неке друге сличне балканске државе.
Са друге стране ти тврдиш да је запад преко ноћи полудео и од једне колективне бриге о грађанима, решио да поубија свој сопствени народ,а у исто време као и ми данас, они одавно имају проблем са недостатком радне снаге.