Dobra zena

Trebalo bi da poseduje nekoliko osobina koje meni odgovaraju :D

1.Da je na oko tanka na opip debela,ne sme da zulja muza.
2.Da bude visoka ali obavezno da je niza od muza.
3.Da je pametna ali manje pametna od svog muza.
4.Da moze u isto vreme i dojiti,prati i peglati.
5.Da radi vise od svog muza a da manje zaradjuje.
6.Da navija za isti klub za koji i njen muz navija.
7.Da vise veruje muzu nego svojim rodjenim ocima.
8.Da u drustvu uvek podrzava svog muza i kada nije u pravu.
9.Da zajedno gleda utakmicu sa muzem i donosi mu pivo.
10.Da ima razumevanje kada muz izadje u kafanu sa svojim drustvom.

znaima me sta spodrazumevate pod termin "dobra zena dobra devojka"
Огромна разлика је у томе, да ли то дефиниже жена рецимо другарица/пријатељица или мушкарац друг/пријатељ, како год.

За жене, добра жена је она која је пристојна, фина, културна, смирена дакле гледају се само карактерне особине и понашање, а скроз небитно је ако је притом ружна, док за мушкарце добра на првом месту подразумева да буде физички привлачна, а ове особине ако поседује онда супер, ако не, није толико ни битно.

Dovoljno inteligenta da ne zivi kako familija hoce ili bilo ko drugi,selo ,religija itd. Samostalna i da postuje tvoj prostor tj vikende sa muskim drustvom i tvoje hobije i dobar oralni seks i dobra guza naravno.

Znaci žena bez korjena kojoj nesmeta da ode u drugu vjeru dje će postuje njegovu slobodu dok ona ceka kod kuće i hitro mu popusi

Izvini molim te zar je teško pronaći u svom narodu takvu ženu ?

Čisto me zanima

Znaci žena bez korjena kojoj nesmeta da ode u drugu vjeru dje će postuje njegovu slobodu dok ona ceka kod kuće i hitro mu popusi

Izvini molim te zar je teško pronaći u svom narodu takvu ženu ?

Čisto me zanima
Cuj bez korijena ,zena koja razmislja svojoj glavom a ne da joj mati, familija,selo ili religija puni glavu tj zivi kako drugi hoce np ako ti se ne ide za bozic ili rodjendan da to razumije i ispostuje i da se potrudi da zadavolji muza i savlada dobro tehniku pusenja ,isto se odnosi i na muskarce da nauce sta zenu zadovoljava i da ispostuju ako zena nesto ne zeli.

Religijozna zena je sve suprotno od ovog sto sam naveo ,zivi po pravilima koja je neko davno odredio tj ne razmislja svojoj glavom nego kako je neko drugi odredio sto povlaci i sve ostalo sto ne valja.
Ovo mene asocira na ono... odes kod psihijatra da popravis svoje zdravlje ali ne uradis nista sto ti on savetuje da ne bi ispalo da radis po necijim pravilima.
Religija samo oplemenjuje coveka i upravo savetuje( kao i neuropsihijatrija) sta bi bilo najbolje za coveka a na tebi je da odlucis.Zar Jerotic nije dao mnogo doprinosa tom shvatanju i kao telog i kao neuropsihijatar i kao psiholog.
Ne mozes bas sve potrpati u isti kos,i tretirati isto,poslusati "komsinicu Micu" i nacela koja su temelj coveka.
Mislim...mozes...opet je izbor na tebi.

Ovo mene asocira na ono... odes kod psihijatra da popravis svoje zdravlje ali ne uradis nista sto ti on savetuje da ne bi ispalo da radis po necijim pravilima.
Religija samo oplemenjuje coveka i upravo savetuje( kao i neuropsihijatrija) sta bi bilo najbolje za coveka a na tebi je da odlucis.Zar Jerotic nije dao mnogo doprinosa tom shvatanju i kao telog i kao neuropsihijatar i kao psiholog.
Ne mozes bas sve potrpati u isti kos,i tretirati isto,poslusati "komsinicu Micu" i nacela koja su temelj coveka.
Mislim...mozes...opet je izbor na tebi.
Zene u abrahamovim religijama su samo tu za razmozavanje i da postuju i slusaju muza glavu porodice, pokrivaju tijelo itd. Zena nastala iz rebra muskarca, kako ponizno i sad moja buduca zena da vjeruje i ponasa se pravilima religije ,daj molim te. Zaboravi dobar seks i sve ostalo.

Back