Dobra žena je uvijek lijepa

Neno

Elita
Poruka
22.863
Lijepa žena nije samo ona koja je fizički atraktivna, ljepota prodje a dobra žena je lijepa zauvijek.
Muškarci će željeti svaku kojju mogu da (is)probaju ali, kad dodje ona prava, dobra, neće mu trebati više ni jedna druga.
I zaista.. lijepa, dobra žena i dobro vino, to su dva najljepša otrova.

Imali šta ljepše kad se ujutro probudite kraj voljene osobe, koja pleni dobrotom, topi pogledom, osmjehom..
Svi mi žudimo i tražimo ljubav, sigurnost, romantiku.. još ako smo te sreće da naletimo na onu pravu, dobru..!
I zaista, kakva je to dobra žena.. ?

Lijepa žena nije samo ona koja je fizički atraktivna, ljepota prodje a dobra žena je lijepa zauvijek.
Muškarci će željeti svaku kojju mogu da (is)probaju ali, kad dodje ona prava, dobra, neće mu trebati više ni jedna druga.

Imali šta ljepše kad se ujutro probudite kraj voljene osobe, koja pleni dobrotom, topi pogledom, osmjehom..
Svi mi žudimo i tražimo ljubav, sigurnost, romantiku.. još ako smo te sreće da naletimo na onu pravu, dobru..!
ako nas svaki dan od ranog jutra topi pogledom, pleni dobrotom, stalno se smeje, svako sa crtom razuma bi skontao da tu nesto nije kako treba pogotovo ako bi to bilo 0/24.

ako nas svaki dan od ranog jutra topi pogledom, pleni dobrotom, stalno se smeje, svako sa crtom razuma bi skontao da tu nesto nije kako treba pogotovo ako bi to bilo 0/24.
Niko se ne smeje od jutra do sutra, nit se svako budi rano ujutro, niti to ima bilo kakve veze sa temom.
Izvini ali žene si okaraskterisao kao nekakve lujke, kao da su maloumne.

Poslednja izmena od moderatora:
Ne znam.
Sve je to relativno šta je kome dobro ili loše.
Ta pitanja samo dolaze od Boga.
Ne percipiramo svi isto stvari, svako ima svoj univerzum gledanja, svoj svet etike i estetike.
Meni recimo kada bi muškarac zabranio da pušim ili jedem bi dobio šut kartu iz taka.
Spremna sam da oči iskopam svakom ko mi ovo pomene.

Ne mora da znaci.ima toliko pokvarenih zena koje su lepe i uobrazene neverovatno.

Ma,ne pobjedjuje.Nema nikakve pravde.
Izmedju dobre i atraktivne svi muskarci ce prije odabrati ovu drugu.
Nekome je atraktivna i dobra žena.
Sad,...kome je koja žena dobra, to ustvari biraju.
Ovo iz uvodnog posta je nešto kao univerzalni pojam. Da ne kažem "san snova", jer pojmovi i realnost se često ne podudaraju.
Muškarci jesu kao bića, u principu vizelni tipovi, mda to ne znači da su uvek i po defoltu i b.dale!😁

Poslednja izmena:
Nekome je atraktivna i dobra žena.
Sad,...kome je koja žena dobra, to ustvari biraju.
Ovo iz uvodnog posta je nešto kao univerzalni pojam. Da ne kažem "san snova", jer pojmovi i realnost se često ne podudaraju.
Muškarci jesu kao bića, u principu vizelni tipovi, mda to ne znači da su uvek i po defoltu i b.dale!😁
Moj se zakljucak odnosi i na muskarce i na zene.
Ljudi su,u principu,povrsni.Cast izuzecima,kojih je malo.Gleda se fasada,a ko je dobar,ko nije,pada u drugi plan.Jos gore,tog dobrog smatraju za budalu i gledaju da ga iskoriste.
Svi dobri ljudi koje sam poznavala i koje poznajem imaju samo stetu od svoje dobrote,nazalost.A cak ni od Boga nisu nagradjeni,ako ne od ljudi.Naprotiv,uglavnom im je data patnja.
Ponekad pomislim da je jedno teorija,a drugo praksa.

Back