Dobra ili loša plata

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
377.516
Ne može jare i pare to je svima jasno ali da ste u situaciji da možete da birate,
izmedju bolje plate sa manje slobodnog vremena i lošije plate ali sa više slobodnog vremena za sebe i svoju porodicu

..Šta biste izabrali ?

Mi kao inteligentna vrsta dosad smo trebali da uvedemo sistem gde cemo raditi 4 sata dnevno i imati novca za sve sto nam treba, realno sve preko 4 sata rada dnevno je izrabljivanje i uzaludno trošenje zivota, eej alo 8 sati dnevno radi covek trecinu zivota provede na robiji tj poslu koji ne voli ali mora da radi ne konta da je rob sistema i nista drugo, nikad se necemo probuditi.

Mi kao inteligentna vrsta dosad smo trebali da uvedemo sistem gde cemo raditi 4 sata dnevno i imati novca za sve sto nam treba, realno sve preko 4 sata rada dnevno je izrabljivanje i uzaludno trošenje zivota, eej alo 8 sati dnevno radi covek trecinu zivota provede na robiji tj poslu koji ne voli ali mora da radi ne konta da je rob sistema i nista drugo, nikad se necemo probuditi.
:lol:

Побуна робова…

44498.jpeg

pa eto Nina kaže nema i jarad i parad ali da možemo da biramo!
ja biram oba

Скоро сам унапређен са добрим повећањем.

Боље ми је пре било.

Ко зна да осмишљава што квалитетније време за себе, том треба све мање пара.

Све је у балансу
( некима не вреди сво време овог света, некима ни све паре, а некима ни све паре ни сво време)

Poslednja izmena:

Back