Dobitnica Nobelove nagrade za mir Širin Ebadi u Beogradu

Boriti se za ljudska prava u drzavi kao sto je Iran je izuzetno tesko i opasno, tako da svaka osoba koja se time bavi zasluzuje postovanje.
A boriti se za ljudska prava u drzavi kao sto je Srbija je jos izuzetnije teze i jos mnogo opasnije, tako da svaka osoba koja se time bavi zasluzuje postovanje. Pogledajmo Cetnike i Partizane, pa ove komjuniste, jedni Zuto-Plavi, a drugi Crno-Cerveni... A svi se bore jedni protiv drugih, a svako za dostojna ljudska prava i svekoliku dzemokraCiju!

:cepanje:

_nobody_

Poslednja izmena:
Ovih dana je nas gost bila Sirin Ebadi ,iranska nobelovka .Pricala je malo o zivotu u Iranu Evo par cinjenica, Zenski zivot se u Iranu racuna kao pola muskog? Zena moraju da nose burke,Ne mogu da budu na drzavnim funkcijama,nemaju pravo glasa Muskarac moze da ima 4 zene i daje zeni saglasnost za putovanje. Na vlasti nacionalisticko verska elita.Najvaznije je da si SIIT da li iz Irana ILI Iraka ,Ima dosta izbeglica i iz Afganistana ali nijedan nije dobio sansu u Iranu.Maliki bivsi premijer Iraka je imao bez rezervnu podrsku Irana jer je SIIT a to je jedan od razloga sto su suniti krenuli sa ISISom u Iraku. .Mi cesto mislimo da je Iran zrtva ali nije ta zemlja ima serijatske zakone i rovari sa spijunima. .http://www.naslovi.net/2014-10-22/b...esnim-metodama-bori-protiv-islamista/12023769

Treba uzeti sa rezervom kada zapadno finansirani ljudi pricaju o necemu

Zvuci jako uverljivo. Cak kaze kada je Homeini dolazio na vlast da je bila za njega ali je vec posle 20 dana po uspostavi vlasti videla da nista od obecanog nece biti ispunjeno.Zene su pravo glasa u Iranu imae pre nego one u Svajcarskoj. Inace Iranci su materijalno pomagali Bakira Izetbegovica koji je neka vrsta islamskog nedonosceta,nesto izmedju sunitskog i siitslog modela,pa im se cinio pogodan.To je primeceno u sunitskim zemljama pa su rezervisani prema njemu.

Lazu bre , Iran je super zemlja.

"ŠOKANTNE FOTOGRAFIJE BRUTALNOG KAŽNJAVANJA U IRANU Ovaj zastrašujući uređaj koriste za rezanje prstiju!"

iran_551228S1.jpg

:eek:

Uobičajena taktika, pronađe se nešto crno pa se uveliča 1000 puta . Nešto ne vidim da se prave intervjui sa ženama iz Saudijske Arabije, koje imaju milion puta manja prava nego Iranke . :roll:

Ne znam za SaudiArabiju ali susedni Emirati su zakon. kaze onaj nas plivac Velja Stjepanovic da nikada ne bi ziveo drugde osim u Dubaiju. Kada je standard visol imas i vecu toleranciju prema nazadnim zakonima jer ti je vazno da sistem funkcionise.

Zvuci jako uverljivo.

Samo liberastskoj intelektualnoj sirotinji jedan nobelovac moze da zvuci uverljivo.

Gledao sam sta je pricala, sve se svodi na "oni ne zive po pravilima anglo-saksnske liberastije, zato ih treba unistiti"

Iran je posebna civilizacija. Poseban svet. Civilizacija stara 6 hiljada godina. Ako oce da zive po siitskom serijatu, njihova stvar. Ja tamo necu da zivim. Meni je glavno sto su njihovi neprijatelji i moji neprijatelji.

Ne znam za SaudiArabiju ali susedni Emirati su zakon. kaze onaj nas plivac Velja Stjepanovic da nikada ne bi ziveo drugde osim u Dubaiju. Kada je standard visol imas i vecu toleranciju prema nazadnim zakonima jer ti je vazno da sistem funkcionise.

Slika iz Teherana :
oldtehran2-nggid03112-ngg0dyn-520x440x100-00f0w010c010r110f110r010t010.jpg

Slike iz Dubaija :

45688.jpg

747726014.jpg

Tako da te pričice o ženskim pravima u Emiratima pričaj nekom drugom ;)

Samo liberastskoj intelektualnoj sirotinji jedan nobelovac moze da zvuci uverljivo.

Gledao sam sta je pricala, sve se svodi na "oni ne zive po pravilima anglo-saksnske liberastije, zato ih treba unistiti"

Iran je posebna civilizacija. Poseban svet. Civilizacija stara 6 hiljada godina. Ako oce da zive po siitskom serijatu, njihova stvar. Ja tamo necu da zivim. Meni je glavno sto su njihovi neprijatelji i moji neprijatelji.

Da bi znali sta se tamo desava moramo nesto da saznamo o tim zeml;jama tamo.Eto sada provaljujem zasto je Sadam napao Iran .Zato sto mu je Homeini pobunjivao Siite kojih ima najvise u Iraku. Zato su ga i podrzale USA u pocetku.Poenta je da iranska revolucija ima teznju da se siri . Reakcija na to je izmedju ostalog i ISIS islamska drzava ali Sunija.

Back