Добитна комбинација за Палестинце

Колумбија подиже оптужбе за ратне злочине против Израелца Нетањахуа због крвопролића у Гази.
Колумбијски председник Густаво Петро изјавио је да ће званично поднети оптужницу за ратне злочине против израелског премијера Бењамина Нетањахуа због крвопролића његовог режима у опкољеном Појасу Газе.

Израел је управо УБИО 39 новорођенчади у инкубаторима искључивањем кисеоника у болници Ал Шифа у Гази. Ова прича је СТВАРНА за разлику од 40 обезглављених беба ЛАЖЕ.
F-q5X_iXkAAYxif
Pobiće ih sve a ne samo bebe. Napad kukavički koji je Hamas počinio jer košta Izraela 1500 duša.
Poznajući Jevreje oni će to sada da naplate sa nekih 50 000 - 100 000 mrtvih Palestinaca i bar deset puta toliko da proteraju.

Колумбија подиже оптужбе за ратне злочине против Израелца Нетањахуа због крвопролића у Гази.
Колумбијски председник Густаво Петро изјавио је да ће званично поднети оптужницу за ратне злочине против израелског премијера Бењамина Нетањахуа због крвопролића његовог режима у опкољеном Појасу Газе.
To će sigurno da dotuče Bibija jer je Kolumbija poznata kao uticajna planetarna pravna i vojna sila.

И како се ово сад зове у медјународном праву ?
Геноцидне и освајачке намере фашизоидног израела су сад постале јавне . Без устручаванја и стида
Ne. To se zove Božja kazna. Izgleda da Jahve postoji a Alah ne postoji. :lol:

Nema dobitne kombinacije za Palestince Izrael ne želi nikakvu nezavisnu palestinsku državu mogu da im ponude da nastave da sede rezervatu Gaza ali bez Hamsa o nezavisnoj državi nema ni govora jer bi to značilo da ta Gaza ima aerodrom,otvorenu luku da nema zidova itd.to se neće desiti Izael bi ih najradile raselio u Egipat ili bilo gde,cela filozofija oko tog njihovog suboba su mirovni pregovori između prekida vatre a nikad konačna i trajna rešenja jer i jedni i drugi zahtevaju nešto što je za drugu stranu neprihvatljivo bilo da je to nezavisna Palestina ili sve samo ne to
krug pakla.

Pobiće ih sve a ne samo bebe. Napad kukavički koji je Hamas počinio jer košta Izraela 1500 duša.
Poznajući Jevreje oni će to sada da naplate sa nekih 50 000 - 100 000 mrtvih Palestinaca i bar deset puta toliko da proteraju.
Ta cifra zarobljenih i pobijenih izraelaca je diskutabilna i nepotvrdjena
I sve da je tako ova odmazda je čist ratni zločin sa očiglednom genocidnom namerom i otimačinom teritorije
Kolko je hamasovaca ubio Izrael ???
Protiv koga se vodi ovaj rat kad je pobijeno toliko civila ???
Imaš li odgovor ?

Ta cifra zarobljenih i pobijenih izraelaca je diskutabilna i nepotvrdjena
I sve da je tako ova odmazda je čist ratni zločin sa očiglednom genocidnom namerom i otimačinom teritorije
Kolko je hamasovaca ubio Izrael ???
Protiv koga se vodi ovaj rat kad je pobijeno toliko civila ???
Imaš li odgovor ?
Palestinci podržavaju Hamas i Hamas je politička partija za koju je Palestina glasala.

Izrael je sebi natovario gadnu "bedu " na vrat
Neše on imati mira više vekovima
Muslimani su natovarili sebi bedu jeretičkom verom. Natovarili su sebi bedu fundamentalizmom, ISIS-om. U Bosni su se borili protiv pravoslavnih Srba. Na Kosovu su oteli zemlju Srbima. Tako da mi puca dulek za njihove žrtve.
Punim srcem podržavam izabrani narod.

Palestinci podržavaju Hamas i Hamas je politička partija za koju je Palestina glasala.
Sasvim legalna i legitimna oslobodilačka vojska
Pa zašto onda Izrel tamanicivilno stanovništvo i ruši civilnu infrastrukturu
Zašto se ne ubijaju hamasovci i ne bombarduju vojni ciljevi
Nemoj da se pravimo blesavi
Genocidna i osvajačka namera vrišti iz svakog izraelskog poteza
I tako veš decenijama
Sad je kulminiralo i sam djavo zna kako še se to završiti

Oni nemaju mir od kad su osnovani. Navikli su. Bore se. Služe vojsku. Imaju podršku dijaspore.
Oni ( cionisti ) rade na satiranju palestine od kada su osnovani
I na otimačini palestinske teritorije . to je belodano jasno ako pogledaš karte zadnjih decenija .
Sistematsko satiranje i uništavanje jednog naroda
Neko će da nestane u ovom sadašnjem sukobu ! ?

Sasvim legalna i legitimna oslobodilačka vojska
Pa zašto onda Izrel tamanicivilno stanovništvo i ruši civilnu infrastrukturu
Zašto se ne ubijaju hamasovci i ne bombarduju vojni ciljevi
Nemoj da se pravimo blesavi
Genocidna i osvajačka namera vrišti iz svakog izraelskog poteza
I tako veš decenijama
Sad je kulminiralo i sam djavo zna kako še se to završiti

Bombardovaće ih svetski policajci isto kao što su nas. I mi smo imali problema sa teroristima.

Policajci gledaju kroz prste ako umeš da središ stvar za kratko vreme (kao Rusi Krim).

Međutim bilo kakva gnjavaža ne dolazi u obzir ...
Američka armada je već doplovila ...

Bombardovaće ih svetski policajci isto kao što su nas. I mi smo imali problema sa teroristima.

Policajci gledaju kroz prste ako umeš da središ stvar za kratko vreme (kao Rusi Krim).

Međutim bilo kakva gnjavaža ne dolazi u obzir ...
Američka armada je već doplovila ...
I kineska i ruska i okuplja se koalicija arapskih zemalja ???

Pa po toj lopgici treba onda spržiti sve izrelce jer su genocidni i imaju pretenzije prema palestinskim teritorijama
Isto tako pobiti sve nemce i jenkije zbog zlodela njhove vojske i vladara
Kolektivna odgovornost :namcor:
Loš ti način razmišljanja
Ne treba ali kad se desi neka odmazda ne možeš da ideš i svećom da tražiš ko je kriv.
To je infantilno razmišljanje. To je kao kada neki evropejac u Srbiji traži da uđe njegova kuća u EU jer se on ne slaže sa anti-evropskom srpskom politikom. :lol:

Ono nisam ja. Ovo nije moja vlast. Ja nisam glasao za ove.

Napadi podmukli na Izrael i dalje traju.

1699781114796.png

A ta glumatanja i žrtvovanja sopstvene dece od bolesnog Hamasa imaju jedan cilj.

1699781310626.png

Ali to se neće desiti i na kraju...

Poslednja izmena:

Back