"Dobio sam udarac u glavu, došlo je do masovne tuče": Student Pravnog otkriva detalje sinoćnjeg napada posle kog su završili u Urgentnom

Lazu naprednjaci.na boga ne misle.Secate se kad su doveli Bosance da glasaju na Bgd izborima ,pa kao nisu oni su dugo u Bgd a ljudi ne znaju da idu po asfaltu.Naravno da ne vole studente,ne vole oni ni knjige sve im je to sumnjivo,sta to ovi citaju,
Auuu, stvarno? Nzm šta bi se moglo reći, ja baš volim da čitam. Oko svih planova za eventualne bezizborne transfere vlasti i podele plena se obratiti SNS-u, nije u mojoj nadležnosti.

Lazu naprednjaci.na boga ne misle.Secate se kad su doveli Bosance da glasaju na Bgd izborima ,pa kao nisu oni su dugo u Bgd a ljudi ne znaju da idu po asfaltu.Naravno da ne vole studente,ne vole oni ni knjige sve im je to sumnjivo,sta to ovi citaju,
Ја им више не верујем ни када дају резултате утакмица, о временској прогнози да не говорим...лажу чим зину.

Какви бре рендгенски снимци? Не знам где су иди питај шјор Брнабу.
Evo ovo, gde su snimci? Zar je toliko teško prikazati te sa slomljenim vilicama i povredama glave? Bilo bi uverljivije, ovako ispada da se samo pravi medijska buka, stvara histerija i dižu tenzije, onako iz rekreativno revolucionarnih pobuda.

Studentkinja Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu Sanja Terzić bila je u zgradi fakulteta kad su se dogodili incidenti.
….
„Kolega ima frakturu leve strane vilice, drugi kolega ima povrede glave, a jednom kolegi je u incidentu iscepana majica. Dok smo koleginica i ja otišle do lokala koji je u tom trenutku bio otvoren kako bismo uzele nešto da im pomognemo, dogodio se još jedan incident“, dodaje.

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/studenti-incident-na-pravnom-vucic/

Кад Вучић каже лопта је округла ја одмах проверим да нема неки шпиц негде...z:mrgreen:
Argumentacija tipa Reductio ad Hitlerum, varijacija ad Vučićerum. Uverljivo samo istomišljenicima, kao i u slučaju da se zavede prinudno jednoumlje.

Jedino čega se sećam je to da se tvoje pisanje o Vučku i SNS-u nekako menja kako vetar duva. Umeš ti i da im pišeš hvalospeve, zaboravio si?

Stvarno bih voleo da se neko izvini i obrati paznju ubuduce na ovakve izjave po nekim medijima.sve razumem i politicku borbu i da hoce da se menja vlast i ok to je normalno ali ovo je vec bezobrazluk kada se uvlace deca u to.
Zar od mlađanih profesionalnih revolucionara očekuješ nešto drugo? Dotična nije slepa i vidi kako se gđici Pajić isplati vidovitost: Mila Pajić je počela sa blokadama mnogo pre nadstrešnice, izazvala je seriju incidenata svojim blokadama Rektorata u NS još pd septembra, a i uredno prima platu za to.

Valjda je bilo nepohodno da se opet desi neki novi incident, nadstrešnica je nekako pala u zapećak posle ovih požara u LA…

BD7A6447-1FDC-441F-B96B-574082BE1D41.jpeg

829B2217-F200-4F00-9B2B-EC6C06E98152.png

Argumentacija tipa Reductio ad Hitlerum, varijacija ad Vučićerum. Uverljivo samo istomišljenicima, kao i u slučaju da se zavede prinudno jedno
Овертинкујеш другар. Ја овде преносим моје виђење везано Вучића и снс. Не убеђујем никога ни у шта, нисам бот, а осећам се слободним да изнесем мишљење о свему, можда тачно а можда и не али је моје...хебига... не знам шта очекујхеш од расправа овде, не умем да читам рендгенске снимке сори... :)

Jedino čega se sećam je to da se tvoje pisanje o Vučku i SNS-u nekako menja kako vetar duva. Umeš ti i da im pišeš hvalospeve, zaboravio si?
To je veoma bitno.Sada ne znamo da li je dotični deo kapilarnih glasova ili nije :hahaha:

Neverovatno. Veceras su se prvi put cula pogrdna navijanja protiv Vucica na utakmici Zvezda Fenerbahce...Osim sto su isterali sa utakmice odlazeceg USA ambasadora K.HILLA.,pocastili su. I predsednika.. Ne mora nista da znaci ali i moze.
Aj sad da plačemo i zbog navijanja. Budi malo ozbiljan, za promenu.

I šta je bilo na kraju? Jesu li ih napali batinaši ili su se ponapijali i međusobno pobili? Nisam baš u toku.
Tukli se oko devojke,tri sata njih trideset. Mnogo lepa devojka..
Na onim snimcima po medijima se ništa ne vidi, nikakva tuča. Ulaze s nekim kesama, malo se kao nešto gurkaju. Bruka. Svi neki neuhranjeni. Jad.
Немају сви тако разоран директ као Ђука Бизон z:mrgreen:
Glavno da je bilo dobre kapljice.

E13F84D9-628F-48D2-BDB8-EAFB6F98FAD2.png

851AA8C5-B62C-4EEC-8DFD-8BD54F2E9BAA.png
7CB2C8FB-8474-449B-B94E-DD941C5D1975.png

Ovo mi se nekako ne uklapa u priču. Kao počeli su sve da se istera pravda za poginule zbog pada nadstrešnice. Ovamo se prave žurke, marišu se, dovode maloletne srednjoškolke. Ko koga tu zajebava. Voleo BiH zaviriti u indeks da vidim koliko položenih ispita imaju ili im je samo dosadno pa skupljaju lajkove. Ovo mi nešto ko Farma. Samo fali neki Kristijan.

komšija sa keja,ja bih da se svi ujedinimo,da Putin baci jedan Iskander i da puknu svi lažovi odrodi konvertiti i kukavice..to je samo moja pusta želja..sem toga oko ujedinjenja..pozdrav sa Prve Pruge

Back