"Dobio sam udarac u glavu, došlo je do masovne tuče": Student Pravnog otkriva detalje sinoćnjeg napada posle kog su završili u Urgentnom

Stize za naplatu,smrt na naplatnoj rampi Doljevac,ubistvo advokata Mise Ognjenovica,,Vladimir Cvijan,Dijana Hrkalovic,Velja Nevolja,Savamala,,nadstresnica u N.Sadu, Jovanjica,korupcija,lopovluk,bezobrazlluk,bahatost. Nista nisu razresili. Nece ga srusitti losa ekonomij jer i nije losa vec ovo nabrojano.
Seselj vadi pistolj na studente,uvek su im bili problem.
88907_seselj01-rts-foto-rts-1000x0_orig.jpg
A bili su problem i tebi, jel se sećaš kako ste ono vi žuti provocirali “Kosovo za patike” kad ste poslali svoje provokatore da obijaju izloge? A što se tiče tebe lično, odluči se na koju ćeš stranu, ovako ispada da si za AV osim kad izgleda da bi mogli i da mu preotmu vlast.

Нападачи запишавали зграде факултета...то су ти лојалисти, мрзе школу, мрзе студенте, мрзе...вечита зонска лига...:kafa:

Baš me čudi, a parastoslije su baš inspirativne sa svojim obredom bez panaije.

A bili su problem i tebi, jel se sećaš kako ste ono vi žuti provocirali “Kosovo za patike” kad ste poslali svoje provokatore da obijaju izloge? A što se tiče tebe lično, odluči se na koju ćeš stranu, ovako ispada da si za AV osim kad izgleda da bi mogli i da mu preotmu vlast.
Nisam opredeljen,svestan sam da je ekonomija najvaznija i da gde.ima puno.babica kilava deca. Vucic tera saradnike da budu efikasni. I ta brzina inicira i greske. Greska nije nuzno losa,nauci se.nesto,medjutim ovde imas i izgubljene ljudske zivote. Bahatost,nasilniisto ,bezobrazluk na TV su napravili haos u drustvu i neka masovna ubistva. Otisao,ostao svejedno.sto se mene tice,navikao sam.i na gore. Mladi se ne vide u takvom sistemu a na njima ostaje Srbija.

Молим неписмене колеге да пробају да прочитају написано.

Masovna tuča trajala je nekoliko sati

“Sve je trajalo sigurno tri sata, sa prekidima. Odlazili su, pa se opet vraćali i u više navrata nas napadali.

Мсм..знам ја да ви читате само велика слова, али се потрудите да уместо поднаслоова читате и текст. Макар почетак пасуса.
Masovna tuča trajala nekoliko sahata.Ko tera Šolakovizije da stavljaju tako bombastične naslove?

Nisam opredeljen,svestan sam da je ekonomija najvaznija i da gde.ima puno.babica kilava deca. Vucic tera saradnike da budu efikasni. I ta brzina inicira i greske. Greska nije nuzno losa,nauci se.nesto,medjutim ovde imas i izgubljene ljudske zivote. Bahatost,nasilniisto ,bezobrazluk na TV su napravili haos u drustvu i neka masovna ubistva. Otisao,ostao svejedno.sto se mene tice,navikao sam.i na gore. Mladi se ne vide u takvom sistemu a na njima ostaje Srbija.
ovo sto kazes, navikao sam na gore, u pravu si...secam se vremena srpskih socijalista i srpskih radikala, kada je litar benzina bio 5 maraka, a plata 3 marke...da ne nabrajam dalje

Ovaj manji deo studenata je tacno usao u teski trip da rec student oznacava nesto mocno, nesto iznad drugih. Nekada bilo - ja sam clan KPJ , danas ja sam student, mosh misliti. Evo sad cu ja da udjem u istoriju, menjam predsednike, kamere me snimaju- gledaj me mamaaaa!
Kakva teska patetika.
Joj da samo znate koliko se "obrazovanih" studenata tesko drogira...A jos vise njih pusi dzoint.

Stize za naplatu,smrt na naplatnoj rampi Doljevac,ubistvo advokata Mise Ognjenovica,,Vladimir Cvijan,Dijana Hrkalovic,Velja Nevolja,Savamala,,nadstresnica u N.Sadu, Jovanjica,korupcija,lopovluk,bezobrazlluk,bahatost. Nista nisu razresili. Nece ga srusitti losa ekonomij jer i nije losa vec ovo nabrojano.
Seselj vadi pistolj na studente,uvek su im bili problem.
88907_seselj01-rts-foto-rts-1000x0_orig.jpg
Šeks odmah rešava. Jednom rukom. Onda ode da maltretira Džefrija Najsa dok ga ne izbace iz zatvora.

Нападачи запишавали зграде факултета...то су ти лојалисти, мрзе школу, мрзе студенте, мрзе...вечита зонска лига...:kafa:
.ires eN
Jedini koji zapisavaju su ti sto protestvuju i blokiraju,ali oni zapisavaju Srbiju.Pogotovo ova "srpkinja" Sanja Terzic sto je govorila pred kamerama.Mogla je bar srpski naucit.

Сигуран сам да више нећете смети да приђете факултету након успешно одбијеног напада.
Ispostavilo se da je u pitanju tuca izmedju pijanih studenata. Dva momka i dve devojke, sa zajednickim prosloscu. Nema veze sa protestima. Ja tipujem da je u pitanju ljubomora izmedju dva para. A ko je tu u koga zaljubljen najmanje je bitno. Optuzite vlast . Hahahahahahahh kakvi debi...

Молим неписмене колеге да пробају да прочитају написано.

Masovna tuča trajala je nekoliko sati

“Sve je trajalo sigurno tri sata, sa prekidima. Odlazili su, pa se opet vraćali i u više navrata nas napadali.

Мсм..знам ја да ви читате само велика слова, али се потрудите да уместо поднаслоова читате и текст. Макар почетак пасуса.
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

:mazi:

Back