Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.602
Ma hajde neko da mi KONKRETNO odgovori, koji im je interes da daju dzabe ? Sve mi nesto odgovarate okolo-naokolo
ops:
ops:Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ops:
al ja cu ipak da platim svoje zadovoljstvoo da li je neko putovao na tenerife za agencijom cmc ( poklon putovanje)

ni ja ne razumem kakve veze ima ko gde sedi - NEBULOZA
CMC putovanja nisu nikakva prevara slobodno idite i proverite.I mi smo bili na prezentaciju mozes da kupis ako oces ako neces ne moras a ipak dobijes putovanje.Mi smo dobili Tenerife ali nismo uspeli da iskoristimo zbog nekih obaveza ali nasi prijatelji su bili i sve je proslo OK.
Letela je sa low cost kompanijama,najpre Wizzairom od Peste do Barselone, zatim od Barselone do Tenerifa Rajanom, i sve to ukupno sa svim taksama je bilo 300 eura, povratna!!! Pri tom imala je i pauzu u Barseloni sto je iskoristila za jednodnevni obilazak.Naravno za karte se sama mucila preko neta, a na Tenerifima je imala smestaj obezbedjen od cmc-a...Tako da koga ne mrzi da se lomi oko low cost avio karata i pri tom ima stomak da otrpi 2 sata marketinga-sretan put!!!