Сада скрећеш са онога што си прво рекао.
Прво, у питању је кеширање 12 000 евра (чак нешто више). За ''само туризам'' то је превише пара у једном тренутку!
Извини, а како ти људи да имају ''претходне информације о томе'' када ти кажу само да си освојио бесплатно путовање, а ти немаш благе везе шта ће те дочекати на презентацији... Нигде на њиховом сајту није писало ништа о тим бодовима у време када су мене звали на презентацију!!! (Пише ли сада? Ако не, зашто не?) Како ико може да зна унапред да ће морати за 10 минута да одлучи да им кешира 12 000 евра???
Човек је само испричао своје искуство са презентације и рекао да такав приступ ''вређа интелигенцију'', а ти га нагрди на пасија кола!!!! Зашто?
Што не купиш повољан мерцедес од неког ко те сретне на улици и тражи да му искешираш 12 0000 евра за њега? Шта би рекао човеку који би од тебе очекивао тако нешто? Па, да ниси овца за шишање!!! Или можда јеси...?
Супер! Ја добијем обавештење од ЦМЦ да сам добитник њиховог наградног путовања. Па, да бих проверила каква је то агенција прво скокнем из Војводине до Златибора, па ако ми се допадне Сателит - онда одем на презентацију!!

Ало, бре??? Када добијеш од њих папир, тамо пише само да си добио бесплатно путовање и да треба да дођеш по ваучер!!! НИКО ТИ НЕ КАЖЕ да ти идеш тамо да би купио неке бодове!!! Је ли теби то јасно???
Поновићу и трећи пут: апсолутно нема везе са тиме ко колико пара има! Има везе са малоумним приступом тих људи који те оставе 10 минута насамо са женом да одлучите да ли ћете да им кеширате 12 000 евра за мачку у џаку, за њихово ''мајке ми''???
Ако имаш толико пара, а ако је већ ствар само у имању пара - ево ја ти продам мерцедеса ома, ко испод чекића је, мајке ми!

Ако мислиш да сам идиот што се надам да ћу те упецати - није, ти си само љубоморан што немаш толико пара!