Z zarucnica1506Dusa Zainteresovan član Poruka 350 23.01.2026. u 16:45 - Dobila sam odobrenje za vizu na razgovoru #1 Uplatila za dopremanje vize bexom ,prošlo dvadeset dana i dokumenata još nema,ima li neko iskustva sa tom dostavom.
Uplatila za dopremanje vize bexom ,prošlo dvadeset dana i dokumenata još nema,ima li neko iskustva sa tom dostavom.
Memnom Elita Banovan Poruka 22.333 23.01.2026. u 16:49 - Dobila sam odobrenje za vizu na razgovoru #2 zarucnica1506Dusa: Uplatila za dopremanje vize bexom ,prošlo dvadeset dana i dokumenata još nema,ima li neko iskustva sa tom dostavom. Kliknite za proširenje... Ne znam ni za sta je ta viza. A da nazoves Imas neki kontakt tel. broj ili email?
zarucnica1506Dusa: Uplatila za dopremanje vize bexom ,prošlo dvadeset dana i dokumenata još nema,ima li neko iskustva sa tom dostavom. Kliknite za proširenje... Ne znam ni za sta je ta viza. A da nazoves Imas neki kontakt tel. broj ili email?
Z zarucnica1506Dusa Zainteresovan član Poruka 350 23.01.2026. u 16:51 - Dobila sam odobrenje za vizu na razgovoru #3 Memnom: Ne znam ni za sta je ta viza. A da nazoves Imas neki kontakt tel. broj ili email? Kliknite za proširenje... Moram bex da kontaktira,ali pitam da li neko ima iskustva sa takvim vidim preuzimanja
Memnom: Ne znam ni za sta je ta viza. A da nazoves Imas neki kontakt tel. broj ili email? Kliknite za proširenje... Moram bex da kontaktira,ali pitam da li neko ima iskustva sa takvim vidim preuzimanja
Alter_Ego_ Stara legenda Poruka 94.773 23.01.2026. u 18:45 - Dobila sam odobrenje za vizu na razgovoru #4 zarucnica1506Dusa: Uplatila za dopremanje vize bexom ,prošlo dvadeset dana i dokumenata još nema,ima li neko iskustva sa tom dostavom. Kliknite za proširenje... Viza je odobrenje druge zemlje da mozes da udjes u nju, a bankovna kartica je Visa. Pretpostavljam da si trazila bankovnu karticu? Poslednja izmena: 23.01.2026.
zarucnica1506Dusa: Uplatila za dopremanje vize bexom ,prošlo dvadeset dana i dokumenata još nema,ima li neko iskustva sa tom dostavom. Kliknite za proširenje... Viza je odobrenje druge zemlje da mozes da udjes u nju, a bankovna kartica je Visa. Pretpostavljam da si trazila bankovnu karticu?
Alter_Ego_ Stara legenda Poruka 94.773 23.01.2026. u 19:01 - Dobila sam odobrenje za vizu na razgovoru #5 Za gde ti je viza? Za Ameriku? Cuvaj se Trampa i ICE.
adelaidea Veoma poznat Poruka 11.147 23.01.2026. u 19:20 - Dobila sam odobrenje za vizu na razgovoru #6 Jednom su nam iz tazbine poslali klopu po beksu, bile neke suhomesnate djakonije zlatiborca, i nikad ih nismo dobili. Ostala samo sarma u torbi.
Jednom su nam iz tazbine poslali klopu po beksu, bile neke suhomesnate djakonije zlatiborca, i nikad ih nismo dobili. Ostala samo sarma u torbi.
Alter_Ego_ Stara legenda Poruka 94.773 23.01.2026. u 19:36 - Dobila sam odobrenje za vizu na razgovoru #7 Mrzim sarmu.
Tom Riddle Elita Poruka 22.976 23.01.2026. u 19:39 - Dobila sam odobrenje za vizu na razgovoru #8 Alter_Ego_: Za gde ti je viza? Za Ameriku? Kliknite za proširenje... Za bankomat. Alter_Ego_: . Kliknite za proširenje...
Alter_Ego_: Za gde ti je viza? Za Ameriku? Kliknite za proširenje... Za bankomat. Alter_Ego_: . Kliknite za proširenje...
spavach Poznat Poruka 9.638 23.01.2026. u 19:46 - Dobila sam odobrenje za vizu na razgovoru #9 bolje trolati forum nego kontaktirati bex
O Obicandosadanlik Primećen član Poruka 565 24.01.2026. u 17:59 - Dobila sam odobrenje za vizu na razgovoru #10 Revolut Visa kartica?