FDDD
Veoma poznat
- Poruka
- 12.225
a glavni uslov je da je struka kvalifikovanatjs jedan od uslova ce biti jezik ako je vasa struka kvalifikovana.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a glavni uslov je da je struka kvalifikovanatjs jedan od uslova ce biti jezik ako je vasa struka kvalifikovana.

Pa naravno ,ali po svemu sudeći svako ko ima neko "zvanje" bez gimnazijalaca ,ce biti kvalifikovana.S tim pitanje je koje je zvanje potpuno priznato a koje djelimicno.a glavni uslov je da je struka kvalifikovana![]()
Prijava 10.07.2019.
Email za dodeljen termin 02.10.2019.
Termin 11.10.2019.
NOKS 6-8 Plava karta

Resenje ti je da sacekas 01.03.2020 i da se prijavis po novom zakonu,oni jos februar 2018 nisu ociatili dele ga vec 6 meseci taj februar tj.jednostavno nece vise da dele i puste po neki termin,ono sto je sigurno mozda i taj mart 2018 ociste i to je to sto se tice noksa 1-2,a termini za Balkan se dele dokle traje Uredba a to je do kraja 2020 to stoji i na sajtu ambasade.Sad su tek sve zbunili.
Sta ja da radim aplicirao za noks 1-2 u oktobru 05.10.2018. Verovatno necu stici do kraja 2020. Kako sad da ponovo apliciram za novi zakon. Mozda je bolje da cekam ovaj noks 1-2 mozda ipak stignem na red.
Ako neko misli da ima resenje hvala unapred.
Ajd videćemo, ovde što su objavili stoji samo za vizu za traženje posla dok se za drugo ne spominje.Možda neće biti potrebno znanje jezika za poslodavca ,ali itekako ce tražiti jezik kad se bude nostrifikovala diploma ,tjs jedan od uslova ce biti jezik ako je vasa struka kvalifikovana.
Nemoguće da sam jedini,ima njih još samo se nisu javili sad ćeš i ti još malo tako i tebi srećno drug...Ti si jedini vozac koji je dobio termin a da je aplicirao u april . Ja sam 12.04 , srecno
18 i po meseci družeBravo Memara...nakon koliko vremena cekanja?
Druže samo 10tak dana se čeka viza nakon termina?Aplicirao 28.03.2018.
Mail sa terminom 28.08.2019.
Termin 04.10.2019.
Danas zvali viza odobrena.
Pokrajina Sachsen. NOKS 3-5.
Imao sam diplomu više škole a posao je za srednju stručnu spremu.
Ne nece,to kad dodjes u Nemacku u obavezi si da pohadjas te kurseve i da polozis odredjeni nivo za neko vreme.Mene zanima da li sad kada odem u ambasadu traže i potvrdu da ću učiti jezik tamo noks 3-5 vozač
Da li je moguće da pozivaju preko reda za spajanje porodice? Ja sam zahtev podnela u 09.12.2018.i još uvek ništa... Ako neko, ali poouzdano zna do kog datuma su stigli, bila bih zahvalna da se javi... Hvala unapredSta reci, post sa drugog foruma kopiran:
Suprug aplicirao 29.3.2018. za noks 1-2, deca I ja za spajanje porodice 18.1.2019. danas stigao mejl za termin za spajanje da idemo 29.10.2019. a on jos nije dobio termin za noks 1-2.![]()
Kako sam ja citala, imaju gresku u sistemu i sad je sve zbrkano sto se spajanja tice.Da li je moguće da pozivaju preko reda za spajanje porodice? Ja sam zahtev podnela u 09.12.2018.i još uvek ništa... Ako neko, ali poouzdano zna do kog datuma su stigli, bila bih zahvalna da se javi... Hvala unapred