Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas bio termin prijava po noksu 1-2 ugovor za pomocnika negovatelja kad smo dosli na salter rekla nam je da ne moze ugovor za pomocnika negovatelja da za to treba med skola.. imali smo kod sebe ugovor o Ausbildungu pa nam je uzela taj ugovor i po tome smo predali.. sad vise ne znam ni sta da mislim ni cemu da se nadam... ako ima neko neki savet...

Cestitam Heuston,al se brate nacake celu godinu,srecno u Svabiji.
Hvala brat evo me vec mesec dana u Stuttgartu ugovorio stan od nove godine nekih 44m2-720e warm mitte,vizu znam sigurno da dobijam posto imam sve papire i moguce garancije i jezik C2.Za tvoj info iz privatne poruke radno vreme mi je u firmi od 07.30 do 16.30,subota i nedelja su slobodni,a plata je 2000eura neto,i sve kad se sabere nece to biti ipak tako lose kako sam ja mislio.velik pozdrav

Poslednja izmena:
Hvala brat evo me vec mesec dana u Stuttgartu ugovorio stan od nove godine nekih 44m2-720e warm mitte,vizu znam sigurno da dobijam posto imam sve papire i moguce garancije i jezik C2.Za tvoj info iz privatne poruke radno vreme mi je u firmi od 07.30 do 16.30,subota i nedelja su slobodni,a plata je 2000eura neto,i sve kad se sabere nece to biti ipak tako lose kako sam ja mislio.velik pozdrav

Kako si uspeo da nadjes stan bez tri platne liste? Imas li porodicu? Kako ti se svidja u studgartu i ja tu idem? Malo sam Te smorio sa pitanjima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back