Dobijanje radne/boravišne vize u Nemačkoj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta vam znaci ovo `20 resenja
Imam neke nedoumice oko ovog formulara za prijavu
13 pitanje iz kojih sredstava podmirujete izražavanje u nemačkoj - verovatno se misli na rad od plate
A osiguranje nemam
12 pitanje boravak u nemačkoj da stavim samo od 2018 gidine bez datuma a do ništa
11 pitanje završio sam gimnaziju a radim kao vozač oduvek -da li da stavljam uopšte jer gimnazija nije zanimanje
9 pitanje ovo zadnje se verovatno samo štiklira za duže od godinu dana
7 pitanje zadržavam prebivalište
6 pitanje adresu ne znam znam samo grad a ne znam ni kakav je smeštaj ili da nagadjam i stavim adresu firme
Hvala unapred. , išao sam malo unazad ali tako mi bilo lakše

- - - - - - - - - -

Inače polomih nogu pa ne mogu sad i da se mlatim po agencijama - mislio sam da svratim dan ranije do Evrope da rešim te nedoumice ali jbg

Imam neke nedoumice oko ovog formulara za prijavu
13 pitanje iz kojih sredstava podmirujete izražavanje u nemačkoj - verovatno se misli na rad od plate
A osiguranje nemam
12 pitanje boravak u nemačkoj da stavim samo od 2018 gidine bez datuma a do ništa
11 pitanje završio sam gimnaziju a radim kao vozač oduvek -da li da stavljam uopšte jer gimnazija nije zanimanje
9 pitanje ovo zadnje se verovatno samo štiklira za duže od godinu dana
7 pitanje zadržavam prebivalište
6 pitanje adresu ne znam znam samo grad a ne znam ni kakav je smeštaj ili da nagadjam i stavim adresu firme
Hvala unapred. , išao sam malo unazad ali tako mi bilo lakše

- - - - - - - - - -

Inače polomih nogu pa ne mogu sad i da se mlatim po agencijama - mislio sam da svratim dan ranije do Evrope da rešim te nedoumice ali jbg
1. Gehalt - (s tim sto jova iz agencije evropa ne popunjava nista ovde, no sve jedno, ja bih stavio bar plata)
2. Stavite da imate osiguranje, u sv slucaju kada budu zvali na viziranje moracete ga doneti
3. od 2018 do ostavljate otvoreno jer to ne znate
4. Izuceno zanimanje - LKW auslieferungs
5. - ako je to ono pitanje koje kaze - nameravam da NE BORAVIM na teritoriji Savezne Republike Nemacke duze od 12 meseci... tu ne stiklirate nista, ostavljate tako kako jeste jer to ne znate
6. Da, zadrzavate svoje prebivaliste van Nemacke
7. Stavite Adresu firme kao i postanski broj i mesto.

Ovo vam je provereno, agencije popunjavaju isto kako sam ja vama napisao.

- - - - - - - - - -

Hrvatski kod 95 imam.

Prevedite ga kod sudskog tumaca na Nemacki jezik, preporucujem Oxford akademiju.
Bez obzira na to, uzmite potvrdu koju sam vam rekao i izvod iz registra, treba vam za ambasadu 100%.

Poslednja izmena:
Druze necu nikog da ubedjujem ni u sta vasa je stvar da li cete da verujete ili ne , i kako to kazes ne postojeci izvor a ne znas da je to tako nego samo mislis jer odbijas da poverujes u informaciju koja jeste losa i za mene i za sve vas (NAS).?
Ja htedoh da podelim sa vama neko svoje saznanje koje nije "rekla kazala" a sad ispade da lazem i izmisljam jbg. Da sam rekao da dele 1000 viza dnevno bilo bi e to care a ovako ispade budala i lazov kao da sam nekog licno prozvao. Opet kazem u istom sam sranju sa cekanjem i daj boze da do leta zavrsim nesto ali za sad je tako. Oduzi se ovo pisanje ali jbg morao sam. Pozdrav

Mene zanima, koji je postupak po dobijanju vize u nemackoj, tj koji dokument trebam dobiti, mozda neko zna. Naime, ja sam dobio vizu i poceo sam da radim, prijavio se na prebivaliste i dobio neki dokument nesto kao ausvajs koji mi vazi jos nesto malo, e sad kad on istekne sta dalje, a na vizi u pasosu pise da vazi sest meseci, dok su mi u opstini u nemackoj rekli da mi je viza na tri godine. Da li neko moze da mi razjasni kako ide dalje i sta bi trebalo da uradim, neko je verovatno prosao taj put... Hvala...

Ausländerbehörde za mesto u kome si se prijavio i tamo završavaš dozvolu boravka ili plavu kartu - za šta si već dobio vizu.

Trebalo bi da može online da se rezerviše termin (bar za Berlin može).

- - - - - - - - - -

Koliko sam ja čuo, recimo za Berlin se čeka poprilično dugo, i za neka manja mesta. Zavisi od pokrajine.

Baš za Berlin je nas desetak kolega dobilo vize u junu/julu (svi plava karta) i niko nije čekao duže od nedelju dana da mu odobre vizu.

Druze necu nikog da ubedjujem ni u sta vasa je stvar da li cete da verujete ili ne , i kako to kazes ne postojeci izvor a ne znas da je to tako nego samo mislis jer odbijas da poverujes u informaciju koja jeste losa i za mene i za sve vas (NAS).?
Ja htedoh da podelim sa vama neko svoje saznanje koje nije "rekla kazala" a sad ispade da lazem i izmisljam jbg. Da sam rekao da dele 1000 viza dnevno bilo bi e to care a ovako ispade budala i lazov kao da sam nekog licno prozvao. Opet kazem u istom sam sranju sa cekanjem i daj boze da do leta zavrsim nesto ali za sad je tako. Oduzi se ovo pisanje ali jbg morao sam. Pozdrav

Ma nek bude informacija i losa po nas ali da je prava! Izvor vam je nepostojeci jer ga niste naveli. Niko vas ne naziva lazovom, nego ja licno nazivam vas izvor nepouzdanim.
Kao sto sam rekao, na termin svaki dan dolazi vise od 20 ljudi, to je proverena informacija i mozete je proveriti svako jutro sami ako odete ispred ambasade a vize im se izdaju u 90% slucajeva u sledecih 10 nedelja.
Da ste rekli da se izdaju 1000 viza dnevno naravno da vam niko ne bi verovao, gluposti.
Ovo je svakako rekla kazala jer niste ni jednu cinjenicu naveli. Ko hoce naravno nek vam veruje, ja nemam nista protiv.
Po pet saltera radi u ambasadi a vi kazete 20 ljudi dnevno. gde su vam cinjenice za vase tvrnje..nema ih?
Dakle ja vas uopste ne napadam ali ako ste vec rekli nesto morate da imate nesto da podrzite tu vasu tvrdnju, sve ostalo je uz vetar

Poslednja izmena:
E pazi sve se nesto mislim da cu tebi da se ispovedam i odajem izvor. Ko si ti u mom zivotu i zivotu svih nas ovde? Sto se postavljas tako, mislis sto si naj aktivniji pa dajes neke proste informacije bez kojih moze da se zivi i bez kojih su se i ranije delile vize. Ne razumem te sto se osecas prozvanim na moju objavu o broju viza. Niko se sigurno nije odusevio pa ipak ne peni kao ti.

E pazi sve se nesto mislim da cu tebi da se ispovedam i odajem izvor. Ko si ti u mom zivotu i zivotu svih nas ovde? Sto se postavljas tako, mislis sto si naj aktivniji pa dajes neke proste informacije bez kojih moze da se zivi i bez kojih su se i ranije delile vize. Ne razumem te sto se osecas prozvanim na moju objavu o broju viza. Niko se sigurno nije odusevio pa ipak ne peni kao ti.

Ja sam se prema vama postavio sa konkretnim cinjenicama a vi se branite emocijama poput deteta.
Najsmesnije od svega je to sto vas niko ne napada nego nemate nikakvu argumentaciju da podrzite vase tvrdnje.
Samo jos da dodam, na 'Ti' nismo sigurno.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back