Da li je bio neko 28.06.2018. na terminu za noks 6-8???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo, ima li nekog sa 6-8 NOKS-a? Zna li se kada je bio poslednji podeljen termin, kako ide to? Hvala unapred na odgovorima.
Hvala VOZACC.
Lako ce mo se strpeti.
Samo da urodi plodom
U ugovoru mi pise da pocinje 2.1.2019 to bi znacilo da ce mi trebari novi ugovor sa deugim datumom?
Ako naravno nedovijem dotle vizu. Sto koliko vidim nece se desiti
Imam pitanje za one koji su dobili vizu i koji su vec u nemackoj. Kolko dugo se ceka kartica koja se dobije od Auslanderamtbehorde? I dal se moze raditi dok se ceka ta kartica?
Ja sam pitao i rekla mi je da to ne moze niko da mi kaze.Da li su nekome prilikom predaje papira u anbasadi za spajanje porodice rekli koliko se ceka od predaje dokumenata do vize?
Ja sam pitao i rekla mi je da to ne moze niko da mi kaze.
Juce sam bio da preuzmem vizu pa cu napisati par reci o tome mòzda ce nekom koristiti.Predaja pasosa je od 8-10,pored ambasade ima ona agencija Evropa i tu imate najjeftinije osiguranje za 6 meseci(8500 din.)Oni ce vam odraditi i kopiju jer je potrebna za ambasadu.
Preuzimanje pasosa je u 14 i 30h i za to vam je potrebna ili lk.ili onaj papir koji dokumentuje da ste platili vizu,pasos uzimate za 1 min.
Toliko od mene,hvala svima ovde na korisnim informacijama inace sam prvi post ovde postavio cini mi se na 27 strani sada je 331.Dugo sam cekao ali eto dosao je trenutak da se napokon sve zavrsi.Zelim svima puno uspeha i ne odustajte ...Pozdrav
Svaka informacija je korisna, hvala vam.
Jedno pitanje samo. Da li moramo da placamo to osiguranje kada predajemo za spajanje porodice? Zar necemo tamo biti osigurani preko supraznika cim se prijavimo? Hvala
Mora, i moj muz je platio iako je u Nemackoj imao osiguranje.

A za koliko meseci moramo imati osiguranje? Da li to predajemo odmah sa svim papirima ili kad dodjemo po vizu?
A za koliko meseci moramo imati osiguranje? Da li to predajemo odmah sa svim papirima ili kad dodjemo po vizu?
Trenutno je vreme cekanja za spajanje oko 5 meseci, znaci da bi trebalo uskoro da dobijete termin.Pozdrav svima zakazo sam termin za spajanje 12 .02.2018
Za radnu dozvolu 6, za spajanje porodice 3. NEmojte uplacivati dok vam iz ambasade ne jave da je viza odobrena. Tek kad odete po vizu nosite osiguranje (i obavezno ga iskopirajte).A za koliko meseci moramo imati osiguranje? Da li to predajemo odmah sa svim papirima ili kad dodjemo po vizu?
Ja sam koristio ta slova, mada mislim da je potpuno nebitno, nisam cuo da su bilo koga vratili zbog tako neceg.Da li neko može da mi kaže, popunjavamo li zahtev koristeći Ć,Č,Đ,Š.. ili ne? Hvala![]()

Ja sam pitao i rekla mi je da to ne moze niko da mi kaze.
Juce sam bio da preuzmem vizu pa cu napisati par reci o tome mòzda ce nekom koristiti.Predaja pasosa je od 8-10,pored ambasade ima ona agencija Evropa i tu imate najjeftinije osiguranje za 6 meseci(8500 din.)Oni ce vam odraditi i kopiju jer je potrebna za ambasadu.
Preuzimanje pasosa je u 14 i 30h i za to vam je potrebna ili lk.ili onaj papir koji dokumentuje da ste platili vizu,pasos uzimate za 1 min.
Toliko od mene,hvala svima ovde na korisnim informacijama inace sam prvi post ovde postavio cini mi se na 27 strani sada je 331.Dugo sam cekao ali eto dosao je trenutak da se napokon sve zavrsi.Zelim svima puno uspeha i ne odustajte ...Pozdrav
Ja sam u Agenciji Evropa J&V uzela osiguranje 7,565 din. I juce sam isto preuzela vizu.
Dobar dan ja sam se registrovao 26.06 2018 koliko se ceka da zovu iz ambasade ?
Pozdrav Svima,
Preko neta sam prosle godine nasao posao za Kuvara u Allersbergu, Grasshof am Rothsee, aplicirao i dobio vizu 2017 gde sam radio 7 meseci u Nemackoj kod cistog Nemca kog sam prvi put u zivotu video. Kada sam se vratio Okt. ponovo sam decembra aplicirao za NOKS 3-5 i kao i svi jos uvek cekam na termin a sezona traje jos nekoliko meseci u tom mestu. Nemac mi je ponudio da kad god dobijem vizu da ce me zaposliti u hotelu njegovog prijatelja i da cu kad krene sezona od aprila raditi kod njega da se ne bih vracao za Srbiju. Naravno, to mi vise odgovara ali ne znam dal je moguce i kakva je procedura oko toga, pa bih zamolio ako ima neko ko je upuceniji da kaze svoje misljenje?
Jos jedna stavka je to, da posedujem i Makedonski pasos (prebivaliste i licnu kartu), dal je moguce i dal ce biti nekih problema da preko Makedonije sve zakazem ponovo posto je dosta brze dole? (ukoliko neko ima iskustva)
Hvala puno.
6 meseci od trenutka potpisivanja vam vazi ugovor.