Marijana0026
Početnik
- Poruka
- 16
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne razumem datum je za 2019?Ako nekom znace informacije
Termini se nisu delili poslednje dve nedelje (29.6.2019 i 22.6.2019), pre toga delili su tri nedelje za redom. 1, 8 i 15i jun.
Poslednja dva puta kada se delio noks 3-5 po novom - 8.3.2019 ; 4.5.2019 (ukupno podeljeno 9 dana za ta dva termina)
Poslednji put kada se delio noks 1-2 po novom - nikad.
Noks 3-5 po novom stoji na 27.11.2018.
Po starom stoje na 1.10.2018
Ne razumem datum je za 2019?
Da li su Vam poslali bilo kakav odgovor za ovo vreme cekanje? Da li ste imali dopunu dokumentacije?
Ne nista, sacekacu do ponedeljka pa cu slati i u ambasadu i u Nemacku.Valjda cu dobiti neki odgovor.
Ja vec 9 i po nedelja cekam vizu.Spajanje porodice je u pitanju i ne znam vise dali je gore cekanje termina ili vize. Ako ti je za utehu, znam na kojim si mukama.
U kom gradu ste u Nemackoj? Kojoj pokrajini pripadate?Ne nista, sacekacu do ponedeljka pa cu slati i u ambasadu i u Nemacku.Valjda cu dobiti neki odgovor.
Ako nekom znace informacije
Termini se nisu delili poslednje dve nedelje (29.6.2018 i 22.6.2018), pre toga delili su tri nedelje za redom. 1, 8 i 15i jun.
Poslednja dva puta kada se delio noks 3-5 po novom - 8.3.2018 ; 4.5.2018 (ukupno podeljeno 9 dana za ta dva termina)
Noks 3-5 po novom stoji na 27.11.2017.
Po starom stoje na 1.10.2017
Edit: sredjeni datumi, greska u kucanju
Edit 2 : jos nesto se da primetiti ovde, po ovome termini se dele petkom iskljucivo u prvoj polovini meseca.
Kolega pa sta mislis ti si moja klasa.Kad mislis da ce nas termin?Do nove godine valjda.....
Ne znam da li Vam je stigla p.p.Da li je neko zakazivao termin direktno u ambasadi, ne preko meila? Da li to uopste moze vise tako? I ako jeste kad, kako tako zakazati?
Koju vrstu radne dozvole ili koji NOKS ima vas supruznik?
U kom gradu ste u Nemackoj? Kojoj pokrajini pripadate?
Danas sam racunao vise stvari, pocevsi od toga koliko termina su podelili u prvom delu godine u proseku, koliko dana dele u proseku i ostalo...
i ja mislim do nove godine bi trebalo da dobijemo termin za noks 3-5 ako smo se registrovali u drugoj polovini februara. Dakle do ukupnih recimo 10ak meseci cekanja.
Onih 7 mogu da okace macki o rep ne verujem im nista.
Ako bude do kraja godine jos 9 termina (1.5 mesecno u proseku) i ako budu delili po recimo 9 dana po terminu mi smo do kraja decembra prosli. 9x9 81 dan, malo vise od 2.5m podeljeno do kraja godine.
posto u sustini cekamo decembar januar i pola februara tu smo, Ali ako se i oktobar ubaci u celu pricu onda cemo cekati sve ukupno godinu dana cini mi se.
Ako nekom znace informacije
Termini se nisu delili poslednje dve nedelje (29.6.2018 i 22.6.2018), pre toga delili su tri nedelje za redom. 1, 8 i 15i jun.
Poslednja dva puta kada se delio noks 3-5 po novom - 8.3.2018 ; 4.5.2018 (ukupno podeljeno 9 dana za ta dva termina)
Noks 3-5 po novom stoji na 27.11.2017.
Po starom stoje na 1.10.2017
Edit: sredjeni datumi, greska u kucanju
Edit 2 : jos nesto se da primetiti ovde, po ovome termini se dele petkom iskljucivo u prvoj polovini meseca.
https://belgrad.diplo.de/rs-sr/service/-/2011050
Vreme obrade Vašeg zahteva po pravilu traje između 9 i 10 nedelja, neretko i duže. Čim je doneta odluka, bićete obavešteni o tome. Stoga je važno da date tačan broj telefona i e-mejl-adresu.
Ambasada ukazuje na to da zbog zaštite ličnih podataka nije moguće da telefonom dobijate informaciju postupka u toku.
Pisane informacije trećim licima se dostavljaju tek po isteku roka od 10 nedelja, uz obeveznu pisanu punomoć od strane podnosioca zahteva.
Ambasada zbog velikog broja zahteva nastoji da sve raspoložive kapacitete angažuje na obradi zahteva. Stoga moli za razumevanje da pre isteka roka od 10 nedelja ne odgovara na upite vezane za postupke u toku, ponovljene upite ili molbe za preliminarno razmatranje postupka ili dokumenata.
Prilikom podnošenja zahteva bićete obavešteni koja dokumenta eventualno treba dodatno da dostavite. Ukoliko se prilikom obrade Vašeg zahteva ispostavi da su potrebne dodatne informacije, bićete naknadno obavešteni o tome.[/QUOTE
Sad u utorak je tacno 10 nedelja od cekanja,zato nisam do sad nista slala.Sve u svemu valjda ce uskoro.
https://belgrad.diplo.de/rs-sr/service/-/2011050
Vreme obrade Vašeg zahteva po pravilu traje između 9 i 10 nedelja, neretko i duže. Čim je doneta odluka, bićete obavešteni o tome. Stoga je važno da date tačan broj telefona i e-mejl-adresu.
Ambasada ukazuje na to da zbog zaštite ličnih podataka nije moguće da telefonom dobijate informaciju postupka u toku.
Pisane informacije trećim licima se dostavljaju tek po isteku roka od 10 nedelja, uz obeveznu pisanu punomoć od strane podnosioca zahteva.
Ambasada zbog velikog broja zahteva nastoji da sve raspoložive kapacitete angažuje na obradi zahteva. Stoga moli za razumevanje da pre isteka roka od 10 nedelja ne odgovara na upite vezane za postupke u toku, ponovljene upite ili molbe za preliminarno razmatranje postupka ili dokumenata.
Prilikom podnošenja zahteva bićete obavešteni koja dokumenta eventualno treba dodatno da dostavite. Ukoliko se prilikom obrade Vašeg zahteva ispostavi da su potrebne dodatne informacije, bićete naknadno obavešteni o tome.[/QUOTE
Sad u utorak je tacno 10 nedelja od cekanja,zato nisam do sad nista slala.Sve u svemu valjda ce uskoro.
A kog datuma si aplicirala za termin?
Moze li neko da mi objasni sta znaci ovo noks 1-2 po novom?
A kog datuma si aplicirala za termin?
18.12.2017. a termin sam imala 24.04.2018.
Noks 1-2 su oni koji neće raditi sa svojim zanimanjem
18.12.2017. a termin sam imala 24.04.2018.
Ja sam 15. marta 2018, dakle dve nedelje sam u cetvrtom mesecu. Al bog ce ga znati, izgleda da nema nekog sablona ili ga ja ne vidim. Kada sam aplicirala, na sajtu je pisalo da se ceka 4- 6 nedelja, nakon mesec dana da se ceka 3-4 meseca, a sad 6 meseci. E sad, da li je 6 meseci za one koji sad apliciraju ili to kaci sve koji nisu prosli?
I koliko ranije ti je stigao meil sa datumom za termin?