CLS
Primećen član
- Poruka
- 593
Radna, vozac.jel termin za radnu dozvolu u pitanju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Radna, vozac.jel termin za radnu dozvolu u pitanju?

Jel ima neko da je predao 28. semptembra, a da je dobio termin?
Pozdrav,
Prijavio sam se krajem maja za termin, ne znam koji je to NOKS (Pretpostavljam da je 6-8 prema vasim pisanjima ovde). Po onom opisu, to je visokokvalifikovani, blue card etc... Da li je realno da cu cekati onih 5 meseci sto onde pise ili je prica ipak malo manja (ugovor mi pocinje 1. septembra).
Takodje, 4800 mesecna plata bruto, badden wuertemberg. Moze li da se prezivi sa tim? Sam bih ziveo.
Šta si po struci i kakav će ti posao biti u Nemačkoj?
Prijava za termin 20.3
Termin zakazan za 14.6
Noks 6-8
Cestitam ostalim dobitnicima, a ovima sto jos nisu da istraju u drze se. Nema mesta crnim mislima, u ovome ste do kraja!
A htedoh i da pitam, nakon sto predamo dokumentaciju, dok cekamo na odluku za vizu da li se moze putovati van zemlje za to vreme? Konkretno u DE, a i u druge zemlje, bilo one EU ili ne? Pisalo se o time ranije ovde, ali stvarno ne mogu da listam prethodnih 300 strana..
Hvala unapred
Ja sam se prijavila za isti noks, 6-8 krajem maja, tacnije 23eg, ali u mom slucaju nije plava karta u pitanju, nego Ausbildung. Prema iskustvima ljudi sa foruma, mislim da niko nije cekao duze od 4 meseca za termin za noks 6-8. E sad koliko se situacija promenila, to ne znam, ja se nadam da necemo cekati 5 meseci kao sto je napisano. Ali opet sa njima se nikad ne zna.
Sto se tice bruto plate od 4800e, mislim da je neko vec pisao na forumu na tu temu, prelistaj malo pa ces pronaci.![]()
Da li su nekom na voziranju trazili puzno zdtavstveno osiguranje?
Koliko košta osiguranje za 6 meseci?
Pa 25.09.je prošao, mislim da su svi iz tog datuma dobili termine. Podelili su do 27og sigurno... Proverite šta se desava25.09.2017 aplicirano preko agencije med.teh./ses.nisam još dobila termin.
http://njemacka-poslovi.com/poslovi...-bez-koda-95-zakon-stupa-na-snagu-01-06-2018/
Jel istina ovo vozaci sad sam slucajno vido
25.09.2017 aplicirano preko agencije med.teh./ses.nisam još dobila termin.
Dakle sve se delilo sem 3-5?
Noks 6-8 je 4 meseca ispred 3-5, pakao[/QUOTE
sve brate....najmrtviji noks smucilo mi se vise sve.....
U taj NOKS 3-5 su spakovali sto cuda, od srednje trogodisnje, cetvorogodisnje, visoke skole, vozaca, med.radnika (zar ne bi trebalo med.radnici kao posebno deficitarni tamo da imaju poseban odeljak s brzom obradom- potpuno nepristrasno pisem, jer veze nemam s medicinom) , a najmanje se deli. Uzas.
Da li su nekom na voziranju trazili puzno zdtavstveno osiguranje?
Koliko košta osiguranje za 6 meseci?
U taj NOKS 3-5 su spakovali sto cuda, od srednje trogodisnje, cetvorogodisnje, visoke skole, vozaca, med.radnika (zar ne bi trebalo med.radnici kao posebno deficitarni tamo da imaju poseban odeljak s brzom obradom- potpuno nepristrasno pisem, jer veze nemam s medicinom) , a najmanje se deli. Uzas.
I vozaci i elektricari su posebno deficitarni, pisem gluposti, oprostite mi. :-(
Samo kad udjes u neke njihove oglase za posao, cini mi se da se najvise traze med radnici.
Dodje mi da se prekvalifikujem. Od ocaja nam svima svasta pada na pamet.
Zdravo drustvo!
Molim vas za odgovor, ako neko zna mozda, da li ce biti problem ako je trebalo da se prijavim za NOKS 6-8, a prijava je izvrsena za NOKS 1-2 greskom... i to pre 2 i po meseca.. 24. 03. 2018. godine. Prethodno sam stornirala termin za NOKS 6-8 isto 24. 03. 2018. jer je bio unet pogresan broj pasoša i sad ovo tek videla.
Da li moram da storniram termin i da se ponovo iz pocetka prijavim, HELP!
Ja sam se prijavila za isti noks, 6-8 krajem maja, tacnije 23eg, ali u mom slucaju nije plava karta u pitanju, nego Ausbildung. Prema iskustvima ljudi sa foruma, mislim da niko nije cekao duze od 4 meseca za termin za noks 6-8. E sad koliko se situacija promenila, to ne znam, ja se nadam da necemo cekati 5 meseci kao sto je napisano. Ali opet sa njima se nikad ne zna.
Sto se tice bruto plate od 4800e, mislim da je neko vec pisao na forumu na tu temu, prelistaj malo pa ces pronaci.![]()
Hej, a da li ima razlike u prijavi termina vezano za Blue Card i taj Ausbildung? Ja sam samo isao po onim koracima na sajtu sto su bili i imala je opcija samo da se odabere izmedju nivoa kvalifikacije, ali u okviru ove grupe gde su visokokvalifikovani i blue card, nisam imao dalje da biram nista. Ova firma mi je rekla da necemo vaditi blue card, nego regularnu radnu dozvolu, sta god to znacilo. Ako bi moglo neko objasnjenje, bio bih jako zahvalan.
http://njemacka-poslovi.com/poslovi...-bez-koda-95-zakon-stupa-na-snagu-01-06-2018/
Jel istina ovo vozaci sad sam slucajno vido