milosstudena
Početnik
- Poruka
- 9
Jel slao neko mail sa zahtevom za promenu NOKSa? Ja sam juce poslao pa ne znam da li odgovaraju na mail i koliko im vreme treba za odgovor. I da li ce mi uopste uvaziti zahtev i promeniti noks.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne overavate ni krštenicu na međunarodnom obrascu niti fotokopije.
Hvala!
- - - - - - - - - -
Mozda nekoga zanima, ja sam se raspitivala za dete. U Institutu Batut se izdaje medjunarodna knjizica za primljene vakcine, kosta 1400 dinara. Potrebno je iz Doma zdravlja da se donese uverenje sa pecatima. Ovo je sertifikat Svetske zdravstvene organizacije (WHO) i svugde je priznat. Ja cu ga uzeti jer cu upisati dete u vrtic kad dodjemo u Nemacku.
IZJZS Batut - dr Subotica br. 5. Ja sam zvala telefon sa internet stranice, kontakt.Hvala za ovu informaciju. Ja sam mislio da ponesen potvrdu iz DZ (kao što daju za školu npr), ali je međunarodni obrazac sigurnija varijanta.
PS. Jel baš u Batutu ili u gradskom zavodu?
IZJZS Batut - dr Subotica br. 5. Ja sam zvala telefon sa internet stranice, kontakt.
Moracemo ,nadam se da ce se javiti.Moraćete da im pišete i objasnite
problem. Adresa je termin@belg.auswaertiges-amt.de
21.09.2017.-21.03.2018,ljudi ja danas imam proslavu jubileja(7 meseci cekanja),danas cu da organizujem proslavu dostojnu ovog jubileja,pozvani ste svi koji cekate barem 5 meseci...(;(;(;

Kod mene je 7 meseci i 10 dana![]()
![]()
hocemo li biti u sledećoj podeli pitanje je sad Po kojem Noksu cekas toliko?
Poneses orginal diplomu i jednu kopiju diplome odes u sud. Tamo nadji kancelariju za overu dokumenata. Za apostil pecat. Platis markice 2090 din. Orginal diplumu i te markice odneses u tu kancelariju. Trazis apostil pecat da ti urade. Ponesi i jednu kopiju orginala duplome to njima ostaje. Nakon sat vremena dodjes po diplomu. Apostil pecat udaren na poledjini te orginal dipolme.
Onda odes kuci. Uzemes gogle nadjes sudskog tumaca za Nemacki jezik. Nazoves ga telefonom i ugovoris sa njima kada da dodjes kod njega. Odes kod njega predas orginal diplumu. On je nakon dan dva prevede na nemacki trazi da ti prevede i apostil pecat. On ce da overi prevod. Cena ce biti oko 1200-1500 din.
To je to....
Registracija: 08.03.2018
Poziv za termin: 23.03.
Termin: 26.03.
Poziv da je viza odobrena: 20.04.
Viziranje: 23.04.
NOKS 6-8.

Jel ovo moguce? Ti si cudo! Odaj nam tajnu ????Registracija: 08.03.2018
Poziv za termin: 23.03.
Termin: 26.03.
Poziv da je viza odobrena: 20.04.
Viziranje: 23.04.
NOKS 6-8.
Ako je stvarno dobio tako brzo vizu to je najbrze sto je iko dobio(od onog sto sam ja video).Da mu nije tetka Angela Merkel?Jel ovo moguce? Ti si cudo! Odaj nam tajnu ????

HR urgirao kod Ambasadora, i ja sam se sokirao da je proslo. Nije grupni termin.
HR urgirao kod Ambasadora, i ja sam se sokirao da je proslo. Nije grupni termin.
Hvala!
- - - - - - - - - -
Mozda nekoga zanima, ja sam se raspitivala za dete. U Institutu Batut se izdaje medjunarodna knjizica za primljene vakcine, kosta 1400 dinara. Potrebno je iz Doma zdravlja da se donese uverenje sa pecatima. Ovo je sertifikat Svetske zdravstvene organizacije (WHO) i svugde je priznat. Ja cu ga uzeti jer cu upisati dete u vrtic kad dodjemo u Nemacku.
Pa da tamo svi apliciramo. ������ ������
Pitam jer je moj HR zvao, ali su ga oduvali da (apsolutno) svi čekaju od 6 do 12 nedelja, bez izuzetka.