Ja! Doktorske studije. Cekam od 08.02.2018.
Ja cekam od 14.03. nadam se uskoro terminu!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja! Doktorske studije. Cekam od 08.02.2018.
Hvala svima...
Sad ce nas 17 iz noksa 6-8 da stornira termine pa ce to valjda malo ubrzati vama ostalima [emoji41]
Hvala svima...
Sad ce nas 17 iz noksa 6-8 da stornira termine pa ce to valjda malo ubrzati vama ostalima [emoji41]
Žalba se piše isključivo na Nemačkom jeziku. Ako imate nekoga ko zna dobro nemački može pomoći ili da ispises na srpskom pa kod tumača. S tim da kad tumač prevede ne stavlja svoje pečate i vezicu.
Žalba mora biti poslata poštom (obavezno preporučeno) ili lično. Negde sam videla da može i faxom, ali to mi deluje nesigurno.
....za prijateljicu.Hvala svima...
Mislim da moze.Jedan je objavio na FB da je dobio vizu za Weiterbildung.Ni on nema uslove za direktan Anerkennung.Jezik moze uciti dok ceka termin...E sad imam ja jedno pitanje.......za prijateljicu.
Ima srednju medicinsku. Nema nikakav sertifikat za jezik i mislim da nema ni uslova za direktan anerkennung.
Da li ona moze da aplicira za ausbildung nekako?
Ima u okviru NOKS 3-5 pretpostavljam podkategorija...Mislim da moze.Jedan je objavio na FB da je dobio vizu za Weiterbildung.Ni on nema uslove za direktan Anerkennung.Jezik moze uciti dok ceka termin...
Ja od 15.03. Izgleda da cemo mi da se nacekamoJa cekam od 14.03. nadam se uskoro terminu!!!
Mislim da moze.Jedan je objavio na FB da je dobio vizu za Weiterbildung.Ni on nema uslove za direktan Anerkennung.Jezik moze uciti dok ceka termin...
- - - - - - - - - -
Ima u okviru NOKS 3-5 pretpostavljam podkategorija...
Glavni cilj medicinskim sestrama i jeste da se zavrsi Anerkennung i dobije Urkunde.Tada je diploma izjednacena sa nemackom...Samo napred...Mislim da moze.Jedan je objavio na FB da je dobio vizu za Weiterbildung.Ni on nema uslove za direktan Anerkennung.Jezik moze uciti dok ceka termin...
- - - - - - - - - -
Ima u okviru NOKS 3-5 pretpostavljam podkategorija...
Ne mogu da nadjem na sajtu weiterbildung. Sad nisam sigurna da li se to zakazuje termin za ausbildung, pa se nosi ugovor sa wieterbildung.
Glavni cilj medicinskim sestrama i jeste da se zavrsi Anerkennung i dobije Urkunde.Tada je diploma izjednacena sa nemackom...Samo napred...
- - - - - - - - - -
Taj momak je pisao da je aplicirao za radnu vizu.Sigurno je u ugovoru pisalo da je u pitanju Weiterbildung...
asos,Lebenslauf,Antrag,Vertrag/Praktikum...Ja od 15.03. Izgleda da cemo mi da se nacekamo
Inace, na sajtu te skole pise da se za OSD polaze u njihovoj skoli u Bg, a mogu da idem i u Gete institut. Sta je bolje? Nadam se da sam dobro sve razumeo.Trebalo bi u junu da dobijemo termin za noks 6-8!!![/QUOTE
Tako ce biti izgleda. Ako poslodavac bude hteo da ceka![]()
Glavni cilj medicinskim sestrama i jeste da se zavrsi Anerkennung i dobije Urkunde.Tada je diploma izjednacena sa nemackom...Samo napred...
- - - - - - - - - -
Taj momak je pisao da je aplicirao za radnu vizu.Sigurno je u ugovoru pisalo da je u pitanju Weiterbildung...
Tu ima i informator sa svim informacijama.Zdravstveno osiguranje se placa za period trajanja vize...Vize/Obrazovanje i Usavrsavanje/Ausbildung oder Praktikum-tu se moze prijaviti
U ugovoru ce pisati sigurno sve sto treba...
Pripravnicki se racuna u Anerkennungspraktikum.
Ne mogu da nadjem na sajtu weiterbildung. Sad nisam sigurna da li se to zakazuje termin za ausbildung, pa se nosi ugovor sa wieterbildung.
E sad imam ja jedno pitanje.......za prijateljicu.
Ima srednju medicinsku. Nema nikakav sertifikat za jezik i mislim da nema ni uslova za direktan anerkennung.
Da li ona moze da aplicira za ausbildung nekako?
Noks 3-5, da li ima nekih informacija? Dokle se stiglo? Vozaci?
Nema da mrdnu sa terminima, od 18.11. ič!
Beantragung eines Visums für eine Ausbildung oder ein Praktikum
Podnošenje zahteva za vizu u cilju obavljanja radne prakse ili stručnog obrazovanja
Ima ovaj zahtev u PDF formatu.Jeste Ausbildung u pitanju..U ugovoru pise da je u pitanju usavrsavanje...Treba imatiasos,Lebenslauf,Antrag,Vertrag/Praktikum...