Juče smo u parku (NS) pronašli kutiju u kojoj su se nalazile 2 slatke kujice mešanke, starosti oko 2 meseca. Jednu smo vrlo brzo udomili, dok je kod nas ostala mala ''dobermanka''. Nadimak ''dobermanka'' je dobila po svojoj boji, koja veoma liči na braon dobermane sa karakterističnim svetlijim paležima, kao i po tome što nema rep. Rep nije kupiran, već mislim da je ''prirodan'', kratak i blago uvrnut, kao kod npr. mopsa ili buldoga.
Kujica je okupana, tretirana protiv kožnih parazita (''Frontline''), nahranjena (ima dobar apetit) i po našim ocenama potpuno zdrava. Mislim da će biti nižeg rasta ( npr. 35-40cm) ali nabijenog tela i jakih nogu.
Jutros je prošetana po parku, ponaša se vrlo lepo, prati svoj čopor, umiljata je i ne boji se drugih pasa...pravi izbor ako neko traži parodiju na braon dobermana!
Na fotografijama se ne vidi ta lepa boja pošto su snimljene mobilnim telefom
Kujica je okupana, tretirana protiv kožnih parazita (''Frontline''), nahranjena (ima dobar apetit) i po našim ocenama potpuno zdrava. Mislim da će biti nižeg rasta ( npr. 35-40cm) ali nabijenog tela i jakih nogu.
Jutros je prošetana po parku, ponaša se vrlo lepo, prati svoj čopor, umiljata je i ne boji se drugih pasa...pravi izbor ako neko traži parodiju na braon dobermana!
Na fotografijama se ne vidi ta lepa boja pošto su snimljene mobilnim telefom