Dobar

nedobra

zatucana balkanka
Poruka
49.909
šta nekoga čini dobrim jebačem?
neki će reći velika kita
drugi će reći tehnika, iskustvo
ja idem korak dalje i kažem da ni jedno ni drugo ne mora da bude presudno i da mene najviše radi to ko me jеbе, nego čime i kako

i da li je ovo uopšte moguće objektivno odrediti?
ili sve to posmatramo kroz prizmu trenutnog stanja svesti i nekad nam je bitna velika kita, nekad tehnika, a nekad prisustvo tačno određene osobe?

ovo iznad su bila pitanja za devojčice, a dečaci mogu da kažu šta misle da su njihovi najveći kvaliteti koji ih čine dobrim jеbačem
i da li (oni koji imaju kitu iznadprosečne veličine) misle da je velika kita dovoljna i da li (oni koji su dobri tehničari) misle da je samo dobro razrađena tehnika dovoljna?

a @ChristopherWalken slobodno neka kaže da žene svršavaju samo na likove koji su puni ko brod

šta nekoga čini dobrim jebačem?
neki će reći velika kita
drugi će reći tehnika, iskustvo
ja idem korak dalje i kažem da ni jedno ni drugo ne mora da bude presudno i da mene najviše radi to ko me jеbе, nego čime i kako

i da li je ovo uopšte moguće objektivno odrediti?
ili sve to posmatramo kroz prizmu trenutnog stanja svesti i nekad nam je bitna velika kita, nekad tehnika, a nekad prisustvo tačno određene osobe?

ovo iznad su bila pitanja za devojčice, a dečaci mogu da kažu šta misle da su njihovi najveći kvaliteti koji ih čine dobrim jеbačem
i da li (oni koji imaju kitu iznadprosečne veličine) misle da je velika kita dovoljna i da li (oni koji su dobri tehničari) misle da je samo dobro razrađena tehnika dovoljna?

a @ChristopherWalken slobodno neka kaže da žene svršavaju samo na likove koji su puni ko brod

Da

Meni je lako jer imam i dužinu i čvrstinu :D

pa ja sam rekla
a šta ti misliš šta tebe čini dobrim ili, ne daj bože, lošim jebačem?

Ti si dala generičan odgovor koji dade svaka žena uvek. Sve se ono jebedu iz duše.

A ja, ne znam, nikad nisam jebenisao sebe pa ne znam kakav je doživljaj. Ne opterećujem se time. Svakako je seks veoma precenjena stvar i ljudi vole malo više da se lože nekim pričama o tome.

Spadam u takve :)
Ali to nikog samo po sebi ne čini dobrim iebačem, pa ni mene. Da bi neko bio dobar iebač mora imati solidnog iskustva, isto kao vozač, pekar šta god. Meni je tuki sad iste veličine kao kad sam bio početnik u seksu, ali sad bolje iebem zbog stečenog iskustva u međuvremenu. ;)

Svako može naučiti da dobro hebe, ali bivanje pametnim, lepim, visokim i karakternim se ne uči. Verujem da će u proseku žene odabrati muškarca na osnovu ovijeh pobrojanih kvaliteta, a ako im ne odgovara kako hebe, naučit će ga vremenom.

Sudbina je u kostima zapisana, kako kaže moja učiteljica besmrtnosti Sofija Džegara.

Back