Dobar j.ebach

Mislim da sex ne mora da bude bolji ako tip zna sta radi, a ona ne.

Cak naprotiv.

Zenska osoba koja ne zna sta da radi, nece umeti ni da uziva kako treba, a i on ce tesko da je dovede do ekstaze, ma kako umesan bio. Kad kod nje u glavi nije sve na svome mestu, on je nemocan.

A ako ona ume, a on ne, ona ce umeti da zadovolji sebe, sve u cemu on treba da bude dobar jeste da izdrzi toliko dugo koliko je njoj potrebno.

On ce svrsiti u oba slucaja, a ona samo u ovom drugom. Pri tome mislim da je i njemu nevestom bolje sa umesnom zenom, nego ovom vestom tipu sa smotanom zenom.

To ako iskljucimo emocije i tako to.. :) nego tehnicki posmatramo stvar.

lepo lepo... :) :klap:

ma ja opet kazem i stojim iza toga.. zenu muskarac mora da privuce.... inace ako nema nikakve hemije, dovidjenja...

a to da zeni mora da bude u glavi sve sredjeno je potpuno tacno.. ako ona ne zeli sex u tom trenutku ili ako razmislja o nekom drugom muskarcu, ako ima nesto sto je muci.. on moze da radi na turbo pogon, niti ce sta osetiti, niti ce je zadovoljiti....

Mislim da sex ne mora da bude bolji ako tip zna sta radi, a ona ne.

Cak naprotiv.

Zenska osoba koja ne zna sta da radi, nece umeti ni da uziva kako treba, a i on ce tesko da je dovede do ekstaze, ma kako umesan bio. Kad kod nje u glavi nije sve na svome mestu, on je nemocan.

A ako ona ume, a on ne, ona ce umeti da zadovolji sebe, sve u cemu on treba da bude dobar jeste da izdrzi toliko dugo koliko je njoj potrebno.

On ce svrsiti u oba slucaja, a ona samo u ovom drugom. Pri tome mislim da je i njemu nevestom bolje sa umesnom zenom, nego ovom vestom tipu sa smotanom zenom.

To ako iskljucimo emocije i tako to.. nego tehnicki posmatramo stvar.

Та која не зна шта ради ће се лакше опустити уз неког који зна шта ради и зна како да је опусти...само ако постоји обострана привлачност.

...ма уосталом бре...о којим глупостима расправљамо...ако звекне хемија, страст....све је небитно, само да је свима лепо...

ma ja opet kazem i stojim iza toga.. zenu muskarac mora da privuce.... inace ako nema nikakve hemije, dovidjenja...

..

...открила си топлу воду...браво ;)

...а жена мушкарца не мора да привуче, ми стојимо спремни за јуриш са исуканим сабљама..само да је женско :)))

Та која не зна шта ради ће се лакше опустити уз неког који зна шта ради и зна како да је опусти...само ако постоји обострана привлачност.

...ма уосталом бре...о којим глупостима расправљамо...ако звекне хемија, страст....све је небитно, само да је свима лепо...

...открила си топлу воду...браво ;)

...а жена мушкарца не мора да привуче, ми стојимо спремни за јуриш са исуканим сабљама..само да је женско :)))

:roll:

E 'vakooo... :)

Zanima me vase misljenje i iskustva u vezi sa ovom temom.. Nzm dal je bila al dobro nema veze...

Pre neki dan sam se dopisivala sa jednim likom koga inace ne poznajem al smo se slucajno nasli na jednom sajtu i dopisujemo se povremeno... UGlavnom pricamo o sexu, posto mi se cini da je on opterecen time ali meni ne smeta... :zstidljivko:

KAda me pre neki dan pitao jel bilo skoro nekog se.xa ja sam mu rekla da nije jer sam raskinula sa deckom.. I onda je usledilo njegovo pitanje "Sto? Nije bio dobar j.ebach??"

Da li je u vezi bitnije kakav je neko uopste ili kakav je u krevetu? I sta vi uopste podrazumevate pod time "dobar jeb.ach.."?

Ne laje , i bitno je .

Ne mora da znaci ni to da ce se lakse opustiti. Moze da se oseti inferiornom zbog manjka iskustva i vestine, pa da joj to obori i samopouzdanje i opustenost...
A ionako nije bila stvar u tome da li ce nevestoj devojci biti bolje sa vestim ili nevestim, nego da li je bolje da je musko umesnije, ili zensko.

A slazem se, najvaznije je da medju njima postoji dobar spoj.

Back