ц
bata zivotinja je bata zivotinja zato sto je bata zivotinja etalon, primerak, kapitalac, kralj, car, bog i svi sveti na nebu i na zemlji, bata zivotinja ne glumi u filmovima i serijama jer flimovi i serije glume batu zivotinju - tj napravljeni su tako da je bata zivotinja sastavni deo. Da li je bata zivotinja los glumac zato sto ne zna da glumi nista osim bate zivotinje ili zato sto su batu zivotinju morali da uguraju u svaki fim i tv seriju, kao batu zivotinju tako da je bata zivotinja samoreferentna tacka. Mozda bi covek glumio i nesto drugo da su mu dali. (ps. ne bi jer onda ne bi bio bata zivotinja) ... znaci i dalje ne znam
Glogovac. Jedan od retkih glumaca kome sam brzo zapamtio ime i lik - ako se to desilo - znaci da mi je nekako blizak. Ali ja nista nisam gledao od glogovca, mozda sam ga video u par serija cini mi se, mada sad da pomenes neku njegovu seriju ili film ulogu najverovatnije da je nisam gledao, tako da mi objasnjenje ne znaci nista - znaci i dalje ne znam.
Sad da se vratim na opsti deo:
ovo sa uverljivoscu je vrv jedina stvar koju jos mozda mogu da razumem, mada sa druge strane ko sam ja da odredim sta je uverljivo, a sta nije. Uverljivost je nekako licna kategorija, ima ljudi koji smatraju da je uverenje tek kad ima fizicki dokaz da bi bilo uverljivo a ima lakovernih koje ne treba uveravati. Isto i sa verno odigranom ulogom, verno u odnosu na sta. Ili ja ne treba da sudim kakav je neko hamlet, jer ja ne znam kako zapravo hamlet treba da izgleda... S obzirom da sam lakoveran kad je u pitanju gluma jer pratim pricu, a glumca ne razumem, dakle mene je lako uveriti - sa druge strane neko drugi kaze da je nesto losa gluma i i dalje meni nije jasno zasto.
ovo kad glumi sebe - bata zivotinja
Molim te vemoj da se ljutis, pitao sam ja jednog izuzetnog doktora istorije umetnosti da mi objasni sta jeste a sta nije umetnost i nismo se razumeli. Mislim ja znam i zasto.