"Dobar dan zla ženo"

Ne bih rekla da je reč o potrebi za istinom. Iz njih puca potreba da se izjasne i nametnu. Na stranu i te osobe, ali ima i onih koje ako se vodi razgovor njihove reči su živi otrov za sve u društvu. Čemu to ?

Постдемократија у постнихилизму

Пропало цивилно друштво. Пукла демократија, да свако има право на своје мишљење.

Е, па показује се да не треба свако да га има.

Da li se često susrećete sa ovom situacijom, da kako progovorite neko vas već zaskače sa svojim mišljenjima, savetima i slično, ničim prozvan

Ne znam, izas ti tu istinu ako se drugi povrede, uvrede, zaplacu...radije biram lepu rec, nesto lepo gotovo u svemu moze da se pronadje.
Narocito kod ljudi koje povrsno poznajem.
Ako imaju decu i ista ne neguju bas ponasanje simpanza obavezno im pohvalim decu.
Misljenja sam da to svakog sisara raduje.

Sta imam ja druge da prevaspitavam, ko sam pa ja da to sprovodim...mozda osmeh i laka pohvala zapravo uticu na atmosferu.
Verujem da kod svakog od nas ima vise povoda za pohvalu nego za kritiku.
Tako smo kao vrsta i opstali.

Naslov teme izvučen iz šaljive narodne pričice

Pomoz’ bog, zla ženo​

Udarivši nekakvi putnici pored mnogo žena koje su u društvu sedele, jedan od njih reče šale radi: – Sad ću ja poznati koja je zla žena među ovim ženama; – pa onda, kad im se prikuče, reče: – Pomoz’ bog, zla ženo!
A jedna između njih, koja je upravo bila zla, odmah odgovori: – A kako sam ti zlo učinila, jela te bolest!

Ili varijanta pričice br2
Jedan čovek reče – Sad ću ja poznati koja je zla žena među ovim ženama, - pa reče :
"Dobar dan zla ženo"
A jedna mu odmah odgovori "Otkud ti znaš da sam ja zla ?"

Imate li na poslu , komšiluku, u okruženju nekog ko na "prvu loptu " skače i raspravlja se ? I naravno, nije bitan pol, danas ima dosta i muškaraca koji odgovaraju ovom opisu
nemam, ali isto bi bilo i da imam.
fitilj za takve mi je skraćen dok izbrojim do tri

Јел и то у контексту зла жена?
Pa morao bi da čitaš sve al te mrzi , hoćeš da ti se prepriča :roll:
Dakle, nije mi teško 😁

Jasna kaže u nekom postu na ovoj temi, , da je ona ta, ova zla žena iz teme, jer se seća priče od pre 15 godina, gde ju je aeternum opisala kao zloću. Ondak smo nas tri (Jasna, aeternum i ja malo prebrljale po forumu i pronašle te tri priče, to su oni linkovi gore. ) eto. To je to.

S tim što ako nisi bio prisutan na forumu 2009 nećeš prepoznati nijednog lika iz priče , sem možda Dart Taba 😎

Pa morao bi da čitaš sve al te mrzi , hoćeš da ti se prepriča :roll:
Dakle, nije mi teško 😁

Jasna kaže u nekom postu na ovoj temi, , da je ona ta, ova zla žena iz teme, jer se seća priče od prw 15 godina, gde ju je aeternum opisala kao zloću. Ondak smo nas tr (Jasna, aeternum i ja malo prebrljale po forumu i pronašle te tri priče, to su oni linkovi gore. )

Хвала.

Глуп сам ја за те форумске интриге и сплетке... :kafa:

Да су мене хтели да питају око система, не би тога било.

Naslov teme izvučen iz šaljive narodne pričice

Pomoz’ bog, zla ženo​

Udarivši nekakvi putnici pored mnogo žena koje su u društvu sedele, jedan od njih reče šale radi: – Sad ću ja poznati koja je zla žena među ovim ženama; – pa onda, kad im se prikuče, reče: – Pomoz’ bog, zla ženo!
A jedna između njih, koja je upravo bila zla, odmah odgovori: – A kako sam ti zlo učinila, jela te bolest!

Ili varijanta pričice br2
Jedan čovek reče – Sad ću ja poznati koja je zla žena među ovim ženama, - pa reče :
"Dobar dan zla ženo"
A jedna mu odmah odgovori "Otkud ti znaš da sam ja zla ?"

Imate li na poslu , komšiluku, u okruženju nekog ko na "prvu loptu " skače i raspravlja se ? I naravno, nije bitan pol, danas ima dosta i muškaraca koji odgovaraju ovom opisu
imam bas to na poslu
bas te na keca napade na ljude i eksplozivne rasprave
naravno, tako se ponasa ne samo na poslu, vec gde god se nadje, lifestyle takoreci
kontinuirana potreba nizeg uma za kreacijom sopstvenog pakla
pretuzno sve u svemu

Isto. Ima na poslu par zadrtih primera koji do podne mrze sebe, a posle podne i ceo svet. A nađe se i u familiji i komšiluku sporadično po neki primerak.
interesantan je i obrazac njihove interakcije sa okolinom
jer i pored tolike zloce koju nose u sebi ipak osete i odreaguju na istinsku samilost dobrog coveka i zaljenje ono iz same duse..
uostalom i logicno je jer kad dusha komunicira ego se automatski iskljuci
i suma sumarum totalno su benigni za uistinu dobre ljude

Back