- Poruka
- 36.295
Ajd molim te, ne verujem Jasnie ima to negde u club religion nacicu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajd molim te, ne verujem Jasnie ima to negde u club religion nacicu
Ako uopste nadjem kacila sam linkove u kafaniAjd molim te, ne verujem Jasni
https://forum.krstarica.com/threads/konak-kod-dobrog-coveka-2.779807/post-45092211Ako uopste nadjem kacila sam linkove u kafani
"od ozloglasenog DART tab2233-a" " Ivica bez marice"jeste tu su sve 3 hvalaa
U real life ne , ali ovde nadje se po neko ko se nakaci i krene da pametuje a da ništa nisu pitaniDa li se često susrećete sa ovom situacijom, da kako progovorite neko vas već zaskače sa svojim mišljenjima, savetima i slično, ničim prozvan
aaa ne meres ti ulotrabljavti to zaskociti jer je to moj izraz.Da li se često susrećete sa ovom situacijom, da kako progovorite neko vas već zaskače sa svojim mišljenjima, savetima i slično, ničim prozvan
Ne bih rekla da je reč o potrebi za istinom. Iz njih puca potreba da se izjasne i nametnu. Na stranu i te osobe, ali ima i onih koje ako se vodi razgovor njihove reči su živi otrov za sve u društvu. Čemu to ?
Sve su to lazi, zbog Patrijarhata, i tako.
Ne bih rekla da je reč o potrebi za istinom. Iz njih puca potreba da se izjasne i nametnu. Na stranu i te osobe, ali ima i onih koje ako se vodi razgovor njihove reči su živi otrov za sve u društvu. Čemu to ?
Da li se često susrećete sa ovom situacijom, da kako progovorite neko vas već zaskače sa svojim mišljenjima, savetima i slično, ničim prozvan
nemam, ali isto bi bilo i da imam.Naslov teme izvučen iz šaljive narodne pričice
Pomoz’ bog, zla ženo
Udarivši nekakvi putnici pored mnogo žena koje su u društvu sedele, jedan od njih reče šale radi: – Sad ću ja poznati koja je zla žena među ovim ženama; – pa onda, kad im se prikuče, reče: – Pomoz’ bog, zla ženo!
A jedna između njih, koja je upravo bila zla, odmah odgovori: – A kako sam ti zlo učinila, jela te bolest!
Ili varijanta pričice br2
Jedan čovek reče – Sad ću ja poznati koja je zla žena među ovim ženama, - pa reče :
"Dobar dan zla ženo"
A jedna mu odmah odgovori "Otkud ti znaš da sam ja zla ?"
Imate li na poslu , komšiluku, u okruženju nekog ko na "prvu loptu " skače i raspravlja se ? I naravno, nije bitan pol, danas ima dosta i muškaraca koji odgovaraju ovom opisu
e sad mi uništi reputaciju.. pitaj @aeternum kako je o meni
pisala forumašku bajku o zloj zloj kobrici..
A sad ne mogu u njenom starom blogu to da pronađem.
jeste tu su sve 3 hvalaa
2024 -2009 =15
Pamtiš šta je aeternum pisala pre 15 godina ! ! !
Pa morao bi da čitaš sve al te mrzi , hoćeš da ti se prepričaЈел и то у контексту зла жена?
Pa morao bi da čitaš sve al te mrzi , hoćeš da ti se prepriča
Dakle, nije mi teško
Jasna kaže u nekom postu na ovoj temi, , da je ona ta, ova zla žena iz teme, jer se seća priče od prw 15 godina, gde ju je aeternum opisala kao zloću. Ondak smo nas tr (Jasna, aeternum i ja malo prebrljale po forumu i pronašle te tri priče, to su oni linkovi gore. )
Ne kaže se "intrige i spletke" nego " prošlost i sadašnjost". Setile smo se "sada" šta smo pisale "tada".Хвала.
Глуп сам ја за те форумске интриге и сплетке...
imam bas to na posluNaslov teme izvučen iz šaljive narodne pričice
Pomoz’ bog, zla ženo
Udarivši nekakvi putnici pored mnogo žena koje su u društvu sedele, jedan od njih reče šale radi: – Sad ću ja poznati koja je zla žena među ovim ženama; – pa onda, kad im se prikuče, reče: – Pomoz’ bog, zla ženo!
A jedna između njih, koja je upravo bila zla, odmah odgovori: – A kako sam ti zlo učinila, jela te bolest!
Ili varijanta pričice br2
Jedan čovek reče – Sad ću ja poznati koja je zla žena među ovim ženama, - pa reče :
"Dobar dan zla ženo"
A jedna mu odmah odgovori "Otkud ti znaš da sam ja zla ?"
Imate li na poslu , komšiluku, u okruženju nekog ko na "prvu loptu " skače i raspravlja se ? I naravno, nije bitan pol, danas ima dosta i muškaraca koji odgovaraju ovom opisu
Isto. Ima na poslu par zadrtih primera koji do podne mrze sebe, a posle podne i ceo svet. A nađe se i u familiji i komšiluku sporadično po neki primerak.imam bas to na poslu
interesantan je i obrazac njihove interakcije sa okolinomIsto. Ima na poslu par zadrtih primera koji do podne mrze sebe, a posle podne i ceo svet. A nađe se i u familiji i komšiluku sporadično po neki primerak.