- Poruka
- 36.295
Da li se često susrećete sa ovom situacijom, da kako progovorite neko vas već zaskače sa svojim mišljenjima, savetima i slično, ničim prozvan
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo sam odgledala milion puta, Trivalićka fantastična
Naravno da ih ima.Naslov teme izvučen iz šaljive narodne pričice
Pomoz’ bog, zla ženo
Udarivši nekakvi putnici pored mnogo žena koje su u društvu sedele, jedan od njih reče šale radi: – Sad ću ja poznati koja je zla žena među ovim ženama; – pa onda, kad im se prikuče, reče: – Pomoz’ bog, zla ženo!
A jedna između njih, koja je upravo bila zla, odmah odgovori: – A kako sam ti zlo učinila, jela te bolest!
Ili varijanta pričice br2
Jedan čovek reče – Sad ću ja poznati koja je zla žena među ovim ženama, - pa reče :
"Dobar dan zla ženo"
A jedna mu odmah odgovori "Otkud ti znaš da sam ja zla ?"
Imate li na poslu , komšiluku, u okruženju nekog ko na "prvu loptu " skače i raspravlja se ? I naravno, nije bitan pol, danas ima dosta i muškaraca koji odgovaraju ovom opisu
Imate li na poslu , komšiluku, u okruženju nekog ko na "prvu loptu " skače i raspravlja se ? I naravno, nije bitan pol, danas ima dosta i muškaraca koji odgovaraju ovom opisu
Ne bih rekla da je reč o potrebi za istinom. Iz njih puca potreba da se izjasne i nametnu. Na stranu i te osobe, ali ima i onih koje ako se vodi razgovor njihove reči su živi otrov za sve u društvu. Čemu to ?Da. Zanimljivo je što takve osobe odmah odaju kakve su zapravo..a možda je bolje tako. Govore istinu koja nam se verovatno ne dopada, ne lažu.
Jesi ti to o meni temu otvorila?Naslov teme izvučen iz šaljive narodne pričice
Pomoz’ bog, zla ženo
Udarivši nekakvi putnici pored mnogo žena koje su u društvu sedele, jedan od njih reče šale radi: – Sad ću ja poznati koja je zla žena među ovim ženama; – pa onda, kad im se prikuče, reče: – Pomoz’ bog, zla ženo!
A jedna između njih, koja je upravo bila zla, odmah odgovori: – A kako sam ti zlo učinila, jela te bolest!
Ili varijanta pričice br2
Jedan čovek reče – Sad ću ja poznati koja je zla žena među ovim ženama, - pa reče :
"Dobar dan zla ženo"
A jedna mu odmah odgovori "Otkud ti znaš da sam ja zla ?"
Ja ne mislim samo na žene.Priča jeste ovakva sa ženom kao glavnim likom ali mislim da je danas mrtva trka između muških i ženskih po ovom pitanjuNije dr Miroljub Petrović od juče. On je prvi javno insistirao da se ovaj fenomen ustali i dobro razume. On ih zove i kamenjarkama, ali šta sad...
Mnogo mu je žena taj verbalni insult zamerilo, a ja i dalje sve to kapiram na svoj način. Neke druge žene zove kćerima, sestrama i princezama, ali postoji ta koje treba svi, ne samo muškarci, da se klone, a to je fenomenalna ZLA ŽENA.
Ta od normalnog sve pravi nenormalno. Čuvajte se! Četvoro očiju nije dosta!
Ti si moj televizor u boji.Jesi ti to o meni temu otvorila?
Naslov teme izvučen iz šaljive narodne pričice
Kobajagi izvučen iz neke šaljive pričice, a ovamo inkognito isprozivala najmanje 10-tak forumašicaPomoz’ bog, zla ženo
Forumašice nisam ni takla, već ljude iz RL.Kobajagi izvučen iz neke šaljive pričice, a ovamo inkognito isprozivala najmanje 10-tak forumašica
e sad mi uništi reputaciju.. pitaj @aeternum kako je o meniTi si moj televizor u boji.
Ne uklapaš se u ovu temu.
Tvoje teme čitam sa radošću i radoznalošću koju su ljudi pokazivali kad su prvi put videli TV u boji .
Naravno, ali još podrazumevam da su muškarci manje sposobni i voljni da igraju igre sa dna i iz Nepričave.Ja ne mislim samo na žene.Priča jeste ovakva sa ženom kao glavnim likom ali mislim da je danas mrtva trka između muških i ženskih po ovom pitanju
Pa to ti je to.. komšiluk. Brže komuniciram s,tobom nego s nekom komšinicomForumašice nisam ni takla, već ljude iz RL.
"Imate li na poslu , komšiluku, u okruženju nekog ko na "prvu loptu " skače i raspravlja se ? "
Prešli su žene za tri koplja u ženstvenosti po svim pitanjima , pa i tomNaravno, ali još podrazumevam da su muškarci manje sposobni i voljni da igraju igre sa dna i iz Nepričave.
Eeeeee, o tvojoj dobroti nisam rekla ni reče sad mi uništi reputaciju.. pitaj @aeternum kako je o meni
pisala forumašku bajku o zloj zloj kobrici..
A sad ne mogu u njenom starom blogu to da pronađem.
Pa to ti je to.. komšiluk. Brže komuniciram s,tobom nego s nekom komšinicom
Ma ima naravno...Da li se često susrećete sa ovom situacijom, da kako progovorite neko vas već zaskače sa svojim mišljenjima, savetima i slično, ničim prozvan
Tako može. Mislim, čim sam se pronašla u temi, ta sam.Eeeeee, o tvojoj dobroti nisam rekla ni reč
samo da si mi zabavna i interesantna ko TV u boji
Prostudiraću ovih dana i dobrotu
Što bi rekla jedna moja blesava koleginica, onda samo o sexu pričaj pa vidi dal će tu da se nadmeće ima da ućutiTako može. Mislim, čim sam se pronašla u temi, ta sam.
Nego, slabo ti ja to raspoznajem. Sećam se kad je stric došao da upozna
prijatelje, rekao mi je da se svekrve čuvam. Baš sam mislila da je odlepio.
Svekar strog, a ona divna žena. Tek posle par godina sam shvatila svu
divnoću..
Ne samo da je sve bolje od mene znala, nego šanse nisam imala da se
požalim. To kako se ona namučila u životu sam imala da slušam makar
rekla samo ''kakva je gužva bila danas u busu'' eeee.. a ona ni bus nije
imala nego peške, sa kesama.. cvrc..
ih, kako ranije za tu foru nisam čula..Što bi rekla jedna moja blesava koleginica, onda samo o sexu pričaj pa vidi dal će tu da se nadmeće ima da ućuti