do you like?

Totalno off-topic, dakle

takve pacijente kao sto ste vi bili sam sa zadovoljstvom slao u specijalne ustanove na posmatranje, barem na po 3 meseca posmatranja.

Iako, uz sve to, cestitam sto si posteno odsluzio vojsku. I nadam se da ti je to bila dovoljna lekcija.

da
a ti si ostao u okvirima topica
i dao si analizu svih koji su se tetovirali, ili su napisali nešto temu
naravno, isprsio si se činjenicom da si iznad mene, i da si takve slao na posmatranje
ali to je normalno....

ne treba da mi čestitaš ništa...
nažalost, meni lekcija nikada dosta... ne mislim da sam najpametniji... za razliku od nekih

e koliko gluposti..a sta da muva ovde...toliki dobri frajeri :rotf: :hahaha:
obelezavanje sebe necim sto ti znaci je tvoja licna odluka i to stoji..samo zatucane konzerve donose zakljucke o karakteru neke osobe na osnovu njene zelje da se tetovira..
uostalom izmisljen laser za skidanje istih tako da koga briga
a neki su obelezni necim sto ni laser ne moze da skine :hahaha:

da
a ti si ostao u okvirima topica
i dao si analizu svih koji su se tetovirali, ili su napisali nešto temu
naravno, isprsio si se činjenicom da si iznad mene, i da si takve slao na posmatranje
ali to je normalno....

ne treba da mi čestitaš ništa...
nažalost, meni lekcija nikada dosta... ne mislim da sam najpametniji... za razliku od nekih

Ma kakve analize, samo mi nekako tuga sto se svi povode za necim. :roll: Isto sam komentarisao i za helanke kada su se pojavile pocetkom devedesetih. :roll: Bez zle namere. A i ja tako prolazim kad spomenem neke druge stvari koje se meni svidjaju a drugima ne. :roll:
Takva nam valjda priroda ljudska.

A sto se tice vojske - oruzje nije za zezanje i prema tome ostajem pri tvrdnji. Uz malu ispravku - napisao sam "vi" a mislio sam na te sto su potezali zatvarace, na na tebe koji si automatski reagovao.

Prohujalo s' vihorom

th_smiley_twister.gif

Back