Nataša Rostova
Buduća legenda
- Poruka
- 41.629
Ovo je nesto sto ova Krstarica objavljuje uz vest o svešteniku SPC?
Mora li ovoliko bezobrazno.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Piše da je privatni video i ne mogu da ga gledam? Nepravda, a hteo sam da vidim pravoslavnog sveštenika u ovom, posebnom, odelu.![]()
Jel katolički svećenik ili pravoslavni pop?Ovo je nesto sto ova Krstarica objavljuje uz vest o svešteniku SPC?
Pogledajte prilog 784439
Jel katolički svećenik ili pravoslavni pop?
A tebe ovo iznenađuje? Toliko sam glupih naslova pročitao u tim vestima krstarice. Ovo nije bezobrazluk, samo prikaza današenjeg stanja u "novinarstvu", čiji je deo i Krstarica.Nije u ovom odelu .. u normalnom je
Ali ovi je neviđeni bezobrazluk u manipulaciji
Jadno i bedno za urednike ovog portala .
A tebe ovo iznenađuje? Toliko sam glupih naslova pročitao u tim vestima krstarice. Ovo nije bezobrazluk, samo prikaza današenjeg stanja u "novinarstvu", čiji je deo i Krstarica.
Ne znam da li te specificno pogadja to sto se radi o svesteniku, kao da su oni nesto 'sveto' ili generalno novinarstvo koje je takvo i u svetu, a narocito na portalima.
Pa na toj slici vidim katoličkog svećenikaVest je o pravoslavnom ,a manipulacija je sramotna
Pa na toj slici vidim katoličkog svećenika
Bilo bi ok, ljudi se previse pale na religiju. Treba prziti po svima, ti si sada manjina ili vecina pa te se ne sme dirati. Nema smisla. Meni je gore kada vidim neke druge naslove tipa ova glumica ima golu sliku, naslovi koji ukljucuju polni organ ili gluposti u ovom horoskopskom znaku su najbolji ljubavnici. Daj da vidim osobu koja to citaPogađa manipulacija , pogađa namera , otvorena podla namera da u državi sa većinskim pravoslavnim življem proturaš kako model sveštenika katolički ...
To je uvreda i mene kao vernika
To je bezobrazluk .
Da li bi bilo ok da je urađeno isti slučaj u katoličkoj državi, staviš pravoslavnog sveštenika a vest o katoličkom ?
Ljudi koji veruju da zbog ulaska retrogradnog merkura u veneru treba da odloze svoje obaveze verovatno veruju i da horoskopski znak ima veze sa bilo cim.Bilo bi ok, ljudi se previse pale na religiju. Treba prziti po svima, ti si sada manjina ili vecina pa te se ne sme dirati. Nema smisla. Meni je gore kada vidim neke druge naslove tipa ova glumica ima golu sliku, naslovi koji ukljucuju polni organ ili gluposti u ovom horoskopskom znaku su najbolji ljubavnici. Daj da vidim osobu koja to cita
A nacistički Lidl koji otima naše resurse odmah iznad ,to je kao slučajno ?Ovo je nesto sto ova Krstarica objavljuje uz vest o svešteniku SPC?
Pogledajte prilog 784439
Htio sam i to pitati. Jel i Lidl taj koji živciraA nacistički Lidl koji otima naše resurse odmah iznad ,to je kao slučajno ?
Nabijem im špecle na bratwurst pravoslavni .![]()
Ovo je nesto sto ova Krstarica objavljuje uz vest o svešteniku SPC?
Pogledajte prilog 784439
Ne, Lidl je taj u kom kupujemo.Htio sam i to pitati. Jel i Lidl taj koji živcira
Sta ima bezobrazno u snimku i naslovu...?Ovo je nesto sto ova Krstarica objavljuje uz vest o svešteniku SPC?
Pogledajte prilog 784439
Fotografija koja veze nema sa naslovom, slučajno ili kako Nataša tvrdi, namerno.Sta ima bezobrazno u snimku i naslovu...?