Alerog
Ističe se
- Poruka
- 2.560
zakljucujem da su oni koji su protiv jos jedne sanse povredjeni u vezi a da su ovi koji traze novu sansu bili gresni prema partneru...![]()
losa procena unuce...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zakljucujem da su oni koji su protiv jos jedne sanse povredjeni u vezi a da su ovi koji traze novu sansu bili gresni prema partneru...![]()
Znao sam da si ti imala loseg iskustva i da zbog toga razmisljas kako razmisljas, meni je muka od toga. Lose iskustvo - strah i oprez, sumnja, cimanje, menjanje stavova, osvrtanje, zasto nisi nastavila da razmisljas kao do tada, do tog neprijatnog iskustva? Kako si razmisljala do tada? Mozda bas isto kao Alerog? Jedna jedina sansa, ti si samo jednom pruzila sansu i pogresila tada, ali to ti tako posmatras... Nisi ti pogresila pogresio je taj kome si ti pruzila tu jednu sansu, ko garantuje da bi neki decko kome bi pruzila sansu ponovo zgazio preko toga kao taj zbog kojeg si ti "naucila skolu", zasto da neko utice na tvoje razmisljanje? Zasto bi ti razmisljala zbog nekog drugacije? Zbog nekog KRETENA koji nije zeleo da te ispostuje posle jos jedne sanse? Pa to nije fer prema onima koji zasluzuju jos jednu sansu, oni kojima bi se pojavio oreol iznad glave kada bi ih ti pogledala tvojim ocima i u tom momentu stvarno oprostila, oni kojima bi to bila jedna jedina greska i koji bi zaplakali dok bi se pokajali i koji SIGURNO ne pogazili tvoj iskreni oprostaj.
Sta ste sve spremni da podnesete i koliko mozete trpite? Da li bi vam npr bilo lakse da oprostite "kad je/ga zateknete na licu mesta"tj.na gomili sto bi se reklo ili ako bi vam se reklo "oprosti, prevarih te sinoc..."
Ovi sto ne prastaju ne mora da pisu.
Do onih granica do kojih idem u waranju...![]()
Baš me zanima koje su to granice u varanju ?![]()
Netjemo u offtopic koleginitze....![]()
u teoriji sve bi mu oprostila...ali u praksikako neko moze da zna unapred kako bi reagovao na neku situaciju?
.