Do kojih granica bi isli u oprastanju?

Znao sam da si ti imala loseg iskustva i da zbog toga razmisljas kako razmisljas, meni je muka od toga. Lose iskustvo - strah i oprez, sumnja, cimanje, menjanje stavova, osvrtanje, zasto nisi nastavila da razmisljas kao do tada, do tog neprijatnog iskustva? Kako si razmisljala do tada? Mozda bas isto kao Alerog? Jedna jedina sansa, ti si samo jednom pruzila sansu i pogresila tada, ali to ti tako posmatras... Nisi ti pogresila pogresio je taj kome si ti pruzila tu jednu sansu, ko garantuje da bi neki decko kome bi pruzila sansu ponovo zgazio preko toga kao taj zbog kojeg si ti "naucila skolu", zasto da neko utice na tvoje razmisljanje? Zasto bi ti razmisljala zbog nekog drugacije? Zbog nekog KRETENA koji nije zeleo da te ispostuje posle jos jedne sanse? Pa to nije fer prema onima koji zasluzuju jos jednu sansu, oni kojima bi se pojavio oreol iznad glave kada bi ih ti pogledala tvojim ocima i u tom momentu stvarno oprostila, oni kojima bi to bila jedna jedina greska i koji bi zaplakali dok bi se pokajali i koji SIGURNO ne pogazili tvoj iskreni oprostaj.

izdaja unosi sumnju..
prevara od nekoga ko je cistog srca i ko ima puno poverenje u svog partnera, pravi nesigurnu i sumnjicavu osobu..
cak i kad oprostis, predjes preko toga i ne dozvolis da te svakakve slike prate u podsvesti, shvatis da pocinjes po malo da sumnjas u sve sto ti pratner gresnik kaze..
ostao sam duze na poslu - pali se lampica
zvao me kum da idemo na pice - sumnja.
svaki signal za pristiglu sms poruku na njegovom mobilnom - sumnja.
potpuno sam racio tip i nikad nisam bila ljubomorna..
`oprastanjem` mi je nametnuto takvo stanje..to nije moja osobina..
kad sam se balasta resila, postala sam opet svoja JA..

ako si u vezi sa nekim ko je u istu usao samo sa manjom glavom - ok, normalno je da ona veca koja bi trebalo da razmislja, ne moze nikad ni da dominira..opet, tu nema ljubavi - to je samo strast..
ali ako imas dugogodisnju, zrelu vezu - ne vidim sta je razlog da se nekom ne upali lampica pre nego sto sebe dovede u stanje penetracije sa pogresnom osobom..
valjda bi i to trebalo da nas razlikuje od vrste koja hoda na cetiri noge..

Back