Do kog broja su stigle tablice u Srbiji u vasem mestu?

• Začetnik teme Začetnik teme Hix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim da su po Beogradu od manjih mesta najzastupljenije loznicke tablice, mislim da sam video da je vec 200 pocetna cifra. Ko zna koliko kola iz BiH je tamo registrovano.
Sa druge strane, od kada je Vucic zabranio izdavanje tablica sa pocetnim oznakama kosovskih gradova, poceo sam da slikam takve automobile na koje naletim, naravno, oni su i dalje jednocifrenim pocetnim brojem.

Mislim da su po Beogradu od manjih mesta najzastupljenije loznicke tablice, mislim da sam video da je vec 200 pocetna cifra. Ko zna koliko kola iz BiH je tamo registrovano.
Sa druge strane, od kada je Vucic zabranio izdavanje tablica sa pocetnim oznakama kosovskih gradova, poceo sam da slikam takve automobile na koje naletim, naravno, oni su i dalje jednocifrenim pocetnim brojem.
Ne mogu kola iz BiH da se registruju u Srbiji :D Ali dosta ljudi iz RS ima ličnu tamo. Plus je registraciono područje Loznice veliko.

Imaš KG i ČA preko 200. Možda i VA. Možda čak i NP

Imate svoje ili ste i dalje pod stara 2 slova?
Kod mene su ludaci ubacili skracenicu koja je dugo pravila probleme zbog parkinga i placanja.
Nemamo svoju oznaku. Mislim da se odredjuje po broju stanovnika to. A moje mesto jedva da prelazi 10000.
Dakle, još uvek smo kao ranije.

A sa onom kvačicom kod tebe su napravili lom oko kucanja poruka za parkiranje. Znam to.

Nemamo svoju oznaku. Mislim da se odredjuje po broju stanovnika to. A moje mesto jedva da prelazi 10000.
Dakle, još uvek smo kao ranije.

A sa onom kvačicom kod tebe su napravili lom oko kucanja poruka za parkiranje. Znam to.

Sreca pa je na lokalu parking dzabe :lol:
Ovako kada krenu negde na stranu ne znam sta rade, da li su to resili ili sta.
Ne znam ni kako ide placanje parkinga van Srbije jer su ovde tablice daleko pismenije uradjene i daju daleko vise kombinacija i manje problema sa parkingom.

Sreca pa je na lokalu parking dzabe :lol:
Ovako kada krenu negde na stranu ne znam sta rade, da li su to resili ili sta.
Ne znam ni kako ide placanje parkinga van Srbije jer su ovde tablice daleko pismenije uradjene i daju daleko vise kombinacija i manje problema sa parkingom.
Isto, kuckanjem poruke. S tim, što ako prekoračiš vreme, npr. kaznu nemaju pojma gde da pošalju.
Tako je i kod nas sa stranim tablicama.

Mislim da se odredjuje po broju stanovnika to.
Odredjuje se skroz voluntaristicki.
Registarsko podrucje ima Koceljeva u kojoj nema ni punih 12.000 stanovnika.
Dok ga sa druge strane npr. nema Apatin, iako samo mesto broji preko 14.000 ljudi, a cela opstina 23.000.
Posebne oznake nemaju ni Majdanpek, Sokobanja, Novi Becej, Srbobran, Kursumlija...
Mislim da bi svaka opstina trebala da ima svoje zasebno registarsko podrucje.

Odredjuje se skroz voluntaristicki.
Registarsko podrucje ima Koceljeva u kojoj nema ni punih 12.000 stanovnika.
Dok ga sa druge strane npr. nema Apatin, iako samo mesto broji preko 14.000 ljudi, a cela opstina 23.000.
Posebne oznake nemaju ni Majdanpek, Sokobanja, Novi Becej, Srbobran, Kursumlija...
Mislim da bi svaka opstina trebala da ima svoje zasebno registarsko podrucje.
Slažem se. Ja sam mislila da ima veze sa brojem stanovnika.

Back