Hix
Veoma poznat
- Poruka
- 13.585
NS je udario 907 ovih dana
znam da je BG preko 3400
javite
znam da je BG preko 3400
javite
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Otkud znam, brej?
Ne mogu kola iz BiH da se registruju u SrbijiMislim da su po Beogradu od manjih mesta najzastupljenije loznicke tablice, mislim da sam video da je vec 200 pocetna cifra. Ko zna koliko kola iz BiH je tamo registrovano.
Sa druge strane, od kada je Vucic zabranio izdavanje tablica sa pocetnim oznakama kosovskih gradova, poceo sam da slikam takve automobile na koje naletim, naravno, oni su i dalje jednocifrenim pocetnim brojem.
Gde ti živiš?![]()
Mislim da su po Beogradu od manjih mesta najzastupljenije loznicke tablice, mislim da sam video da je vec 200 pocetna cifra. Ko zna koliko kola iz BiH je tamo registrovano.
Sa druge strane, od kada je Vucic zabranio izdavanje tablica sa pocetnim oznakama kosovskih gradova, poceo sam da slikam takve automobile na koje naletim, naravno, oni su i dalje jednocifrenim pocetnim brojem.
Na to sam mislio.Ali dosta ljudi iz RS ima ličnu tamo.
Sva ta mesta i podrucja imaju vise stanovnika od Loznice.Imaš KG i ČA preko 200. Možda i VA. Možda čak i NP
Loznica nije uopšte velika. Ali obuhvata još 3 opštine sa registracijom. Od toga su dvije pogranične.Na to sam mislio.
Sva ta mesta i podrucja imaju vise stanovnika od Loznice.
Znamo.Ne mogu kola iz BiH da se registruju u SrbijiAli dosta ljudi iz RS ima ličnu tamo. Plus je registraciono područje Loznice veliko.
Kod nas trocifrena brojka.
Oko 300-400 mislim
Eh, šta ti je ruralna sredina.![]()
Samo bi ti to falilo u životuNe mogu da ti kažem
Jel” si ti iz Niš ili neOtkud znam, brej?
Šapni mi na uvoNe mogu da ti kažem

Nemamo svoju oznaku. Mislim da se odredjuje po broju stanovnika to. A moje mesto jedva da prelazi 10000.Imate svoje ili ste i dalje pod stara 2 slova?
Kod mene su ludaci ubacili skracenicu koja je dugo pravila probleme zbog parkinga i placanja.
OpasnoćaSamo bi ti to falilo u životu

Ma za mene ceo forum zna odakle sam.I sta mi mogu pih kad bih se bojala bila bi mis.Opasnoća![]()
Nemamo svoju oznaku. Mislim da se odredjuje po broju stanovnika to. A moje mesto jedva da prelazi 10000.
Dakle, još uvek smo kao ranije.
A sa onom kvačicom kod tebe su napravili lom oko kucanja poruka za parkiranje. Znam to.

Isto, kuckanjem poruke. S tim, što ako prekoračiš vreme, npr. kaznu nemaju pojma gde da pošalju.Sreca pa je na lokalu parking dzabe
Ovako kada krenu negde na stranu ne znam sta rade, da li su to resili ili sta.
Ne znam ni kako ide placanje parkinga van Srbije jer su ovde tablice daleko pismenije uradjene i daju daleko vise kombinacija i manje problema sa parkingom.
Odredjuje se skroz voluntaristicki.Mislim da se odredjuje po broju stanovnika to.
Slažem se. Ja sam mislila da ima veze sa brojem stanovnika.Odredjuje se skroz voluntaristicki.
Registarsko podrucje ima Koceljeva u kojoj nema ni punih 12.000 stanovnika.
Dok ga sa druge strane npr. nema Apatin, iako samo mesto broji preko 14.000 ljudi, a cela opstina 23.000.
Posebne oznake nemaju ni Majdanpek, Sokobanja, Novi Becej, Srbobran, Kursumlija...
Mislim da bi svaka opstina trebala da ima svoje zasebno registarsko podrucje.