al bundy
Legenda
- Poruka
- 64.033
Pa ako bas neces da te pljujemo , mozemo i da te .... !

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

To je propala ideologija,više sam ravnodušan prema njoj nego što je mrzim.Kao i nacizam uskoro će biti hrpa ruševina,zanimljiva za istoričare.

Komunizmu su polomljene i ruke i noge,te je danas nalik na bogalja...A i malo mu je zuba ostalo,pa mumla preko nekih prisutnih provokatora.Ti si više poklonik dinkićizma?
To je ideologija budućnosti!![]()

Ah znači solidarizacija iz daleka.Mogla bi poslati pare.Mislim ona nije dijasporac za razliku od dvojice Kanađanina i još nekih ta nije ni 5 minuta živila u Srbiji.
Rekoh komunizam kod nas nije ni bio čak ni imitacija

Изволите сада имате прилику да коначно попљујете комунисте то јесте мене али смо желим да знам разлог
A gde je bio taj komunizam?Evo kaze Komunistkinja, da je u komunizmu sve besplatno i svi radimo po svojoj savesti punom parom!Rekoh komunizam kod nas nije ni bio čak ni imitacija

Staljin ima veze sa komunizmom isto koliko i Hitler sa demokratijom.
Ali to onda i nisu komunisti, komunista ne mozes biti tako sto kazes: "Ja sam komunista" kako rece drugarica KomunistkinjaOni koji su komunisti zato što žele da zavale lenje guzice u neradničke fotelje, e njih ne da mrzim, nego bi ih obesio što za jajca što za sisu.

Ali to onda i nisu komunisti, komunista ne mozes biti tako sto kazes: "Ja sam komunista" kako rece drugarica Komunistkinja![]()
Komunizmu su polomljene i ruke i noge,te je danas nalik na bogalja...A i malo mu je zuba ostalo,pa mumla preko nekih prisutnih provokatora.![]()
Tako je brale...Propaganda...ne vredjaj hitlera. hitlera su voleli svi nemci od 2 do 92 godine....a i sire.
to sto te amerikanci uce o hitleru, to baci u vodu....jer pobednik pise istoriju

Tebi je baš prenapućeno u glavi...
Elem...
“For us in Russia communism is a dead dog. For many people in the West, it is still a living lion.”
Alexander Solzhenitsyn

Ali to onda i nisu komunisti, komunista ne mozes biti tako sto kazes: "Ja sam komunista" kako rece drugarica Komunistkinja![]()
Kako nije narod...Malo nemački,malo engleski,malo ruski...Ameri tu nemaju mnogo udela...samo nemoj najvaznije da zaboravis: komunizmu nije narod polomoi noge vec amerikanci. to je ogromna razlika.

Normalno da je komunizam ideologija prošlosti.
Šta si se primio nejači?![]()