До када мислите да ме пљујете?

Зашто мрзите нас комунисте

• не знам само мрзим

• Не мрзим

• Немам мишљење

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ah znači solidarizacija iz daleka.Mogla bi poslati pare.Mislim ona nije dijasporac za razliku od dvojice Kanađanina i još nekih ta nije ni 5 minuta živila u Srbiji.

zagonatno, ali sa diskretnim etiketiranjem

e, pa, malo ste se zahebala. gospodza je opredeljena i dosledna, ne laze i ne spletkari, verovatno i da ne vredja. kakvi ste vi i vasa ekipa...znate. suprotni ste od k. i kada bih morao da biram nemam dileme, toliko ste se lose pokazali. 100.000 mrtvih u bivsoj sfrj - meni je previse

Изволите сада имате прилику да коначно попљујете комунисте то јесте мене али смо желим да знам разлог

daklem drugarice komunistkinjo, tvoja licna krivica a i tvojih kamerada je ta sto ste 1987 bezuslovno stali na stranu milosevica.
vasa krivica je sto ste , pre 1987 godine, dopustali da uljezi sidju sa crnogorskih planina, da sebe proglase direktorima i vlasnicima ne samo nad preduzecima i politikom vec i nad nasim zivotima.
vasa krivica je sto ste niste dopustili drugu titu da pobije ostatak ove zgadije ciji potomci a i oni licno danas pljuju u ime kapitalizma po srbiji, po javnim medijima......ukljucujuci i ovaj forum.
vasa krivica je sto ste ravnodusno posmatrali a i ucestvovali u nevidjenoj grabezi narodne imovine od strane samoprozvanih bogova iz kojekakvih juznjackih plemena bjelopavlica, vasojevica, pivljana........ u vreme socijalizma.
vasa krivica je sto ste u svojim redovima svesno krili cetnike i ustase koji su 1991 pokazali zube i napravili nevidjeno krvoprolice na ovim prostorima.

ne samo ja, vec i cela sumadija, stace uz vas kada opet povedete narod u borbu protiv ove gore nabrojane zgadije.

i za kraj: ne mesaj komuniste i komunizam. to su dva pojma koja su udaljena svetlosnim godinama. komunizam je ideja, pozitivno razmisljanje o drustvu, nesto sto bi zelelo bar 90 posto normalnih stanovnika ove planete dok su komunisti, onako kako su se pokazali, uglavnom profiteri, karijeristi, lopuze, gramzivi za vlast i bogastvo..........koji su od 1939 pa do danas ziveli u bar 6 razlicitih politickih sistema i uvek su na vlasti.

sta mislis, koliko je bivsih komunista danas postalo milioneri i preko noci postali jedini vlasnici fabrika gde su do juce bili direktori...................................tu ti lezi odgovor zasto nam je dosta vas komunista. volim komunizam ali bez baja, voja, djukana, mila, vuksana. kada se sa njima obracunate tek tada mozete ponovo pridobiti izgubljeno poverenje u narodu.

Iskrene komuniste ne mrzim. Samo smatram da su glupi ko mali krivudavi penis.

One koji misle da su komunisti samo zato što su pročitali Manifest komunističke partije, njih sažaljevam i redovno im savetujem da pročitaju još ponešto.

Oni koji su komunisti zato što žele da zavale lenje guzice u neradničke fotelje, e njih ne da mrzim, nego bi ih obesio što za jajca što za sisu.

Ali to onda i nisu komunisti, komunista ne mozes biti tako sto kazes: "Ja sam komunista" kako rece drugarica Komunistkinja :sad2:

komunista, jedan direktor, koga sam pljuvao, ponizavao, mrzeo, oponirao na svakom satanku, pa cak i pretio da mi je na nisanu,.................bukvalno mi je spasio zivot 1991i to u situaciji kada smo bili politicki radikalno konfrontirani i tada sam se uverio da postoje i pravi komunisti kojima nije jedini cilj moc i bogastvo vec misija, humana misija da se bore za drustvo u kojem nece biti mrznje, zavisti, grabezi, pohlepe....pa cak i ubijanja radi ovih ciljeva.

Normalno da je komunizam ideologija prošlosti.

Šta si se primio nejači?:mrgreen:

y..ebote, nisam znao kolika je jaka americka propaganda u tadicevoj srbiji.
ali , kada padne tadic i njegova proamericka politika, saznaces da komunisticki pokreti sirom sveta dozivljavaju renesansu. ceo jedan kontinet je blizi komunizmu nego ikada. juzna amerika. od tamo su amerikanci proterani, socijalisticke vlade ubrzano smenjuju dojucerasnje pro-americke kapitalisticke vlade, ...........duh che guevare zivi................
i u evropi se dogadjaju velika politicka pomeranja "u levo" ali nazalost, vecina evropskih vlada je pod kontrolom amerike tako da se o pravom stanju socijalistickog raspolozenja ogromne vecine evropskih gradjana slabo cuje u javnim medijima............................................

to sto si rekao za komunizam, bolje pripisi kapitalizmu cije poslednje trzaje i sami osecamo u svakodnevnom zivotu.

Back