До када мислите да ме пљујете?

Зашто мрзите нас комунисте

• не знам само мрзим

• Не мрзим

• Немам мишљење

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Уааа!комунисткиња ,уаааа Стаљин !

Па да је Стаљина и комунизам живели би као људи и ја и ви и били би једнаки
И нећу да станем осим ако ме модови не пошаљу на" Голи Оток"

Годину дана колико сам на овом форуму пљувачине упућене мени се не бришу
Ако кажем мени ,кажем људима које ја поштујем то је исто као да директно говоре мени а и пишу директно пљувачине мени.

Нећу да престанем и нестанем да би ви могли незадовољство да лечите комплексе и оне који су на власти називате комунистима.Нећу да идем ,и ако морам да трпим увреде ја немам право да сада одустанем .Немам право у име свих комуниста да нестанем јер ће нестати њихов глас.

ПРЕСТАНИТЕ да нас мрзите ,тражите праве кривце не мене ја вам ништа нисам скривила оставите Стаљина на миру .Не желим да се помакнем у име свих радника са одсеченим прстима и у име студената и њихове борбе и у име свих оних који се залажу за равноправност.

Отворите своје видике и напокон схватите да су комунисти патриоте и борци и да и ми желимо добро Србији и ми желимо промене.Ми нисмо фосили ми смо људи од крви и меса.И ми желимо револуцију и ми волимо хероје и ми смо људи .

Годину дана овде трпим увреде на рачун комуниста ,ајде изјасните се једном зашто вам ми сметамо?

Зашто нас мрзите када смо исти као ви!

Vidi komunistikinja,internet forumi bar ovi politički ali i mnogi drugi,su mamci za ekstremiste i ludake.Većina forumaša spada u ovu prvu grupu dok si ti kao i svi vi malobrojni koji volite staljina,broza,severnu koreju i sl.pojave stvarno ludaci u onom medicinskom smislu.

Годину дана овде трпим увреде на рачун комуниста ,ајде изјасните се једном зашто вам ми сметамо?

Velicas ovo pseto koje je ubijalo neduzne ljude a ocekujes da te postujem!!!

P.S. Zar komunisti nijesu bili za bratstvo i jedinstvo svih naroda i narodnosti?

312215638_a2a8a50709-1.jpg

Ако кажем мени ,кажем људима које ја поштујем то је исто као да директно говоре мени а и пишу директно пљувачине мени.

Нећу да престанем и нестанем да би ви могли незадовољство да лечите комплексе и оне који су на власти називате комунистима.Нећу да идем ,и ако морам да трпим увреде ја немам право да сада одустанем .Немам право у име свих комуниста да нестанем јер ће нестати њихов глас.

ПРЕСТАНИТЕ да нас мрзите ,тражите праве кривце не мене ја вам ништа нисам скривила оставите Стаљина на миру .Не желим да се помакнем у име свих радника са одсеченим прстима и у име студената и њихове борбе и у име свих оних који се залажу за равноправност.

Отворите своје видике и напокон схватите да су комунисти патриоте и борци и да и ми желимо добро Србији и ми желимо промене.Ми нисмо фосили ми смо људи од крви и меса.И ми желимо револуцију и ми волимо хероје и ми смо људи .

LOCK!!!

Zabranjeno je otvaranje tema o forumašima! :mrgreen:

ja te ne pljujem jer mislim da si extra ribica :)

Ovakav nacin koji ti propagiras, propagirale su i socijal-demokrate, koje je Marks opasno pljuvao zbog njihovog nerevolucionarnog stava, a koji je bio zlatna sredina izmedju komunistickog i kapitalistickog drustva.
U Japanu zaposleni vec pedesetak godina dobijaju 33% od profita nezavisno od toga sto su kompanije privatno vlasnistvo.Toga u odredjenoj meri ima i na Zapadu sto se sve moze proveriti na internetu.Tamo radnici imaju svoje predstavnike u organima upravljanja preduzeca.Mislim da je to karakteristicno za Nemacku?
Ovo sto sam napred izlozio nema veze sa nasim samoupravljanjem,ali bi moglo da bude ostvarljivo u savremenom svetu.To bi ustvari bilo jedno stvarno levicarsko resenje koje nebi remetilo trzisnu ekonomiju.
Inace,po mojoj oceni svetska levica je sludjena i ne ume da se bori za pravedno i ekonomski uspesno drustvo tako da u praksi cesto puta se levicarske partije i vlade sustinski ne razlikuju od desnicarskih.
Osnovni cilj levicara treba da bude da se sustinski promeni pozicija radnika u sistemu gde oni vladaju u okviru privatnog vlasnistva i trzisne ekonomije.Po mom konceptu radnici i kapitalisti bi postali partneri i delili bi profit na drustveno dogovoreni nacin.Ovo se bitno razlikuje od socijaldemokratskog modela koji se zasniva na visokim porezima sto izaziva seljenje kapitala sa Zapada u nerazvijeni deo sveta.Osnova ovog resenja je jedan neracionalan birokratski sistem.

Pitao je neki Krajišnik islednik, oficir OZNA-e, generala Milana Nedića: "Pa, dobro, brale, što ti nas komuniste toliko mrziš?" A, Nedić mu odgovara: "Zato što ste sve okrenuli napako. Zato što ste stvorili zemlju u kojoj će Slovenke da rađaju Slovence, Hrvatice Hrvate, a Srpkinje će da rađaju komuniste, pa će opet sve jednog dana jovo nanovo".
То није аутентични Недић, иако Недић, дакако, није волео комунисте, штавише.

То је само драма С. Ковачевића, још једног новокомпонованог антикомунисте.

Не мрзимо. Ни тебе лично, ни вас.

мени само ниси јасна у пар ствари, на пример, како је могуће да неко ко се издаје за аутентичног комунисту, као ти, и обожава Стаљина, може истовремено да буде наклоњен, на пример, Милошевићу, Шешељу...

Ја познајем и познавала сам неколико аутентичних комуниста - стаљиниста, који су и на Голом Отоку били, али сви они до једнога не подносе Милошевића и Шешеља, а и већину ових "демократа", у свима њима виде ревизионисте/националисте/упропаститеље Југославије/Србије.

Meni ne smetaju ovi zaludjenici kao Komunistkinja. Uvek ih je bilo.

Ali mi je zato posebno zanimljiv fenomen presvucenih komunista , liberala i sl. evropejaca. Deca Titovih generala, Dedinje ( ono komunisticko, ne iz kraljevine) , naslednici osnivaca Golog otoka, lickih, krajiskih i crnogorskih brigada koje su pobile ili proterale cvet srpskog gradjanskog i intelektualnog bica...oni su sada zagovornici najljuceg liberalnog kapitalizma.

Neverovatan spoj prezivele i nigde neuspele komunisticke ideje i prozapadnog , liberalnokapitalistickog pristupa.To samo kod nas moze...

postavljacica ima svoj stav i to mora da se postuje. tim pre sto danas nisu `popularne` leve ideje, a ocito je da je kapitalizam grobnica srba i srbije

komunista kao organizacije nema, i nece je biti. ali propadanje se nastavlja.

neophodno je jednog dana lepo priznati da ovaj sistem ne valja, cak i da je stetan, pa resenja potraziti u sirem frontu politickih ideja, savremenijih i onih koje bi znacile opredeljenje za interese naroda, mislim na 90 % nekompromitovanog i nekriminalnog naroda

i jos nesto u vezi teme

pljuvanje rezimskih ljubimaca i extremne desnice, postavljavcicu ne bi trebalo da uznemirava. to je ovde tako. inferiorci imaju problem da opravdaju vladajuci rezim i ideologiju, a svi vidimo katastrofalne rezultate

za komunistkinju je vaznije sta pisu forumasi opozicione ili nestranacke orijentacije. + da nastavi da postavlja teme o tragicnim promasajima rezime u vladanju srbijom, i o teskom polozaju obicnog coveka. istina se ovde cesto zamagljuje raznoraznim metodama, pametnim i nepametnim, ali nema odustajanja. istinu nam niko ne moze oduzeti pa ni veliki brat ni oni muzicari rezimski savetnici

i jos nesto u vezi teme

pljuvanje rezimskih ljubimaca i extremne desnice, postavljavcicu ne bi trebalo da uznemirava. to je ovde tako. inferiorci imaju problem da opravdaju vladajuci rezim i ideologiju, a svi vidimo katastrofalne rezultate

za komunistkinju je vaznije sta pisu forumasi opozicione ili nestranacke orijentacije. + da nastavi da postavlja teme o tragicnim promasajima rezime u vladanju srbijom, i o teskom polozaju obicnog coveka. istina se ovde cesto zamagljuje raznoraznim metodama, pametnim i nepametnim, ali nema odustajanja. istinu nam niko ne moze oduzeti pa ni veliki brat ni oni muzicari rezimski savetnici

Ah znači solidarizacija iz daleka.Mogla bi poslati pare.Mislim ona nije dijasporac za razliku od dvojice Kanađanina i još nekih ta nije ni 5 minuta živila u Srbiji.

Back