Do kada će se USA bahatiti?

Jbt, meni ekstremno na zivac idu ljudi iz Srbije koji pisu o "budalama" iz EU/NATO sa toliko malicioznosti, alo jarane, svi ti ljudi o kojima tako sta pises imaju daleko bolje skole od tebe, daleko su skolovaniji, daleko iskusniji i sa daleko vise informacija nego ti. Da ti nije tih "glupih" Amerikanaca i Evropljana ti bi danas goreo petrolejku negde podno vrha Golije, lecio se travama babe Radojke iz Donjeg Poljubisa, vozio taljige po Arandjelovcu i dovikivao se sa dortjolske obale Dunava sa Pishtom na banatsko/ugarskoj strani te reke ometajuci ga u viber razgovoru sa njegovim rodjakom Mikloshem koji zivi u Klivlendu.

Dakle, sta to korisno smo mi na Balkanu smislili i napravili a da to koriste ti glupi Amerikanci? Nemojte nasiroko, stavite samo 3 stvari.

Autorska tema:
Dok su Rusija i Kina bili u 'pelenama', lako se bilo amerima bahatiti i po svetu izigravati svetskog policajca.. no dobro, samo gde su imali interes za to! :super:Mnogi od nas su (naivno?) verovali da će se upristojiti i manje bahatiti kada Rusija i/ili Kina ojačaju u svakom pogledu. Međutim, kao što vidimo, ameri se i dalje bahate, udaraju čak i po saveznicima navedenih, a navedeni NIŠTA!!??

I onda malo bolje razmisliš: Koliko god da su vojno jake Rusija i/ili Kina, šta oni mogu da naprave kada ameri idu napraviti neku svinjariju?? Ako udare vojno na USA, lako bi mogli započeti treći svetski rat!!? A za koga bi navedeni bili spremni na to??:super:

Trenutno mi jedino pametno i moguće izgleda rešenje po kojem će se USA na razne, nevojne, tj. ekonomsko-poslovno-industrijske načine i metode svesti na prosjački štap i da im nikada više ne pada na pamet da napadaju nekoga, ruše režime, štite svoje 'nacionalne interese' širom sveta itd!! :hvala:
GRUNF: Svaka borba protiv sile i nepravde je uzaludna i beskorisna!:rotf:

do trenutka propasti petro dolara

Da ga nisu maltretirali i tukli izraelski agenti i lobisti?

Tramp je više bio za neko ostrvo sa maloletnicima. Neki parti ovo ono. Kakav sad te crni rat spopao još neđe tamo u pm...

Dohvatio ga neki jevrejski agent 100%, stavio mu omču oko vrata i davio ga, zato ima to crvenilo oko vrata, davili ga sve dok Tramp nije prihvatio da će započeti rat.

Ja sam na ovom forumu citao (jer nisam pratio ruske informacije) da je jos 2022-ge do maja Kijev trebao pasti, nije pao ni do danas a apsolutno svako do danas zna da se to nikada nece ni desiti. Pretpostavljam da Rusiji ( drzavi od 17,1 milion kvkm povrsine) ekstremno mnogo u teritorijalnom smislu znaci tih 100k kvkm koje je olupirala u susednoj dzravi. Za tih 100k kvkm je Put.tler dao preko 200 hiljada zivota ruskih muskaraca i napravio ko zna koliko teskih invalida, a oterao iz drzave preko milion stanovnika (sa preko 100k njih se u vi u Srbiji svakodnevno srecete). Na stranu koliko je resursa izgubio, koliko miliona tona nafte prodao u bescenje, koliko miliona ljudi osudio na izolaciju (svi mi koji smo preziveli sankcije 1992-2001-be znamo kako je to)...

Apsolutno je sigurno da je u januraru 2022-ge znao za posledice svoje odluka da napadnu Ukrajinu Put.tler nikada ne bi pokrenuo invaziju. Ali, ko zna sta je u glavi toga kepeca, kakvo ludilo i kakve zablude. To na zalost placaju njegovi sunarodnici i Ukrajinci. Nadajmo se da ce ostati samo na tome.
Ajd stavi ovo isto ali jako velikm slovima da ne promakne putleristima jer oni vise veruju ako je galama veca.

Sve dok budu imali vojnu industriju br.1 u svetu. Tamo ljudi od ličnog dohotka odvijaju za to, velika većina tamo i radi.
Bez vojne industrije,...nisu nikakva svetska sila. Ni ekonomska, ni geopoliticka.
Mda su velika zemlja bogatih resursa, ne treba ni to zanemariti. Aljaska je bogata rudom i dijamantima. Teksas naftom,...ali je to sve nedovoljno da budu svetska sila br.1
Они су то добрих сто педесет година, хахах

Back