prvepruge
Iskusan
- Poruka
- 6.445
Jbt, meni ekstremno na zivac idu ljudi iz Srbije koji pisu o "budalama" iz EU/NATO sa toliko malicioznosti, alo jarane, svi ti ljudi o kojima tako sta pises imaju daleko bolje skole od tebe, daleko su skolovaniji, daleko iskusniji i sa daleko vise informacija nego ti. Da ti nije tih "glupih" Amerikanaca i Evropljana ti bi danas goreo petrolejku negde podno vrha Golije, lecio se travama babe Radojke iz Donjeg Poljubisa, vozio taljige po Arandjelovcu i dovikivao se sa dortjolske obale Dunava sa Pishtom na banatsko/ugarskoj strani te reke ometajuci ga u viber razgovoru sa njegovim rodjakom Mikloshem koji zivi u Klivlendu.
Dakle, sta to korisno smo mi na Balkanu smislili i napravili a da to koriste ti glupi Amerikanci? Nemojte nasiroko, stavite samo 3 stvari.
Dakle, sta to korisno smo mi na Balkanu smislili i napravili a da to koriste ti glupi Amerikanci? Nemojte nasiroko, stavite samo 3 stvari.
Mnogi od nas su (naivno?) verovali da će se upristojiti i manje bahatiti kada Rusija i/ili Kina ojačaju u svakom pogledu. Međutim, kao što vidimo, ameri se i dalje bahate, udaraju čak i po saveznicima navedenih, a navedeni NIŠTA!!??