do djavola ne mogu da se odlucim....!!!

pa trebam da dobijem neko kuce....imala sam zlatnog retrivera...i tako prvo sam tela patuljastu pudlu,pa toy pudlu ali sam se setila da su toy pudle mnoogo skuplje a da mogu da prerastu u patuljaste...a patuljaste u srednje..i tako...posle sam htela papillona(papijona)ali sam procitala da su veeoooma retki kod nas..i skupi....strasno!posle sam htela maltezera..to mi dodje kao ok izbor jer sam uvek htela kuce koje mogu da nosam bilo gde...sem u skolu da ne bi ostajalo kuci samo....posle mi mama kaze da ima jakooo veliku dlaku....i da se linja...ajde ja sta cu idem opet da vidim neko drugo kuce posle naidjem na bolonjezera...skoro je isti kao maltezer ali mi je nekako sladji.....mama nista nije rekla...iako isto ima dugacku dlaku...ali sam isto procitala da ih ima malo kod nas...uf...posto znam da su kovrdzavi bisoni slicni njima gotovo isti ja reko ma necu bisona.....ne znam zasto.....posle sam se opet vratila na zlatnog retrivera....ali sam se opet predomislila...i od muke otisla da gledam civave iako ih mrzim...ko pacovi...papijon mi se bas svidja...i bolonjezer...ali i retriver....u je*ote...sta da radim...eto tako ja svako dan....eeee nije meni lako....

Back