Do anala je došlo...

Do analnog seksa je došlo...

• Na insistiranje partnera...

glasova: 7 24,1%
  • Lićne želje da probam...

glasova: 10 34,5%
  • Nije (još) došlo...

glasova: 3 10,3%
  • Niti će doći...

glasova: 9 31,0%

• Ukupno glasova
    29
Moralisanje sam stavio pod navodnike, a i ovo:

...je odmoglo, obeshrabrilo i odvratilo pojedine.

A nije ni tema.

Zato je i anketa anonimna, sa mogucnoscu menjanja datog odgovora, da bi odgovori bili sto iskreniji, da se niko ne bi postideo i brinuo o tudjem misljenju i kako ce ga neko doziveti.

Nije.
Tema je "Kako je doslo do anala..." u vasem slucaju, a ne sam cin anala, sta on znaci, predstavlja i kako ga neko vidi i dozivljava.

Nista specijalno, sad mi krivo sto sam odustao da stavim u startu "Samo glasajte, anketa je anonimna".
A i ono o cemu neki pricaju nije tema. Nije tema anal, nego kako je do njega doslo, u vasem slucaju.

Eventualno sam ovakve poruke ocekivao:

Ja sam mogao i, izgleda, trebao samo da postavim ovaj video...

...pa neka nakon njega pojedini pricaju kako je "odvratno" i "izivljavajuce"...

Mene zanima kako je doslo, a ne utisci i misljenje...
Doslo je spontano. I to se svakako ne radi sa bilo kojom

..pa sad..misliš da biti opušten u seksu ustvari znači ne odbijati ništa što predloži suprotna strana?
Pa i tu ima razlika.
Jedno je upoznati seksualne apetite druge strane i videti kooiko ste zapravo kompatibilni i kroz to ste prepusteni, jer ste na rizini pa i ako to onda vodi ka nekom opstem nezadovoljstvu i frustraciji imati zent i reci: Nismo jedno za drugo A takav odnos je nadrgadnja i redje dodje do toga jer se na startu nadju zajednicke stvari pa i u seksu,
A drugo je: Ja imam limite! Jer imam limite! Jer to je dobro da imam limite i da tebe ohgranicavam zbog nekakve pseudo slobode ili cega vec.

.
Želim odgovore!
У суштини мало смо се спрдали и то је мој начин увек кад је нешто преозбиљно и напето да банализујем мало у служби хумора иако сам био сасвим искрен и одређен. Да нам није @PerfectOne one мало извадила ситуацију испали би дебили и болесници.

Што се тиче њега нека ти сам одговори.
Ја се не слажем са тим " широка" разрађена јер уопште није то поента.
Жене у трудноћи развију мало интересовање за овим и ако пре тога нису мука их натера.😂
Онда им се свиди па наставе.
Ја мислим да је он према томе бирао циљну групу где "нема зиме" за то а остало се спрдао као и ја.
Али нека ти он одговори да ли мисли на ово што и ја.

.
У суштини мало смо се спрдали и то је мој начин увек кад је нешто преозбиљно и напето да банализујем мало у служби хумора иако сам био сасвим искрен и одређен. Да нам није @perfect one мало извадила ситуацију испали би дебили и болесници.

Што се тиче њега нека ти сам одговори.
Ја се не слажем са тим " широка" разрађена јер уопште није то поента.
Жене у трудноћи развију мало интересовање за овим и ако пре тога нису мука ух натера.😂
Онда им се свиди па наставе.
Ја мислим да је он према томе бирао циљну групу где "нема зиме" за то а остало се спрдао као и ја.
Али нека ти он одговори да ли мисли на овоншто и ја.
Namjerno me zbunjuješ :)

Жене у трудноћи развију мало интересовање за овим и ако пре тога нису мука ух натера.😂

Šta reče?

Namjerno me zbunjuješ :)

Šta reče?
Шалио сам се под термином "мука" трудноћа...
Некад им није најугодније у трудноћи није ни неким мушкарцима да банализујем удараш дете у главу.😁😂

Шалио сам се под термином "мука" трудноћа...
Некад им није најугодније у трудноћи није ни неким мушкарцима да банализујем удараш дете у главу.😁😂
845.jpg

E vidi. Decko je postavio legitimno pitanje na forumu. Ja mislim da sam ja dosta rekao, zar ne?
Bio sam drugar, rekao sam dovoljno.
Напротив, ниси ништа рекао. Мислим, руку на срце, причао си, јеси, не кажем да си ћутао као заливен, али ниси одговорио на питање. Претпостављам да ни сам не знаш одговор.

Тако да моје питање остаје неодговорено.

Напротив, ниси ништа рекао. Мислим, руку на срце, причао си, јеси, не кажем да си ћутао као заливен, али ниси одговорио на питање. Претпостављам да ни сам не знаш одговор.

Тако да моје питање остаје неодговорено.
Koje?

Back