До 2050. петина Европљана-муслимани

Hajde argumentuj malo tu tvoju predrasudo-sovinisticku sintagmu.
Po cemu je prosecan Srbin iz Kraljeva koji je u Marsej otisao da zaradi kintu bolji od prosecnog muslimana iz lupam... Tunisa... koji je u istom gradu iz istog razloga.
Slusam te.

Jel mogu ja: BINGO ... Prosečan Srbin iz Kraljeva je otišao da Z A R A D I pare na zapadu..... ostalo znaš.......

Re: До 2050. петина Европљана-муслимани

Неће, Европа има времена да се опамети и мане се тих мултикултурних прича сервираних из америчке школе. Дозу оптимизма уноси јачање деснице, и жељно ишчекујем дан када ће се француски, немачки, енглески, српски и сви други националисти доватити мотки и дасака и њима изударати арапе, муслимане и све домаће борце за права мањина, угрожених, сиромашних и свакаквих других потурица. Чика Берлускони је већ кренуо да потапа чамце са имигрантима на прилазима Италији, надајмо се да ће и остали лидери следити његов пример. У супротном Европа ће опет постати поприште великог сукоба који ће диктирати други континенти, а онај најстарији ће опет извући најдепљи крај.

Seljak je seljak

Ali mu sin govori svapski

A unuk se zove Jozef

I to je to
to jeste ,bio pored mene na tekmi neki veseljak od 20 i kusur godina sa crnom zastavom dinarska divizija sa sve mrtvackom glavom
i ja ga pitam sta pise na nekoj paroli na nemackom sto su austrijanci rasiliri , kad ono kolega cetnik ladno kaze "pa ne razume srpski najbolje " i dovede nekog ortaka da mu prevodi :hahaha:

Са друге стране покушаји да се насилно и арогантно усаде западни систем и вредности у муслимаске и све друге земље природно изазива отпор и мучнину у стомаку код синова и ћерки племеснких поглавица који студирају у Европи. Слепа америчка грамзивост и глупа Европа која је следи у жељи да се доминира свим просторима од Аљаске до Новог Зеланда може имсе обити о главу. Кога заболе ћошак за Паштуне који се скривају на Тора Бора висоравани или шиитско-сунитске односе у Ираку. Нек решавају своје проблеме у духу своје културе, нема разлога да им се у свакодневницу убацује амерички маринац или бритаски краљевски војник.

Poslednja izmena:
Неће, Европа има времена да се опамети и мане се тих мултикултурних прича сервираних из америчке школе. Дозу оптимизма уноси јачање деснице, и жељно ишчекујем дан када ће се француски, немачки, енглески, српски и сви други националисти доватити мотки и дасака и њима изударати арапе, муслимане и све домаће борце за права мањина, угрожених, сиромашних и свакаквих других потурица. Чика Берлускони је већ кренуо да потапа чамце са имигрантима на прилазима Италији, надајмо се да ће и остали лидери следити његов пример. У супротном Европа ће опет постати поприште великог сукоба који ће диктирати други континенти, а онај најстарији ће опет извући најдепљи крај.
podrzavam :super:
samo treba se nadati da nece to uraditi odmah , nego da ce sacekati da im tamo posaljemo jos bar pola miliona ili miulion pripadnika domace gologuzije , nezadovoljnih proletera , nezaposlenih ,sibicara ,lopova , socijalnih slucajeva , ovih sto leze na prugama i seku prste ... pa kada i mi malo socijalno rasteretimo drzavu na tudj racun ko Rumuni , onda neka slobodno uvedu restrikcije i sankcije :ok:

to jeste ,bio pored mene na tekmi neki veseljak od 20 i kusur godina sa crnom zastavom dinarska divizija sa sve mrtvackom glavom
i ja ga pitam sta pise na nekoj paroli na nemackom sto su austrijanci rasiliri , kad ono kolega cetnik ladno kaze "pa ne razume srpski najbolje " i dovede nekog ortaka da mu prevodi :hahaha:

To je to, nasi ljudi se svim silama trude da postanu sto loojo ja znam konkrevalniji gradjani druge drzave. eto ja znam za kanadu, srpska djeca izmedju sebe pricaju na engleskom, a sto je jos gore roditelji sa svojom djecom pricaju na engleskom, umjesto da ih uce srpski:evil:

podrzavam :super:
samo treba se nadati da nece to uraditi odmah , nego da ce sacekati da im tamo posaljemo jos bar pola miliona ili miulion pripadnika domace gologuzije , nezadovoljnih proletera , nezaposlenih ,sibicara ,lopova , socijalnih slucajeva , ovih sto leze na prugama i seku prste ... pa kada i mi malo socijalno rasteretimo drzavu na tudj racun ko Rumuni , onda neka slobodno uvedu restrikcije i sankcije :ok:

Не капираш, природно је да Француска помаже социјалним случајевима, напшутенима, инвалидима који су француске националности. Ал да помажеш неког арапа који пали контењере и звижди француској химни је ван памети. Немам ништа да се део од мог плаћеног пореза потроши на српског избелицу или на супу и пасуљ за унесрећеног клошара, ал да дајем паре за изградњу путева по Прешеву и Медвеђи, а да они сутра траже ослобађање кољача неће да може.

Не капираш, природно је да Француска помаже социјалним случајевима, напшутенима, инвалидима који су француске националности. Ал да помажеш неког арапа који пали контењере и звижди француској химни је ван памети. Немам ништа да се део од мог плаћеног пореза потроши на српског избелицу или на супу и пасуљ за унесрећеног клошара, ал да дајем паре за изградњу путева по Прешеву и Медвеђи, а да они сутра траже ослобађање кољача неће да може.

To je sustina.

I zato su sve te sumanute, anacionalne ideologije servirane iz americke kuhinje osudjene na propast. I to je super.

U Rusiji su vec petina muslimani. Do 2050. ce ih biti 99%. Rusija ce tad mozhda i biti sila ali nece biti RUSIJA.

https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/rs.html

Ево званичног сајта ЦИА-е са подацима за све земље. Мани те јефтине касабске лажи о 20 %. Уосталом ако неко зна са муслиманима то је Русија. Своје је довео у ред, Иран наоружава, итд.

Dejli telegraf: Do 2050. petina Evropljana - muslimani
Autor: Tanjug | Foto:Reuters | 09.08.2009. - 09:36

Britanski "Dejli telegraf" piše da će do 2050. petinu stanovništva Evrope činiti muslimani, iako danas u 27 zemalja EU čine svega pet odsto stanovništva.

muslimani-molitva-x.jpg

Rastući broj doseljenika iz muslimanskih zemalja, u kombinaciji sa niskim natalitetom starosedelačkog evropskog stanovništva, znači da će do 2050. muslimani činiti 20 odsto stanovništva Evrope, predviđaju statističari.
Podaci dobijeni iz raznih izvora nagoveštavaju da će Britanija, Španija i Holandija imati čak proporcionalno više muslimanskog življa u kraćem vremenskom periodu. Iako neke ankete pokazuju da u muslimanskim zajednicama nije došlo do porasta radikalizacije, one ipak nisu dovoljno integrisane i postoji opasnost od socijalnih nemira u narednim decenijama, piše "Telegraf".
Najveći procenat muslimana, devet odsto, živi u Francuskoj. U Marseju oni već sada čine 25 odsto stanovništva. Isti procenat otpada i na muslimansko stanovništvo u Roterdamu (Holandija), dok u Londonu i Kopenhagenu, Danska, muslimani čine 10 odsto stanovništva.
Najveći priliv muslimanskom stanovništva zabeležila je Španija, gde se u proteklih 10 godina naselilo skoro milion Marokanaca, navofi BBC. Njihovi planovi da izgrade nove džamije u poslednje vreme nailaze na otpor lokalnog stanovništva, piše "Telegraf", konstatujući da će nova evropska demografija prisiliti političare da se pozabave ovim osetljivim pitanjem što pre.

http://www.blic.rs/svet.php?id=105448

polako ali jebitacno
a mi se brinemo za kosovo

zadnja recenica je samo potvrda onog sto se vec desava u evropi. muslimani su u vecoj ili manjoj mjeri pod pritiskom lokalnog stanovnistva a odskora i laganih zakonskih zavrzlama kojih ce biti sve vise i vise za emigrante. demokratska evropa ce naizgled nedemokratskim metodama , pravno i zakonski sasvim cisto, rjesavati pitanje muslimana. u nekim zemljama je vec dosta smanjena socijalna pomoc, u njemackoj i austriji najvise, sve je teze upasti u kategoriju koja je dobija a drzavljanstvo nijedan musliman nije dobio "ima 5 godina ". moj kolega iz kelna prica kako je gradska vlast zemljiste koje realno vrijedi 5 mil€ za izgradnju dzamije prodala IZza 26 i to na nacin da su bubnuli cjenu samo kako bi odbili IZ. nisu prosla ni 24 sata delegacija turaka je dosla u gradsku upravu sa 26 mil i to u kesu. kaze, cjeli je keln brujao o tolikoj lovi u torbama. ultradesni nijemci sada imaju drugu pricu: neka prave, bice opet "kristalna noc". sumnjam, ali da ce im ograniciti prava, smanjiti naknade i ograniciti prihode te dodatno porezno opteretiti nije tesko zakljuciti. ostace samo ko ima stalni posao i ko hoce raditi. familije sa desetero djece sa po 300€ svaki mjesec po djetetu ce biti proslost

https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/rs.html

Ево званичног сајта ЦИА-е са подацима за све земље. Мани те јефтине касабске лажи о 20 %. Уосталом ако неко зна са муслиманима то је Русија. Своје је довео у ред, Иран наоружава, итд.

Tu pishe 10-15%. A gde su muslimani koji se ne izjashnjavaju tako, ali su obrezani(a nisu ni Jevreji, kad smo vec kod Jevreja...), a gde su muslimani iz Afganistana i bivshih SSSR republika koji zhive ilegalno ali ce kresnuti neku Ruskinju(nece abortirati kao kad je kresne pijani Rus, vec ce ga roditi i on/ona ce naravno biti musliman)...

Муслимански проблем је све већи у Европи... Ако, и треба, због тога десница јача, због тога људима долази из дупета у главу...

И због тога је већ кренуло страшење да ће их муслимани прогутати бројношћу. Тако иначе креће медијска припрема за оно што слиједи. Шифра: Сјети се Јевреја.

Back